@CtaheboHappyLuckyHome

1998
8m
Halfintegraal
Bezit

Wij vonden deze camping via google tijdens onze rondrit door Bulgarije. We hebben deze plek als bijzonder leuk ervaren. Wij kregen een hartelijk welkom de eigenaar maakt eten voor je klaar en de wijn bier en limonade staan klaar. De volgende morgen werden we verrast met koffie en een traditionele Bulgaarse Banitsa. Je voelt je zeker welkom en deze eigenaar werk het vanuit zijn hart. Douche en toilet aanwezig en schoon. Ook toiletpapier aanwezig.

We kwamen rond 17.30 uur aan. Niemand aanwezig behalve een fietser met zijn tentje. Geen enkele informatie voor wat bereft Prijzen,WIFI code enz. We stuurden een bericht en kregen als antwoord dat er de volgende ochtend iemand langs zou komen. Waarom geen algemene informatie map of zo ? Waarin je ook medische hulp dokter tandarts ziekenhuis e.d. kunt vinden wanneer dat nodig is. Het terrein is prachtig de douche en toilet ook. Zwembad was dicht.

Wij waren er met onze camper niet welkom. Het lijkt er op dat deze camping opgezette word naar een Bungelow park.

Rommelig terein en slechte sanitaire voorzieningen. Afwasplaatsen alleen koud water. Te duur voor wat betreft prijs kwaliteit verhouding. Geen fijne plek.

Nog nooit een camping meegemaakt met zoveel comfort hier in Bulgarije. Werkelijk alles is aanwezig kraan en elektra op je eigen camperplaats evenals een container op je eigen plek. U kunt het chemisch toilet ook op uw eigen plek legen. Een keuken waar je kunt koken. Koelkasten restaurants voldoende douches en toiletten. Alles is super schoon en goed onderhouden. Een zwembad. Voldoende schaduw. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Perfected camping zeer vriendelijke ontvangst de eigenaresse spreekt zeer goed Engels. Alles is schoon en netjes onderhouden. Ook alles aanwezig zoals toiletpapier handzeep enz. Een aanrader.

Sitecode: 20201

Super plek in de schaduw met 38°,wij hebben hier in augustus op onze reis vanuit Bulgarije naar Nederland 2 nachten overnacht. Het was heerlijk tot rust komen. Alle voorzieningen die nodig zijn zijn aanwezig. Wij komen zeker terug.

Wat een fijne plek om echt tot rust te komen. Vanaf de camping loop je zo het bos in. Ideaal met honden.Alle nodige voorzieningen zijn aanwezig en een super vriendelijk ontvangst. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

geweldige plek rust en ruimte alle voorzieningen aanwezig. zeer vriendelijk ontvangst. wij komen zeker terug.

Een super nette plek,goede brandschone sanitaire voorzieningen. Super vriendelijke ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijke keurig nette plaats met alle benodigdheden zoals stroom water en douches.Voldoende ruimte om afstand te kunnen houden en een zeer vriendelijk ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geen succes,tenminste niet als je een vakantie gevoel wilt hebben. Je word letterlijk naast de mesthoop neergezet waar het stikt van de vliegen.Toilet was vies en de douche ook niet echt aantrekkelijk de kattenbak staat naast de douche en de kattenbakken liggen bijna in de douche. Je hond uitlaten op de weg is levensgevaarlijk. Verder een vriendelijk ontvangst. Prima voor een korte overnachting.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Wat een geweldige mooie plaats.Zeer vriendelijke ontvangst.En zo ontzettend klantvriendelijk opgezet. Leuke buiten zitjes en een sfeervol ingericht binnen zitje voorzien van waterkoker,senseo,koelkast etc. Leuke visvijver en prachtig uitzicht over de landerijen.Goede en superschone sanitaire voorzieningen.Wij waren de 1e die de nw WI-FI uit mochten proberen.En we kunnen zeggen die is super goed.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer mooie ruime camper plekken. De plekken zijn voorzien van een stroom paal en aparte televisie aansluiting.Schitterend goed onderhoudenpark met alle voorzieningen die je maar wenst.Zelden zulk super schoon sarnitair gezien.Ten zeerste aan te raden.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Mooie camping in schitterende omgeving. Vriendelijke ontvangst.Verwarmd sarnitair gebouw. wasmachine en droger.Honden toegestaan. Jammer dat er bij de wasmachine en droger geen prijslijst en gebruiksaanwijzing. De douches missen ook een gebruiksaanwijzing.De douche blijkt namelijk pas na 2 x laten lopen en in te drukken pas warm te worden.Geen wastafel spiegel stopcontact.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Heerlijke rustige plek met alle voorzieningen die nodig zijn. Super schoon en zeer vriendelijke eigenaren.

Top locatie, zeer mooie veilig afgeschermd terrein met alle voorzieningen die nodig zijn.Zelfs meer dan dat.Zeer vriendelijke eigenaren.Hond vriendelijke plaats. Wij komen zeker nog een keertje terug.

Fijne plaats met alle nodige voorzieningen.Zeer vriendelijk ontvangen. In het restaurant kun je voor een goede prijs geweldig goed een hapje eten. Wij komen zeker terug.

Netjes water en stroom aanwezig. Niet echt leuk voor Jan met de Pet die met zijn gewone camper daar wil overnachten.Het staat vol met grote concordes en deze mensen sluiten bij elkaar aan. Wij hoorden er niet echt bij.

Een geweldige tussen stop op onze reis vanuit Bulgarije naar Nederland.Zelden zo vriendelijk ontvangen door de eigenaar die ook nog Nederlands spreekt. De camping ligt in een prachtige bosrijke omgeving.Alle plaatsen hebben stroom en eigen waterkraan. Wasmachines en drogers aanwezig. Super schoon sarnitaire voorzieningen. Kindvriendelijk,Hondvriendelijk. camping zeer sfeervol.

Toilet en douche gebouw weg gehaald. Misschien voor de winter periode maar flink balen als je juist voor deze voorzieningen komt.Uiteraard zijn we niet gebleven en elders gaan zoeken. Zou fijn zijn als dit in de omschrijving vermeld staat.

zeer leuk ontvangen tijdens de Pasen.We kregen een geverfd gekookt eitje. Ruime plaatsen met stroom. Zeer nette sanitaire voorzieningen. Om de hoek een wok restaurant waar je eten kunt halen

Aangezien wij buiten het seizoen om reizen al geweldig dat ze het hele jaar geopend zijn. De ligging is fantastisch mooi. Sanitaire voorzieningen aanwezig een zeer vriendelijk ontvangst .Een heerlijke rustige plek. Je kunt kiezen voor het gras of verhard. Zeker de moeite waard.

Indrukwekkende plaats,prachtig mooi klooster wat je gratis kunt bezichtigen. Om te overnachten dien je toestemming te vragen aan de monikken die je uiteraard krijgt. Zéker de moeite waard.