@Cyclists

Daar is helemaal geen camping........ Dient verwijderd te worden.

Wederom is de omschrijving nog steeds niet gewijzigd. DIT IS NIET ALLEEN EEN CAMPING VOOR RV!!!!!!!!!!!!

deze plek is een hels geheel, de enige camping die tenten toestaat in Riga. o moet het 1 ster geven omdat het er geen toestaat. geen beveiliging kapotte hekken slechts 3 toiletten en douches niet schoon, mensen komen de hele nacht aan, erg lawaaierig van andere campers, muziek en geschreeuw tot 02:30 blijf hier nooit

kreeg te horen dat tenten niet zijn toegestaan

alleen een CP geen tenten toegestaan kan de omschrijving niet wijzigen.

de slechtste camping waar ik ooit heb verbleven. Luide muziek speelde tot 02.30 uur en opnieuw om 07.00 uur helemaal geen personeel om te klagen. de douches en toiletten zijn walgelijk, woorden kunnen niet beschrijven hoe slecht ze zijn. het kampeerterrein is helemaal niet beveiligd en volledig open voor het publiek, net als de douches en toiletten. het publiek mag de camping als parkeerplaats gebruiken en mag de hele camping gebruiken. blijf hier nooit

ALLEEN RV PARK..... GEEN TENTEN....

probeerde 32 voor een nacht in rekening te brengen om meteen een tent op te zetten. Het is het VK, niet Venetië?

informatie is verkeerd geen tenten toegestaan

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

niet het hele jaar open de informatie is verkeerd.

Deze plaats is nu gesloten

dit is geen camping, alleen RV-parkeerplaatsen

de slechtste camping waar ik ooit heb verbleven met luide muziek tot 2 uur 's nachts door dronken mensen, ongecontroleerde kinderen en honden die tot 2 uur 's nachts rondrennen. vuurwerk wordt afgestoken om 1 uur, zeer onverschillige eigenaren van de camping. koude douches, onrein sanitair, wifi werkt niet, helemaal geen warm water. ze hadden de opdracht om me € 3 in rekening te brengen voor het hebben van een fiets.

geen idee waar deze camping is, want de GPS, het adres en de kaart tonen 3 totaal verschillende locaties.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Verbleef 7 keer eerder op de plaats en zei nu dat je vanwege COVID niet bij een tent kunt blijven, alleen met een camper kan niet zien hoe dat enig verschil maakt, zal nooit meer blijven

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

geweldige plek om te verblijven € 20pn met een tent, gratis douches, wifi en elektriciteit erg behulpzaam bij de receptie met uitleg over alle veranderingen vanwege COVID blij dat ik hier stopte omdat camping Venezia gesloten is vanwege covid-regs. Je krijgt ook een geweldig uitzicht.

Sitecode: 20040

niet open ondanks campercontact dat zegt dat het het hele jaar door open is, het zat zijn om ervoor te betalen als de informatie verkeerd is

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

leuke kleine plaats, het hele jaar geopend, € 10pn met douches en elektriciteit. supermarkt op 2km afstand, zeer vriendelijk personeel. Ik had de plek helemaal voor mezelf.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

gesloten ondanks dat de website open zegt, wat vreemd is omdat er vorige week beoordelingen op Google zijn achtergelaten. moeten mensen betalen om ze te verlaten

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

niet open geen telefoonnummers of e-mail werkt, betwist hun website en zegt dat ze open zijn.