@CyrilSlenter
- 2023
- Weinsberg CaraCompact 600 MEG Pepper-Edition
- 2017
Camping ligt tegen een “berg”. Dat betekent veel hoogte verschil. Wij kregen een plek bijna bovenaan. Was daar mooi vlak. Op korte afstand van het sanitair. Dat was mooi en schoon. Onze plek was klein. Konden onze luifel niet uitzetten. Anderen zaten op het weggetje voor hun caravan. Onbegrijpelijk dat ze zoiets verhuren. Sanitair was schoon en mooi. Bus naar centrum op loopafstand. Op zich mooie camping
Hier 1 nacht gestaan. Konden plek kiezen. Mooie schaduwrijke camping. Sanitair prima. Er is een bistro met terras. Wifi is gratis. De grot van Lourdes is op fietsafstand. Wel steile klimmetjes. €26,71 camper, stroom 10a en 2 personen
Hier voor 2 nachten gestaan. Centrum op 15min lopen. Gewoon beek volgen. Bij de receptie sprak de meneer alleen Spaans en Engels met handen en voeten. Prima geholpen. Sanitair is wat oud maar schoon. Een kraan en losse douche kop is weer prettiger dan die drukknoppen met vaste kop. De plekken voor de camper zijn prima met een eigen waterkraan en stroom. Personeel mag zich wat vriendelijker gedragen €62,27 voor 2 nachten best veel.
Bij aankomst goed opletten waar je de camper neerzet. Voor de ingang bij de receptie is nl geen plek. Vriendelijke ontvangst. Plekken zijn over het algemeen ruim, helaas de onze was passen en meten. Weinig schaduw. Sanitair is prima. De pizza avond op zondag top. Centrum en winkel op 10min fietsen. Strand bestaat uit vele witte stenen die ook in de zee liggen. 2 Nachten verbleven voor €44,56. Camper en 2 personen.
Hier 1 nacht gestaan. kleine rustige camping. Mooi sanitair. Vriendelijke ontvangst. Wifi voor €1,50. In de haven verschillende winkels en restaurant. Bij de boulangerie heerlijk (stok)brood te krijen. 10min lopen.
Sitecode: 61907
Op goed geluk hier naar toe. Let op ze hebben middag pauze tot 13.30u. Mooie rustige camping. Veel groen. Sanitaire is prima. Le Trèport is makkelijk te fietsen. 10min. Klein gezellig stadje. In de haven zagen we nog een zeehond. Hier zie je ook de mooie hoge krijtrotsen. Met de gratis funiculaire naar boven om te genieten van het mooie uitzicht. Ook Kahl Burg, een door de Duitsers gemaakt verdedigingsgroeve, is de moeite om te bezoeken.
Mooie kleine camping. 2 nachten gestaan. Zeer vriendelijk personeel. Eten prima, broodjes service prima. Sanitair prima. Mooie uitvalsbasis om Honfleur te bezoeken. Op de fiets? Ga vanaf de camping naar links en bij de rotonde weer links. Rij je binnendoor. Veel speelgelegenheden voor de kuds, binnen en buiten zwembad.
Sitecode: 2093
Mooie kleine camping met grote plaatsen. Zeer vriendelijk personeel. Sanitair is mooi. Douches, wc’s, wachmachine en droger. Losplek voor chemisch toilet. Ook plaatsen met eigen sanitaire, koelkast. Goede uitvalsbasis om de diverse invasie gebieden te bezoeken. In het centrum 3 grote winkels. Liddl, Carrefour en Leclerc. We stonden hier voor de 2e keer en in het najaar gaan we zeker weer terug.
we hebben een mooie, verharde plek gekregen. Kon bij aankomst zelf kiezen. Stroom/geen stroom en zon of geen zon. mooie verharde plek met schaduw. sanitair is zeer mooi, wel wat weinig. Maar ok. Op ongeveer 7km fietsafstand van het centrum van Rennes, wat zeker de moeite waard is. Er zijn hier heel veel fietspaden apart van de weg.

Eenvoudige plaats om te overnachten. Stroom kost €3,00. Plaats €18,00. Zelf “inschrijven” en cash betalen via enveloppe. Klein winkeltje met eigen producten aanwezig. WC is een droge wc.
Eenvoudig online kunnen boeken. Entree netjes en personeel heel vriendelijk. Camping ziet er netjes verzorgd uit. Camperplaats is lekker groot. Selfservice winkel is prima. Restaurant is goed. Sanitair is top. En de douche is een douche. Geen drukknop, warmte zelf te regelen. Echt een top camping!!

Zeer mooie lokatie. Vriendelijk ontvangen door Nico die ons ook onze plek wees. Niet goed? Mag je een andere kiezen. In de brasserie heerlijk gegeten en de landswinkel is rijkelijk gevuld met streekproducten. Top locatie.
Mooi camping, goed sanitair. Vriendelijk personeel. Water en afvoer op de plek zelf. Kleine winkel. Ondergrond valt wat tegen. veel hobbels en sommigen echt scheef. Niet alle plekken zijn geschikt voor langere campers. plaatsen zijn dicht op elkaar.
Mooie camperplaats. Verschillende afmetingen plaatsen.Mooi sanitair, vriendelijk personeel. Dicht bij centrum Lazise (5min lopen). Garda, Pechiera, Verona en Bardolino in de buurt. Begin maart ‘24 € 27,50 incl stroom. Top locatie
Mooie plaats dicht bij sanitair gebouw. Stroompunt direct naast de plaats. Sanitair heel mooi. Douches gratis en goed warm water. Douchetijd is gelimiteerd, maar even wachten en douchen kan weer. Dicht bij de zee, centrum Katwijk en Noordwijk.
Sitecode: 92088
Camperplek op eenvoudige locatie. Stroom direct aan staanplaats. Zeer vriendelijke ontvangst. Kleine boerderijwinkel Mooie uitleg gekregen over de directe omgeving!! Loosplaats voor vuilwater en toilet.
In de ochtend gebeld. We konden zelfde dag nog terecht. vriendelijke ontvangst. Mooie ruime plaatsen. Sanitair mooi en schoon. Stroompunt direct bij de plaats evenals water (nu niet ivm vorst) In de directe omgeving verschillende supermarkten. Oostende op 7km evenals De Haan. Inrijden èn uitrijden kan alleen met een code! TOP Wij zijn zeer tevreden over deze camperplaats
Sitecode: 20334
Dicht bij centrum Brugge. veel winkels in directe omgeving. Mooie grote plaatsen. Sanitair mooi, douches prima.