@D7711

Prachtig aangelegde plek en een bezienswaardigheid. V+E is prima. Helaas leidt een drukke weg er direct langs. Ook 's nachts behoorlijk storend. Oké voor een vrije plek, maar kon de stad echt geen rustiger plekje vinden?

Medio november waren er voldoende vrije plaatsen. V+E is prima. Helaas is het lawaai van de snelweg 's nachts ook erg hinderlijk. Indien nodig kun je hier blijven staan, maar wij komen hier niet meer.

Ook medio november 2023 werd het plein goed bezocht. Als je alleen in de avond komt, maak je geen kans meer. Vrij krappe ruimtes, je moet voorzichtig manoeuvreren, liefst met gids. Betalen aan de automaat werkte prima en € 6,- per 24 uur is redelijk. We kunnen de plek aanbevelen voor een bezoek aan de stad.

Alles is hier in orde voor een vrije plaats. Wij waren er medio november 2023 voor 2 nachten. Elektriciteit 6 uur voor 1 € is redelijk. De plaats was rustig en de doorgaande weg was niet echt een probleem. Het V+E-station is een beetje onopvallend met de parkeerplaatsen. Maar je kunt er ook gemakkelijk met een groter voertuig naartoe rijden.

Het is hier erg krap. 'S Avonds veel verkeer van bezoekers naar de vrijetijdsvoorzieningen. Het is jammer dat Bruchsal de stacaravanbezitters niet meer wil aanbieden.

OK voor één nacht. Om 6 uur 's ochtends kraaien de hanen. Afvoeren is ook mogelijk zonder chip. Over het algemeen ziet het gebied er niet uitnodigend uit, maar is het functioneel.

Jammer voor de stad Balingen. Plarz wordt verwaarloosd en sommige parkeerplaatsen zijn afgesloten met barricades en geen parkeerborden. We willen hier niet blijven.

Grote plaats met enkele vaste kampeerders. Er is een beetje schaduw onder de bomen aan de Main. Het was 's nachts stil.

We verbleven op de grote parkeerplaats voor klanten. De weg is momenteel in aanbouw, maar het was 's nachts erg stil. Een wandeling naar de rotstuin is de moeite waard.

Top voor een gratis plek. We hebben een rustige nacht gehad en de plaats heeft ook enkele gebouwen die het bekijken waard zijn. V + E met veel ruimte en gratis water voor het spoelen van de cassette.

Ruimte kost nu € 5 per nacht, stop hem in een brievenbus, iemand komt 's ochtends uit de stad en controleert zorgvuldig. V + E moeten ook munten zijn. Goed voor een overnachting om het kasteel en de plaats te bezoeken. Niet aanbevolen voor een langer verblijf omdat de straat direct langs de WoMo leidt en de auto's vroeg in de ochtend rijden.

Sitecode: 19515

De ruimte is vlak en verkaveld. Gunstig gelegen, maar ook slechts 30 meter van de hoofdweg, daarom 's ochtends zwaar verkeerslawaai. Bovendien blaft de hond van de buurman midden in de nacht naar de maan. We zullen hier niet meer komen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Een ster dat hier helemaal een plek is. De smalle oprijlaan langs de kerk drijft zweet op je voorhoofd. Dan sta je voor het skatepark voor de dorpsjongeren. Wie heeft dat gepland? We gingen rechtdoor.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Prijs prestatie is hier. Sterk aanbevolen voor een bezoek aan Barcelona. De slechte beoordelingen zijn niet begrijpelijk. Toegangsweg is vlak, geen touchdown. Mobiel met aanhangwagen waren ook verschillende, zonder problemen. V + E is zeer efficiënt en schoon en drinkwater is daar ook beschikbaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

We verbleven hier twee nachten. Ideale locatie om het klooster te bezoeken en in de bergen te wandelen. 'S Nachts erg rustig, maar' s ochtends stoort het spitsuur. Eind januari was de ruimte bijna leeg, slechts twee mobiele telefoons.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De € 5 is een eerlijke prijs, alles wat je nodig hebt. De dorpsagent is aardig en komt na 19.00 uur terug voor een controleronde. We betaalden aanvankelijk slechts voor één nacht en konden de avond de volgende dag verlengen. Wat dwars zit is het blaffen van de hond en het geluid van het spitsuurverkeer in de ochtend en avond.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

OK voor een nacht. Straat is luid. De plaats was gedeeltelijk onder water na de zware regenval. Maar gratis. Politie toont aanwezigheid.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Goed voor een overnachting nabij de grens. V + E is defect, toilet is gesloten. Maar je kunt de cassette legen als je je eigen water hebt om te spoelen. De plaatsen in het onderste gedeelte zijn niet zo scheef, je hebt bovenaan wiggen nodig. Eind januari nog steeds goed bezocht, ongeveer 3/4 bezet.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De plaats wordt sterk aanbevolen voor een overnachting. Er is een steraftrek voor het continue geluid van de uitlaatventilator. De toegang is op sommige plaatsen enigszins steil en smal, maar zou tot ongeveer 8 meter lang moeten zijn. Veel ruimte half januari, slechts 3 mobiel hier.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

OK voor een overnachting. Half januari stonden hier 8 voertuigen. We brachten hier een rustige nacht door.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Staan hier eind januari met ongeveer 12 mobiele telefoons. Sommigen zijn waarschijnlijk permanente kampeerders. De plaats is erg rustig 's nachts. V + E is in bedrijf, het enige nadeel is dat het spoelen van zoet water en cassettes niet goed gescheiden is. Anders ten zeerste aanbevolen.

In het midden van november brengen 5 mobiele mensen de nacht door, komen en gaan gedurende de dag. Genoeg ruimte, V + E oke. 19 klok komt de groundskeeper en verzilvert 6 EUR. Tussen 9.00 en 17.00 uur gratis. Goed uitgangspunt voor sightseeing in de stad.

Square was half november om twaalf uur 's middags vol. Aan de andere kant kun je in lengterichting parkeren. 'S Morgens is de markt op de rotonde in de hal. V + E is goed en alle elektriciteit gratis op de kolom.

Sitecode: 19613

Locatie aan de kust is leuk. Lawaai begint 's ochtends vroeg, vrachtwagens brengen containers tussen de stacaravans af. We zouden niet opnieuw hier verblijven.

Rustige plaats met aparte parkeerplaatsen. Overnachting en verwijdering gratis. Sterk aanbevolen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

smalle oprit geen kantelmogelijkheid, bergafwaarts