@D7711
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Prachtig aangelegde plek en een bezienswaardigheid. V+E is prima. Helaas leidt een drukke weg er direct langs. Ook 's nachts behoorlijk storend. Oké voor een vrije plek, maar kon de stad echt geen rustiger plekje vinden?
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Medio november waren er voldoende vrije plaatsen. V+E is prima. Helaas is het lawaai van de snelweg 's nachts ook erg hinderlijk. Indien nodig kun je hier blijven staan, maar wij komen hier niet meer.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Ook medio november 2023 werd het plein goed bezocht. Als je alleen in de avond komt, maak je geen kans meer. Vrij krappe ruimtes, je moet voorzichtig manoeuvreren, liefst met gids. Betalen aan de automaat werkte prima en € 6,- per 24 uur is redelijk. We kunnen de plek aanbevelen voor een bezoek aan de stad.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Alles is hier in orde voor een vrije plaats. Wij waren er medio november 2023 voor 2 nachten. Elektriciteit 6 uur voor 1 € is redelijk. De plaats was rustig en de doorgaande weg was niet echt een probleem. Het V+E-station is een beetje onopvallend met de parkeerplaatsen. Maar je kunt er ook gemakkelijk met een groter voertuig naartoe rijden.
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Het is hier erg krap. 'S Avonds veel verkeer van bezoekers naar de vrijetijdsvoorzieningen. Het is jammer dat Bruchsal de stacaravanbezitters niet meer wil aanbieden.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
OK voor één nacht. Om 6 uur 's ochtends kraaien de hanen. Afvoeren is ook mogelijk zonder chip. Over het algemeen ziet het gebied er niet uitnodigend uit, maar is het functioneel.
Jammer voor de stad Balingen. Plarz wordt verwaarloosd en sommige parkeerplaatsen zijn afgesloten met barricades en geen parkeerborden. We willen hier niet blijven.
Grote plaats met enkele vaste kampeerders. Er is een beetje schaduw onder de bomen aan de Main. Het was 's nachts stil.
We verbleven op de grote parkeerplaats voor klanten. De weg is momenteel in aanbouw, maar het was 's nachts erg stil. Een wandeling naar de rotstuin is de moeite waard.
Top voor een gratis plek. We hebben een rustige nacht gehad en de plaats heeft ook enkele gebouwen die het bekijken waard zijn. V + E met veel ruimte en gratis water voor het spoelen van de cassette.