@DBK
Fantastische gratis toegang direct achter het strand. Hoewel gratis, wordt u aangemoedigd een donatie te doen aan de SNSM in de daarvoor bestemde box bij de ingang. De ondergrond is gras, maar ligt op zand, wat goed waterdoorlatend is bij nat weer. Het kan er druk zijn, vooral in het weekend.
Wij zijn hier een weekend in september en er is niets mis met de plek. Kosten waren €22 per nacht met ACSI. Doucheblok schoon en goede mogelijkheden om te wandelen en fietsen direct vanaf de camping over paden. Wasmachine €5 en droger €3 maar accepteert alleen munten.
Prima CP maar toen we aankwamen was er geen water. Gelukkig keerde het in de ochtend terug en konden we tanken. Zoals anderen al hebben gezegd, veel blaffende honden, maar dit is Spanje, dus je moet eraan wennen. Heel weinig in de stad, we vonden twee bars, de ene open maar de andere, onder de CP, was gesloten.
De locatie, wanneer je er aankomt is goed met een prachtig uitzicht. Maar volg uw GPS niet als deze u door Almócita wil leiden - HET IS ONMOGELIJK IN EEN CAMPER! De beste aanpak is om naar het centrum van Padules te gaan en dan je GPS te volgen. Er zijn enkele krappe bochten op het terrein, dus rijd voorzichtig. Grootste probleem is dat het € 30 per nacht kost en daarvoor krijg je water in de douches dat nauwelijks warm is. Wasmachine is slechts € 3 - goedkoop.
We verbleven hier eind maart en er was water en het was gratis. Het zwarte afvalpunt is slecht ontworpen, maar het werkt op zijn eigen stinkende manier. Er zijn elektrische punten, maar ze gebruiken een unieke 7-pins stekker. Ik vermoed dat ze voor handelaren op een markt zijn.
Dit is een zeer goede lucht. Om water te krijgen moet je een jeton kopen bij het VVV-kantoor, niet bij de tabac-presse. Helaas is het VVV-kantoor op woensdag en donderdag gesloten.
Prima camping met zeer goede sanitaire voorzieningen, grote douches en een degelijk camperservicepunt. Het ligt in de buurt van een weg, maar het verkeerslawaai is niet opdringerig - het geluid van de rivier is luider. Er is een GR-pad toegankelijk vanaf de site. We werden heel vriendelijk ontvangen en de man bij de receptie sprak perfect Engels.
We hebben hier meerdere malen verbleven en vinden het leuk vanwege de positie op het kustpad. Het restaurant is goed en de Moules Roquefort aanbevolen, maar je kunt ook zeevruchten kopen om zelf te koken bij de koopman naast de deur. De receptie is ellendig en ze sluiten drie uur op het midden van de dag, precies wanneer mensen willen aankomen en de jeton voor water een onnodige vereiste is, dus slechts een 7.
Briljante lucht, alle diensten inclusief elektriciteit gratis. Enige nadeel is dat parkeren op gras is, wat niet ideaal is als het erg nat is, maar er is ruimte om te parkeren op de verharde ondergrond. Er is een fiets- / voetpad in de buurt en een zeer goed restaurant in het centrum tegenover de kerk.
Niets mis met deze lucht maar het is natuurlijk in een supermarktparking in het midden van nergens! Maar om ergens te verblijven en de was te doen is het prima. De wasmachines nemen Britse bankkaarten en ook contactloos. Ik heb het een 9 gegeven om de 1 van een andere recensent tegen te gaan, wat volgens mij een misleidende beoordeling is. het is waarschijnlijk meer een 7.
Uitstekende plaats in de buurt van een aangenaam dorp. Er is geen speciaal ledigingspunt voor de cassette, maar er is een toilet in een houten schuur die O gebruikte. Dezelfde schuur bevat ook de waterkraan achter een andere deur. Het kan een beetje lang zijn, van de kraan tot uw camper, afhankelijk van hoe u parkeert en aan de zijkant van uw watervuller staat.
In principe gewoon een grasveld zonder voorzieningen en 's nachts erg rustig. Nu onderdeel van de CCP-groep, maar er is geen machine op deze site om een kaart te verkrijgen. Wandelmogelijkheden op het kustpad in de buurt en veel geocaches in de omgeving.
Een grote onbeschadigde aire die waarschijnlijk beter is dan de nabijgelegen sitecode # 1427 als het nat en winderig is, zoals het was toen we verbleven. 1427 ligt op een betere locatie, maar is omgeven door zeer hoge bomen. Veel geocaches in de omgeving en lopen naar het dichtstbijzijnde stukje kust is gemakkelijk en op zeer kleine, bijna ongebruikte wegen. Een typisch CCP-vliegtuig qua voorzieningen en het servicepunt is dubbel.
Dit is een uitstekende lucht naast een aantrekkelijk dorp met een fiets / wandelpad ernaast. Het dorp is het ontdekken waard omdat het vol kleine ambachtelijke werkplaatsen is. De tuin naast het VVV-kantoor heeft interessante geologische kenmerken. Het wordt vermeld als een Earthcache op Geocache.
Heel veel lawaai van treinen, de bouwplaats achter en de drie honden in de tuin naast de deur. Royan een onaantrekkelijke, zielloze plek maar verder een redelijke lucht.
Uitstekende CCP-site met gebruikelijke CCP-faciliteiten. Er is een voetpad over een brug aan de achterkant van het veld. Een veld vol paddestoelen in oktober. Auberge en bakker in dorp.
Zeer goede lucht met veel ruimte, het kon 15 campers bevatten en voertuigen konden 10m + lang zijn. Elektriciteitspunten zijn beschikbaar, maar de prijs per nacht met elektriciteit is € 8,20. Wandelpaden beginnen bij de ingang van het dorp.
Uitstekende lucht maar vreemd gerangschikt. Er zijn twee secties gescheiden door grote stenen. Het eerste deel waar je naartoe gaat, is het kleinste. Het veel grotere gedeelte daarachter is te bereiken vanaf de weg links. De ingang is goed verborgen. We kwamen aan in zware regen, maar het liep snel weg. Helaas zijn er veel gesloten winkels in de stad. Alleen het centrum, dat aantrekkelijk is, gaat nog steeds.
Er is een harde ondergrond op de voormalige tennisbaan. Rivier erg groen en onaantrekkelijk. Beperkte wandelmogelijkheden lokaal en niets in het dorp behalve een restaurant dat niet de goedkoopste is. Ik kan niet zien hoe deze plek commercieel zal werken. Slechts twee douches dus als het maar matig druk was, was het lang niet genoeg. Ze moeten het gewoon aire houden.
Zeer goede gratis lucht. Twee gemarkeerde wandelingen vanuit de lucht rond het dorp, maar het beste gedaan met de folder van het VVV-kantoor, dat deden we niet, maar het zou hebben geholpen. Het welvarende einde van het dorp in het westen is aantrekkelijk.
Uitstekende site met zeer vriendelijke eigenaren. Zoals anderen al zeiden, werd er geen Engels gesproken, maar dit was geen probleem. Een glimlach en een knik is universeel. Op loopafstand van de Maginotlinie. Signaal mobiele telefoon erg zwak. Erg stil. Een edelsteen.
Sitecode: 11934
Een goede lucht maar de waterkranen hebben geen schroefuiteinde en lage waterdruk.
Een leuke kleine aire in de buurt van een rivier met uitzicht over velden. Helaas is heel weinig in de stad te zien, maar voor een rustige tussenstop is deze plek ideaal.
Ziet er een mooie plek uit maar we konden er niet in, de kaartautomaat weigerde twee verschillende Britse bankkaarten.
Goede lucht, rustig 's nachts, maar lawaai van skatepark, treinen en een kerkbel gedurende de dag. Jeton voor water € 2,75 van de bakker tegenover de ingang. Er is ook een gratis waterkraan in het park iets verder weg. Er zijn drie officiële baaien, maar er zijn nog minstens drie voertuigen voor zes in totaal.
Komend vanuit het zuiden volg je je navigatiesysteem niet en ga je van de hoofdweg af. Er is hier een bord dat je vertelt om op de hoofdweg te blijven en een paar kilometer later linksaf te slaan. De coördinaten zijn bij de ingang, de eigenlijke plaats is verderop een hobbelig pad. De slagboom was gevallen toen we aankwamen, maar er waren nog andere open poorten. Restaurant fantastisch, redelijke prijzen, goede locatie maar wat vliegtuiglawaai.
Uitstekende site alleen in de steek gelaten door gebrek aan drive-over grijze afvalverwerking. Behulpzame ontvangst met goed Engels. Schone toiletten en douches. Goed zicht op de bergen vanaf sommige plaatsen. Populaire en levendige plaats.
Faciliteiten schoon en de wasmachine is gratis, maar dat zijn ongeveer de enige positieve punten. Duur, € 28 voor 2 personen, € 4,50 voor elektriciteit, € 3 voor hond in juni. Weinig EHU-punten en zeer schaduwrijke, dus moeilijk te gebruiken zonne-energie. Het servicepunt is onbruikbaar als de eigenaar zijn vrachtwagen erop parkeert. Maar de Citadelle in Corte is een bezoek waard.
Dit is misschien een hele mooie site als je naar binnen kunt gaan omdat het vol was toen we in juni belden. Ik heb er echter een 6 gegeven omdat de toegang tot de site buitengewoon uitdagend is. Er is een zeer scherpe bocht vereist om op een zeer smalle brug te komen. We zijn erin geslaagd op 6 meter, maar grotere voertuigen zouden het moeilijk hebben. Aan het einde van de brug daalt de weg steil, voertuigen met lange uitsteeksels kunnen worden beschadigd.
Uitstekende basiscamping met schone faciliteiten en een goed servicecentrum voor campers. Voor € 20 per nacht voor twee personen inclusief elektriciteit, honden gratis, het is goedkoop volgens Corsicaanse normen. Dichtbij de weg maar erg rustig 's nachts. Het water in de rivier is heel helder. Een goede uitvalsbasis om het gebied te verkennen.
De sanitaire voorzieningen hier zijn erg goed, maar verder is dit geen camperplaats. Het slecht ontworpen servicepunt is alleen voor grijs afval. Het toiletleegpunt bevindt zich bij een toiletblok binnen en er zijn slechts een paar tikken voor zoet water. Beperkte hond wandelen zoals het is op een drukke hoofdweg. Grootste probleem voor ons was een dagelijkse toeslag van € 9,50 voor een kleine hond! Dit is een dure site.
Uitstekende site, maar let op de smalle onbewaakte brug ongeveer 1 km voor het bereiken van de site. Zeer goede winkel maar bar erg prijzig, € 4 per glas voor wijn. Goed camperplaatspunt. Vlakke plaatsen, maar niet veel schaduw.
Voor € 16 per nacht bij ACSI is dit een goedkope site volgens Corsicaanse normen. Het is een enorme site en er was geen kaart om ons te laten zien waar we moesten kamperen. Er is een servicepunt voor campers, maar er is geen cassette leeg. Dit is ergens anders en is een gemene put zonder aftappen om te verbergen, zodat ze het bijna ongemarkeerd verbergen. Beperkte mogelijkheden voor hondenuitlaten. Goede 4G-ontvangst. We hebben nooit vuilnisbakken gevonden.
Er is geen servicepunt voor campers of zelfs voor het leegmaken van een cassette. Niet veel vlakke plaatsen en steile plaatsen. Elektriciteit beschikbaar, maar niet veel EHU-punten. Beperkte hond wandelen zoals het is op een drukke weg. Goede 4G-ontvangst. Maar er zijn niet veel andere plaatsen om te verblijven in dit deel van Corsica zo goed voor één nacht.
Er zijn niet veel goede aires op Corsica maar dit is er één van. Ja, € 20 is duur, maar voor een nacht is het de moeite waard voor het uitzicht en de zonsondergang. Geld verzameld om 20:30 door een man uit de Commune de Galéria.
We verbleven in Camping International, die naast de deur ligt, maar is verbonden met de camping Castors en het reserveren gebeurt bij de receptie van het Castors. Camping International heeft goede douches etc., maar het is wat ruiger en heeft drie sterren. ACSI-tarieven buiten het seizoen en u kunt het servicecentrum van de camper gebruiken op de internationale site.
Een beetje onverzorgd met lang gras in mei. Het toiletgebouw is schoon en goed onderhouden, maar er is geen servicepunt voor campers. Tien minuten lopen naar de stad met restaurants en twee supermarkten, maar het strand is onbruikbaar vanwege de enorme hoeveelheden zeegras zoals ze hier allemaal zijn. Het voetpad naar het noorden is geweldig en de warme salade van geitenkaas in restaurant U paradisiu is een echte aanrader.
Zeer goede site met vriendelijke ontvangst en Engels gesproken. Douches etc een beetje moe maar onbeperkt warm water - wat een verandering van Italië met hun 60 seconden gokautomaat douches. Er is een pad naar het strand naast de vervallen boerderij. Goed verzorgingspunt voor campers bij de receptie.
Uitstekende cp met goede wandelmogelijkheden ter plaatse. Makkelijk te gebruiken faciliteiten. Spectaculaire kustlijn en veel geocaches.
Service nu met munten. Handig als je de was moet doen. Niet de stilste plaats gedurende de dag.
Uitstekende cp op een zeer goede locatie. We hadden geen problemen met waterdruk, zoals vermeld in een andere beoordeling maar we gebruikten de kraan aan de rechterkant van het servicepunt. We namen de bus vanaf de halte tegenover de ingang om Vannes te bezoeken. Het was heel gemakkelijk te gebruiken en Vannes is het ontdekken zeker waard. Het VVV-kantoor heeft een gratis kaart. Veel wandelingen mogelijk vanaf de cp en tal van geocaches.
Uitstekende cp op een paar minuten lopen van het strand. Zeer rustig, maar zoals vermeld in een andere recensie honden zijn niet toegestaan op het strand, hoewel we dit in oktober hebben genegeerd en werden niet bekeurd.
Zeer goede cp met een uitstekend servicepunt. Niet veel te zien in de stad, behalve een brug uit de 15e eeuw. Wat lawaai van de weg.
Zeer aangename aire. De coördinaten zijn voor de diensten, maar campers parkeren verderop, rechts van de weegbrug. De services hebben twee tikken, maar die met een slangaansluiting is defect. Het is mogelijk om er water uit te halen, maar de knop moet in een exacte positie worden gehouden die niet helemaal naar binnen is. Zwart afval gaat op dezelfde plaats als grijs water en de grill komt omhoog. Smerig.
Bijna vol toen we aankwamen. Een markt in de buurt was lawaaierig maar niet onaangenaam. Het stadscentrum was opmerkelijk stil voor een vrijdagavond. De diensten werkten voor ons, maar zwart en grijs afval gaan op dezelfde plaats en om met vers water te vullen raakt je waterslang onaangenaam dichtbij deze sinistere bron.
Een geweldige camping in een prachtige vallei van het Zwarte Woud. Eindeloze mogelijkheden om te wandelen. Water en grijs water afvoer op de meeste plaatsen. De receptie sluit van 12:00 tot 16:00 uur, maar Ivan en zijn vrouw zijn meestal in de buurt te vinden.
Dit is een uitstekende camping. Slechts € 15 per nacht met ACSI en de goedkoopste wasmachine die we ooit hebben gevonden, slechts € 2 per keer. Zeer goede douches enz. En de hoofdman spreekt uitstekend Engels. Goede hond die van de site loopt. Pad naar dorp met spoorwegmuseum en stoomtrein.
De site duurt ongeveer 12 voertuigen. Heel wat bomen geven schaduw maar verminderen de output van onze zonnepanelen. Ongeveer 200 meter verderop is een pad met de naam Berg Trifels dat je na ongeveer 30 minuten naar het kasteel brengt waar Richard Leeuwenhart gevangen zat. € 4,50 toegang maar geen honden toegestaan.
Een mooi gelegen camping aan de Moezel. Minpunten inclusief veel te weinig douches voor de grootte van de site, geen recycle-faciliteiten van welke aard dan ook en natuurlijk de prijs, € 31 per nacht voor ons in oktober. Boeking in zeer traag en ze sluiten voor een paar uur tijdens de lunch. Ongeveer 30 minuten lopen naar de stad, maar een zeer eenvoudige fiets.
Een typische aire en ik heb niet gemist op de eerste rij te zijn. Het beste uitzicht op de Moezel wordt verkregen tijdens het wandelen langs het pad ernaast, dat gemakkelijk bereikbaar is vanaf de Aire. Betaling vindt plaats op een eerlijkheidssysteem waarbij geld in een brievenbus wordt geplaatst.
Dit is een goede, stille cp. Helaas ziet het servicepunt er als voltooid uit maar is het nog steeds niet te gebruiken. Maar er is veel ruimte, in tegenstelling tot de CPs in de nabijgelegen dorpen - die allemaal vol waren. Het kanaal jaagpad geeft onbeperkt honden uitlaat mogelijkheden.
Lawaai van de weg erboven en het water heeft een jeton nodig die in het dorp te koop is.. Verder een leuke plek.
Ik weet niet waarom deze plek zo laag is beoordeeld door anderen, er is niets mis mee. Zouden mensen de voorkeur geven aan een slagboom en een toeslag van € 10 met gratis water of de toeslag van € 4 voor water hier en gratis parkeren? Een pad brengt je naar Juno Beach, waar je naar het Canadese gedenkteken in Bernières sur Mer kunt lopen, waar ook een supermarkt is. Dit is een goede tijd.
Geen slechte site, maar geen servicepunt voor campers. Plaatsen niet erg groot. Strand ongeveer 300 meter verderop in een heuvel.
We verbleven hier overdag alleen begin juli. Het is een goede plaats om te wachten op een avondboot vanuit Santander. Het strand is zeer aantrekkelijk. Goede hond wandelen.
Goede locatie maar weghellingen naar bestrating.
Zeer rustige locatie. Goed servicepunt maar de originele 5 parkeerplaatsen zijn onbruikbaar. We parkeerden verder op de heuvel op een redelijk vlakke plek.
Een goede camping op slechts een paar minuten lopen van het strand en een supermarkt. De plaatsen zijn ruim, maar de toegangsweg is steil. Voorzieningen voldoende en schoon. Het kostte me een tijdje om schoon water te vinden als de twee kranen boven het toiletleegpunt zijn, maar een derde tik aan de rechterkant heeft slangen die losgemaakt kunnen worden. Pas op satnav volgen, blijf gewoon op de hoofdweg en je bent bij de ingang.
Fantastische site en ik begrijp niet waarom iemand dit alleen een 4.0 beoordeelde. De locatie is geweldig en alle faciliteiten, waaronder een hondendouche met warm water (!) Uitstekend. Het terras van het restaurant heeft een geweldig uitzicht. De plaatsen dichter bij de zee zijn klein, maar er zijn grotere plaatsen beschikbaar.
Een goede kleine camping met uitstekende nieuwe faciliteiten en een zwembad in aanbouw toen we bezochten. Het enige probleem is dat de plaatsen klein zijn en de toegangswegen smal en steil. Voertuigen van ongeveer 7,5 meter kunnen moeite hebben.
Zeer goed onthaal, faciliteiten zijn een beetje bijgewerkt, de douches zijn nu druk op de knop, maar het water is erg heet! Niet veel plaatsen met elektriciteit. Het is niet te ver om Campo Maior binnen te lopen, maar de stad is niet gericht op toerisme. Er zijn maar weinig aanwijzingen en informatie over openingstijden is onbestaand. U kunt geen papier in de cassette gebruiken, wat een groot nadeel is voor langere verblijven.
We hebben dit alleen gebruikt voor grijze afvalverwerking. U moet een nummer op een mededelingenbord bellen om de sleutels te krijgen om het zwarte afval en de zoetwaterkraan te ontgrendelen.
Fantastische Aire en prachtige stad. De nadering is steil, maar toen wij er waren, kwamen campers tot 7,5 m op het hoogste niveau. Langere voertuigen kunnen het ook. De beperking is bodemvrijheid, vooral aan de achterkant. De opgegeven coördinaten zijn voor het onderste gebied. De toegang tot het bovenste gedeelte is op 38.442675, -7.379623. De route die we hebben genomen, staat op deze video: https://youtu.be/7Uhd2is3EnU
Je kunt niet klagen over de prijs, slechts € 11 per nacht inclusief elektriciteit met behulp van de ACSI-kaart. Toiletten voldoende maar niet voldoende schoongemaakt. We waren van plan om voor het weekend te blijven, maar zullen na slechts één nacht vertrekken. De site is erg druk en druk en niet erg prettig. Het strand is echter aantrekkelijk. We kwamen hier 4 jaar geleden en hadden het voor onszelf die onze mening kunnen beïnvloeden!
Ik zou dit een 10 geven als drinkwater beschikbaar was. Adrie en Monica zeer gastvrij met uitstekend Engels. Afval, recycling en het legen van de cassette bevindt zich achter de receptie. Voor drinkwater is er een lettertype aan de rechterkant van de A343 als je zuid langs Alora rijdt.
Uitstekende gratis aire. Water beschikbaar toen we hier waren, maar de kranen hebben een heel harde duw nodig om te werken en de kraan met de vierkante knop heeft ook kracht nodig om te openen. Mercadona supermarkt vlakbij en ongeveer 1 km lopen naar het kasteel. Stadscentrum redelijk slim en welvarend. Beste benaderd vanaf knooppunt 146 op de A92. Dit brengt je ook langs Carrefour en Lidl. Vermijd knooppunt 102 van de A45.
Vriendelijke ontvangst en goede beveiliging maar voor € 26 per nacht plus een extra € 1 voor de hond is dit duur voor een niet erg speciale locatie 2 km van het centrum van de stad.
Vriendelijk personeel. Mooi uitzicht als je een worp krijgt op het laagste niveau. Douches hebben wat onderhoud nodig en verschillende afvoeren zijn geblokkeerd. Er is geen servicepunt voor campers - ik heb hiernaar gevraagd.
Gratis in oktober en ook gratis elektriciteit. WiFi werkt niet en het signaal van de mobiele telefoon is zwak - maar bruikbaar. Zeer dicht bij het meest westelijke punt van het vasteland van Frankrijk en veel wandelen op het kustpad. Een goede plek voor vuurtoren enthousiastelingen! Supermarkt 5km afstand.
Het is een dure cp, maar het is op een goede locatie en de stad is aantrekkelijk. Waterdruk een beetje laag, het kost ons wat tijd om op te vullen, maar anders is dit een bezoek waard. De kerk is het bezoek waard al is het alleen voor het sterrenhemel. Enkele leuke plaatsen om te eten in het dorp.
Zeer mooie camping naast een strand. Rustig in oktober maar waarschijnlijk erg druk in de zomer. Toilet blok is geweldig, het beste dat we ooit hebben gezien! Goede plaats ook voor met de hond die op het strand mag en door de duinen, welke een natuurreservaat zijn. Uitstekende winkel. Het servicepunt van de camper moet opgeknapt worden, dus een 9, anders zou het een 10 zijn geweest.
Sitecode: 2067
Uitstekende cp, gemakkelijk €7 waard voor de locatie. Er zijn gratis camperplaatsen elders voor degenen die niet willen betalen. Kantooruren 15:00 tot 18:00u in oktober, maar je kunt op elk moment aankomen, er is geen slagboom. Goed mobiel signaal en BBC als je satelliet hebt.
Gewoon een grasveld met een servicepunt en meestal plaatsen hellend, maar je kunt een plek vinden die ongeveer of bijna vlak is. Volg de borden naar het museum, niet uw satnav wanneer je het dorp bereikt. Zeer rustig 's nachts en ook erg donker - een goede plek voor sterrenkundigen!
Zeer mooie kleine site maar met een paar toerplaatsen. Maar erg duur, CHF 46,80 voor een nacht in oktober. In oktober 2017 is er een barrière te wijten aan wegwerken met een afleiding. Neem de afleiding niet, maar ga voorbij de barrière, de site is een beetje verderop de heuvel voordat u het dorp bereikt. De route naar het westen is erg smal - enkel spoor met passerende plekken en een steile afdaling.
Prachtige site maar geen camper service punt en geen ACSI korting. We betaalden CHF 48,60 voor een nacht in oktober! De site is klein met slechts een paar toerplaatsen. In oktober 2017 was er een omleiding rond het dorp. Negeer de borden en rij door de barrière. De site is voor de wegwerken.
Bijna een juweeltje van een site. Bijna omdat er sprake is van lawaai van de spoorweg en in oktober zien de velden heel weinig zon. Maar het welkom is erg vriendelijk, goed Engels gesproken, een goed restaurant en gratis warme douches gereinigd regelmatig. Iseo is een zeer slimme kleine stad en ligt op loopafstand of gemakkelijk fietsen.
Een goede gratis CP. De helling naar beneden lijkt moeilijk, maar het is goed om op te stijgen - als je het snel neemt. Het dorp heeft een aantal interessante smalle straatjes. Goed voor een overnachting stop als u op de nabijgelegen autostrada reist.
We bleven alleen tijdens de dag om de stad te bezoeken. We stopten in een kleine parkeerplaats aan de andere kant van de weg die aan uw rechterhand ligt als u de stad binnenkomt op de SS194 van Modica. Dit is de enige veilige manier om deze locatie te benaderen. Volg de GPS niet.
Een royale 6 omdat ik vermoed dat we het eind van het seizoen vonden. Vriendelijke ontvangst en mooi strand maar daarbij niets positiefs. De douches waren vies en kapot. Water was lauw warm de eerste nacht en koud de volgende ochtend. We zijn na een nacht verder gegaan. Er zijn spectaculair betere sites voor dezelfde ACSI-prijs op dit stukje kust - bijvoorbeeld bij Punta Braccetto.
Zes sterren zijn waarschijnlijk royaal, € 15 per nacht in september voor een plek zonder drinkwater. Om een toilettecassette te legen geeft u het aan de eigenaren. Geen grijze waterafvoer anders dan in de wastafels per emmer. Noisy honden in de omgeving en het verkeerslawaai was vervelend. Maar, vriendelijke eigenaars en dicht bij de stad. Camping een beetje verder op waarschijnlijk betere waarde - maar het is klein en druk.
Een goede camping, maar meestal kleine plaatsen, maar het belangrijkste probleem is dat het geen toegewijde WC-cassette leegmaakpunten heeft. U moet naar de ingang lopen en de grote rooster op het servicepunt gebruiken. Zeer rommelig en slangen voor zoet water zijn smerig en liggen in de rommel.
Niet een slechte plaats, maar € 0,50 voor een douche is een beetje gemeen gezien het dagtarief - maar typisch voor veel Italiaanse camperplaatsen. Service in de bar is een beetje uit de hand, maar het zit boven het strand met een koud bier. Een 10m RV was hier toen we aankwamen, dus ze hebben ruimte voor grote voertuigen - maar de aanpak langs de weg onder de klif is leuk als het druk is. Goed servicepunt voor kampeerauto's - en RVs.
Echt een uitstekende plek. Niet een 10 omdat de toegang erg smal is en er waren veel vliegen van het paard en de geit toen we er waren - maar de vliegen waren niet van het bijtgehalte. :) De eigenaar Mario is een vreugdevrije vijgen en we hebben een aantal heerlijke tomaten gekocht. Een foto die ik heb geüpload toont een aantal van zijn producten. Aanbevolen. Als de poort is gesloten, druk op de knop rechts om in te gaan.
Geen 10 vanwege het steile toegangspad en zeer scherpe bocht, die nodig is bij de ingang, als u vanuit het westen nadert. Anders, precies zoals anderen al hebben gezegd - rustig, veilig, prachtig uitzicht en alle diensten gratis.
Geweldige site met geweldig uitzicht. Zeer schoon toiletfaciliteiten en zeer vriendelijk welkom in de receptie. Nieuwsgierig, de receptie is gesloten op maandag, de dag dat we aankwamen, maar u kunt gewoon inrijden en een toonhoogte kiezen. Er is een camper service punt maar het is goed verborgen. De afvalafvoer ligt in de weg tegenover de wc-ingang en de zoetwaterslang ligt op een trommel in de toiletruimte.
Absoluut geweldige site met alles wat nodig is, inclusief elektriciteit. Enige probleem is het dorp is erg stil en heeft zelfs geen bar.
Niet de schoonste douches en de eigenaar niet de meest vrolijke, maar een redelijke site voor een overnachting met een camper servicepunt. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. De garage naast het verkoopt GPL als, zoals u, u beschikt over een onderlungentank. Zij verbreden de site en creëren nieuwe plaatsen aan de andere kant van de weg die beter geschikt zijn voor grotere campers.
Goed gelegen cp die we bezocht hebben tijdens een ballon festival in het Château Brissac, dat zich slechts op korte loopafstand bevindt. Het zou een 9,0 waard zijn als er een schoon watertoevoer was. De enige kraan heeft een zeer grote diameter en zeer korte slang eraan, die op de grond ligt naast het afvalpunt waar toiletcassettes moeten worden gelegd. Yuk! :)
Sitecode: 19710
Rustige cp van waaruit je een pad kan nemen, welke links van de begraafplaats begint, naar het dorpscentrum. Zou hoger gewaardeerd kunnen worden, maar aan de waterkraan kan je geen slang koppelen en heeft een lage druk. Loosput moet je voorzichtig mee om gaan, deksel is beschadigd. Er is een haan om je wakker te maken, maar niet al te luid. :)
Uitstekende plaats, hoewel niet goedkoop. Zeer snelle WiFi, maar tenzij je een WiFi-versterker hebt, is het het beste om dichtbij de ingang te parkeren waar de antenne is. Een korte wandeling naar het strand en Fromentine is te voet bereikbaar via de brug en dan langs de kust. Dit pad lopt vanaf de achterkant van de camperplaats.
Nu €8 per nacht laagseizoen en €11 per nacht hoogseizoen. De camping naast de deur is € 13,50 per nacht met ACSI. We kozen voor de camping, deze is goed.
Twee van de 3 ruimten waren met auto's gevuld toen we bezochten en de watervoorziening was niet aan het werk maar we konden afval storten. Dicht bij het dorpscentrum, maar naast de weg.
Uitstekende aire net boven een meer. Er zijn geen honden toegestaan rond het meer, maar tal van andere wandelmogelijkheden. Er zijn twee parkeerplaatsen zonder tekens om te zeggen waar kampeerauto's moeten parkeren. We gingen op de grotere en parkeren aan de kant verste van het meer toegestaan satelliet-tv-ontvangst. Water heeft een jeton nodig van de Marie die een beetje ver weg is. Maar water beschikbaar voor het spoelen van cassettes.
Een van de beste aires waar we zijn geweest, prachtig uitzicht op het meer. De token (jeton) machine lijkt erop dat het voor een tijdje niet is gebruikt en een man heeft de volgende ochtend € 8 van ons opgevangen. Zou het 10 sterren hebben gegeven, maar de kraan is van een ontwerp, het is onmogelijk om een slang aan te passen. Toilet legen in een apart gebouw door de oude tokenmachine.
Bijzonder rustig en prettig aire. Het is echt een locatie voor boten en er zijn geen tekens die betrekking hebben op campers, maar dit lijkt me niet van belang. Geen camper service punt maar water beschikbaar van een kraan maar het heeft ook een zeer lange slang of gebruik een emmer. WC-blok voor de verwijdering van afval. Er zijn ook elektrische punten, maar deze zijn gepositioneerd voor gebruik door de boten.
Uitstekende camperplaats, water €2 met een jeton van de Proxi minimarket tegenover. Café / bar bij de rivier is gesloten op maandag. Zeer rustig dorp. Kijk eens naar de markeringen in de muur bij de rivier die de hoogte van de vorige overstromingen laten zien.
Het servicepunt is nog niet klaar, maar water is beschikbaar als je goed kijkt. Er is een kraan bevestigd aan het uiteinde van een pijp die verticaal uit de grond steekt. Gemakkelijke wandeling naar het stadscentrum vanaf de cp en veel gemarkeerde fietsroutes en paden in de omgeving. Een goede camperplaats.
De opgegeven beschrijving en coördinaten waren fout, maar ik heb feedback gestuurd zodat ze nu moeten worden gecorrigeerd. De parkeerplaats is midden tussen Le Courégant en Fort Bloqué. Ondanks het gebrek aan faciliteiten is dit een zeer aangename plek, maar er is wat lawaai van de nabijgelegen luchthaven. Het strand (gedeeltelijk naturisten) is op ongeveer 300 meter afstand gemakkelijk bereikbaar over paden. De paden lopen ook langs de kust.
Uitstekende camperplaats, zoals anderen al hebben gezegd. Jetons bij winkels die een camper symbool tonen, waaronder de boulangerie, Utile supermarkt en de Bar des Sports, die geen symbool toonde maar waar weze hebben gekregen.
Sitecode: 19063
Wij verbleven hier slechts voor de lunch, we stopten voor de slagboom waar slechts een paar plaatsen gratis parkeren zijn naast het servicepunt. De aire is denk ik een oude gemeentelijke camping en beschikt over elektriciteit voor € 4 per dag. Ingang via een geautomatiseerd barrière welke kaarten neemt. Ziet er handig voor Auch centrum en moet rustig 's nachts gezien de ligging naast de rivier.
Uitstekende gratis aire op korte afstand van Mielan centrum dat een bezoek aan de vakwerkhuizen te zien waard is. Sommige lawaai van de weg, maar ook niet slecht.
Uitstekende commerciële aire, met warme douches, een kleine winkel en zeer vriendelijke eigenaar. Ze lijken aan het uitbreiden te zijn en het creëren van nieuwe plaatsen. Toen we aankwamen was de eigenaar weg, maar "Bernard" die in de eerste caravan aan de linkerkant als je binnenkomt woont, verwelkomde ons en liet zien waar alles was. De eigenaar kwam later en gaf ons een gratis blikje paté!
Zeer goede aire, rustig 's nachts, goede plek om met de hond te wandelen. De drinkwater kraan heeft een 3/4 "adapter.
Sitecode: 42068
Schitterende kleine camping met een goede bar en het restaurant is 's avonds geopend. Zeer behulpzame receptie. De rivier de Tarn is perfect om in te zwemmen en de 4 km wandeling naar Florac is niet al te moeilijk. Andere wandelingen in het gebied.
Perfecte aire, prachtig uitzicht en een goede beveiliging want er is een politiepost vlakbij en die wordt 24 uur per dag bemand. Geen buitenkraan voor het vullen van vers water. Er is een machine in het kantoor waar u betaalt met bankkaarten of bankbiljetten. We gebruikten een bankbiljet, dus ik weet niet of hij Britse bankkaarten aanvaardt.
Waarschijnlijk een van de beste aires die we ooit gehad hebben. Een schoon servicepunt, lavendelvelden, geweldig uitzicht van de zonsondergang en zeer rustig. Zeer vriendelijke eigenaar, hoewel hij geen Engels spreekt, maar de ontvangst was perfect. Elektriciteit € 3, indien nodig. Er zijn meer dan 60 bijenkorven in het kleine bos aan het einde van de track, die een bezoek waard zijn - voorzichtig!
Sitecode: 20088
Ik heb dit een 9 gegeven, want het is rustig en heeft een restaurant en een zwembad die u kunt gebruiken. Maar het heeft geen faciliteiten. Er is water uit een vuile slang, maar geen plaats om lege afvalwater of een toilet cassette maar je kunt altijd gebruik maken van de autostrada de diensten van de volgende dag, velen hebben servicepunten. Het restaurant is zeer goede prijs en we hadden een lekkere maaltijd met wijn voor € 20 per stuk. Aanbevolen.
Plaatsen niet erg groot, maar faciliteiten schoon en gratis warme douches. Er is een camper servicepunt en daarnaast een gratis auto-waspunt - die we hebben gebruikt om onze auto te wassen! Goede plek voor een bezoek aan de Trulli huizen, maar de kust is hier vlak, saai en vies.
Uitstekende grote camping in een oude olijfboomgaard. Veel schaduw en ruimte voor grotere voertuigen. Faciliteiten schoon en zeer goede pizza's van het kamp restaurant. Rustig en veel meer ontspannen dan de lokale sostas.
We verbleven een nacht. Erg handig voor de oude stad, die het ontdekken waard is. De belangrijkste waterkraan heeft een connector die te groot is voor de gebruikelijke schroefaansluiting, maar er is nog een kraan die je kunt gebruiken kunt.
We gingen hier slechts kort om afval te dumpen. Elke plaats heeft een kraan, afvoer en elektriciteit. Er is ook een douche en een wastafel in een hut. De plaats was begroeid, maar het was nog vroeg in het seizoen. Dicht bij het meer, maar met geen uitzicht in tegenstelling tot de nabijgelegen # 11017 waar we heen gingen.
Ik zou dit een 10 willen geven, maar voor bijna € 30 per nacht moet u een schone waterkraan en betere afvalvoorzieningen verwachten. Echter, er zijn een aantal goede lokale wandelingen, de uitzichten zijn uitzonderlijk en als u wilt dineren in het restaurant, zoals wij deden, is het ideaal, verder is het geen waar voor je geld, maar er was een vriendelijk welkom. Zie hun website voor wat het aanbod hier is.
Uitstekende locatie, maar de waterdruk in de kraan extreem laag, bijna onmogelijk om bij te vullen, anders zou ik dit een 8 geven. Parkeren is betaald door middel van een automaat, maar ik moest munten gebruiken want ik kreeg hem met mijn bankkaart niet aan het werk. De stad is populair bij toeristen, maar er zijn tal van goede restaurants om uit te kiezen .. Behalve het water probleem is dit een zeer goede plaats.
We bezochten dez plaats slechts kort maar besloten om verder te gaan omdat dit geen aantrekkelijke locatie is. Lokale bussen werden geparkeerd op plaatsen voor campers. Handig voor de stad, maar verder onacceptabel.
Wij verbleven hier slechts voor lunch en vervolgens hebben we een wandeling gemaakt rond het zeer mooie dorpje. Het is de belangrijkste parkeerplaats voor het dorp en in het bijzonder voor het restaurant naast het parkeerterrein, dus wat lawaai in de avond, een nuttige stop. Er zijn geen vuilnisbakken, slechts één glas / papier recycling bak gezien.
Een vreemde plaats, na het vinden van de eigenaresse zien we haar pas weer twee dagen later, van haar dochter (?) hoorden we ze dat ze ook een douche en een toilet hadden. We moesten € 12 per nacht betalen,zonder elektriciteit en een extra € 5 voor het afvoeren van grijs en zwart afval, dat moet in de nachtelijke kosten worden opgenomen, denk ik. De plaats kon zo veel beter zijn als ze er wat moeite voor doet.
Sitecode: 20717
De ingang van de plek is een geduchte lijkende bult, die we met een paar centimeters speling haalden in een 6m lange bus. De plaats is op oude olijfbomen terrassen en de meeste plaatsen zijn erg klein. Er zijn een aantal elektrische punten, een werkt op ee nmuntsysteem, maar we hebben ze niet gebruikt, dus ik weet niet of ze werken. € 2 lozen van afval, € 1 water. We zagen nooit iemand dus de € 8 voor de nacht hebben we niet betaald.
De aire ligt naast de sportvelden, dus er wat lawaai soms kan zijn. Zeer schoon servicepunt maar er is een vast bedrag van € 8 met de betaling alleen per bank kaart die je twee jetons voor water en een ontvangstbewijs die je moet tonen om te overnachten geeft. Het is mogelijk om te lopen naar de stad van de aire.
Een aire op een prachtige locatie, het verdient een rating van 10, behalve de wateraansluiting is een obscure grootte en we kunnen geen water krijgen. Een standaard 0,5 "Hozelock man op man-adapter is te groot! Het iets kleinere nodig heeft.
Heel veel rommel waaronder afgedankte BBQ houtskool rond de lucht, maar dit zou kunnen zijn omdat het vorige week werd gebruikt in een dorpsfeest. Het heeft ook een kleine groep van niet-Europeanen die lijken hier permanent wonen, maar we hebben geen problemen met hen gehad. Anders, een uitstekende aire met een zeer interessante oude dorp om te verkennen en vele wandelingen. We hadden gepland om langer te blijven, maar zal verder gaan vandaag.
We kwamen naar de belangrijkste aire vol vinden, maar we vonden de kamer in een overloop gebied net onder de officiële aire die ik heb gefotografeerd. De reden dat de lucht vol was, was de kaas Banon festival (fête du fromage) werd de volgende dag wordt gehouden, 23 mei 2016. Dit bleek een zeer goede evenement en maakte dit een onvergetelijk bezoek. Een man komt door in de avond te verzamelen € 4, maar water etc is gratis.
Al is dit een servicepunt alleen zijn er mogelijkheden om te overnachten op de wegen van de industriële zone waar de dienst punt is gevestigd.
In de buurt van het mooie dorpje St Alvère, die een kleine supermarkt waar u de € 2,50 jeton voor water en een uur elektriciteit kan kopen heeft. Omdat naast de sport standplaatsen kan het een beetje luidruchtig, maar erg rustig 's nachts zijn.
Zeer vriendelijke ontvangst van eigenaren Frank en Lisa. Veel te zien in de omgeving en de uitstekende voir vert is ideaal om te fietsen of wandelen - 4 km naar de dichtstbijzijnde supermarkt in Oradour sur Vayres plus de lokale dorp, op 10 minuten lopen van het hotel, is een restaurant. Een deel van de plaatsen zijn ontworpen voor grote Amerikaanse campers en zijn volledig onderhouden, andere, kleinere Verharde standplaats ook beschikbaar, allemaal met elektrische.
Zeer goed camperplaats aan het meer. Winkels etc te bereiken dmv een korte wandeling over de brug. Het water is gratis, maar je hebt wel een male-to-male connector nodig. Let op: De waterafgifte begint zodra de connector is aangesloten - bereid je maar voor op dat je nat wordt!
Erg handig voor de Roscoff ferry, maar erg druk toen wij er waren. We konden er nog maar net bij. Geen camperservice.
Ziet er uit als een goede camperplaats, maar we konden er niet in. Lijkt gesloten te worden op 1 oktober en dan te worden omgezet in een boot opslag. De helft van de camperplaats bestond al uit boten en ze stonden te wachten tot de laatste drie campers te vertrokken om er boten neer te zetten. De camperservice aan de andere kant van de weg is nog in gebruik. Je kunt parkeren op de nabijgelegen begraafplaats, maar er is geen camperservice.
De camperplaatsen zijn in de buurt van de ingang van het parkeerterrein en de carwash. Geluidsoverlast gedurende de dag. Wasmachines beschikbaar. Op loopafstand van Plouscat centrum en de historische overdekte markt.
Grote camperplaats op gras. € 3,50 voor 24 uur, camperservice € 2,20. Makkelijk wandeling van 1 km naar Portsall.
Zeer dicht bij de historische Pont de Rohan en de oude huizen gebouwd van gele steen in het centrum van de stad. € 6 voor 24 uur, € 2,50 voor service. Gratis elektriciteit uit punten die goed zijn verborgen in de struiken!
Zeer goede camperplaats, vrijwel midden in het centrum van het dorp. € 2 voor camperservice.
Sitecode: 12054
Uitstekende camperplaats, tal van restaurants op korte loopafstand. Een beetje lawaai wanneer de schoolbussen te starten in de ochtend, maar dat betekent dat het niet nodig om een wekker te zetten! Ik zou het hoger hebben beoordeeld, maar de € 3 voor camperservice kan je alleen met bankcard betalen. Mijn Britse bankpas of Brittany Ferries pinpas werd niet geaccepteerd, dus zijn we naar Cleden Cap Sizan gegaan voor water.
Zeer mooie aire met goede wandelen in het gebied. Entry met een creditcard, waar je koopt 24, 48 of 72 uur plus 2 of 4 minuten van het water. De watertoevoer in de lucht vereist een man op man Hozelock adapter en de waterdruk is hoog. Er is een tweede servicepunt buiten de ingang die gemakkelijker te gebruiken aangezien het heeft een normale kraan verbinding en kost slechts € 1.
De camperplaats ligt naast een vrij drukke weg en de plaatsen zijn klein en schuin. Maximale lengte van de camper ongeveer 7m op de meeste plaatsen. Water wordt bij de begraafplaats handmatig opgepompt. Gaat heel traag! Toiletcassette legen niet mogelijk. Grijswater lozen door boven de put te rijden. Larmor Baden is een mooi dorp en is de plaats waar de veerboten naar Cairn de Gavrinis vertrekken. Ik stel voor om gebruik te maken van een lokale camping!
Zeer goede camperplaats met een prachtig uitzicht over de haven. Gratis parkeren, water € 2 . Jetons verkrijgbaar bij de Co-op de Fisherman's, dat is naast de camperplaats. Er zijn speciale, aangegeven plaatsen voor campers, maar niemand lijkt erop te letten als je op een andere plaats parkeert zoals wij. Omgeving zeer rustig, dus niet een plek als je op zoek bent naar restaurants.
Toiletgebouw is onlangs gerenoveerd en is nu zeer slim en schoon. Leuke bar / restaurant. Het zou kunnen doen met meer drinkwater kranen maar moeilijk te bekritiseren anders. Alabarracin is een volledige dag bezoek waard.
Rustige en schone plaats in een uitstekende locatie. Gratis WiFi en elektriciteit. Schitterend wandelen in het gebied dat teams met vogels. De regio doet me denken aan de Alpujarras. Aanpak weg door het dorp is smal en sommige plaatsen zou een squeeze voor een grote camper zijn. We zullen terugkomen. DBK.
Zeer goede locatie om te wandelen, gratis kaart van lokale wandelingen verkrijgbaar bij de receptie. Zeer goed voor vogels. Faciliteiten schoon, maar douches een beetje krap. Gratis WiFi en elektriciteit, € 16 per nacht met ACSI. Aanpak weg is smal van het dorp naar het kamp. Zeer rustige maar sommige blaffende honden in de verte op keer. DBK
Uitstekende site en zeer goede prijs, € 9 per nacht bij een verblijf van meer dan 4 dagen, € 12 per nacht voor kortere periodes. Prijs is inclusief 5 kWh elektriciteit. Douches en toiletten erg schoon. Twee supermarkten op loopafstand en een goede strand een beetje verder. De Penyal d'Ifach rots ligt ook op loopafstand. Engels gesproken bij de receptie. We vonden het niet druk op het einde van mei.
Deze aire is inmiddels herbouwd. Er zijn slechts twee aangewezen parkeerplaatsen voor campers, maar genoeg ruimte om te parkeren tegenover. Echter, het is door een sportfaciliteit dus misschien druk op keer. De service punt vereist een kleine kraan adapter en het afval raster is moeilijk te bereiken.
Uitstekende aire, zeer rustig en met een gratis wasmachine! Droger is 3 euro. Kan niet sterk genoeg aanbevelen.
Site hellingen maar vlakkere delen kan worden gevonden in de buurt van de top van beide parkeergarages. Zeer rustig. Water, grijs en zwart afvalverwijdering beschikbaar. DBK
Zeer grote aire, kon waarschijnlijk 40+ motorhomes. Water plus grijs en zwart afvalverwijdering. Erg rustig toen wij er waren in april en we waren een beetje bezorgd over de veiligheid toen we onze camper onbeheerd terwijl we Lugo en zijn Romeinse muren, maar alles was goed toen we terugkwamen. DBK