@DCC
- Pössl 2win All In
- 2001
- Ander
- Buscamper
Rustige camping aan het Vierwoudstedenmeer op ongeveer 15 minuten rijden van Luzern. Vriendelijke ontvangst door de beheerder. Mooi schoon sanitair. Chf 43,00 per nacht, camper en 2 personen. Honden niet toegestaan.
prima locatie om te overnachten, schone toiletten en gelegenheid om te wassen. fijne uitstraling.
hippie camperplaats met alle faciliteiten, het is even wennen maar door de relaxen sfeer ben je al snel tevreden met wat ze te bieden hebben. vriendelijk personeel. met taxi naar de stad voor 7 euro.
erg leuke sfeervolle camping met behulpzame vriendelijke eigenaars. prettige sfeer en de borrel van 5 tot 7 uur is erg gezellig. sanitair schoon en ook de camping zelf is goed onderhouden.
hartstikke leuke camping in een prachtige relaxen sfeer. Lieve eigenaars . verwacht geen luxe , camping erg basic. warm water ontbreekt .
prachtige camping, wat een rust en mooie uitstraling. alles goed verzorgd en onderhouden. vriendelijke eigenaars.
5 euro extra betalen voor stroom, wat ik persoonlijk veel vind op een camping waar een riool lucht hangt en veel vliegjes. douches en toiletten schoon maar afwas gedeelte in erg slechte staat. er hangt ook geen fijne sfeer.
prima camping en de stad goed te doen met de fiets. een rechte weg. schoon sanitair. lekker gegeten in een restaurant langs de camping
gezellige kleine camping, rustig gelegen en schoon sanitair. vriendelijke eigenaars
prachtige doorreis camping, eenvoudig maar schoon. alles aanwezig , douche wc wifi .
Mooie camping aan de rand van Saumur. Sanitair is schoon en ziet er verzorgd uit. Zwembad en restaurant op de camping, maar met 5 minuten fietsen ben je in het centrum van de stad. Hier vind je eettentjes te over. Fietsen in de omgeving is geweldig, af en toe een klimmetje ( pfff) is zeker de moeite waard. Dick en Irma
Mooie camping. wij hebben hier met onze buscamper gestaan. Schoon en mooi sanitair. Mooie fietsroutes in de omgeving. Zeker in het voorjaar dan staan de vele bollenvelden in bloei
prima plek en schoon ruim sanitair
Sitecode: 19256
prachtige camping met heel schoon en mooi sanitair.
prima camping, schoon sanitair, broodjes service en een heel bescheiden kampwinkeltje in de receptie. Supermarkt is op ongeveer 800 mrt van de camping. Kan hier heerlijk fietsen.
Rustige camping met mooi uitzicht over de Limburgse heuvels. Sanitair is netjes, douchen 50 euro cent. 10 min fietsen naar Valkenburg.