@DGV321
- 2010
Sitecode: 12094
Eenvoudig maar goed. VE is prima. Wij stonden op het grasveld omdat de verharde pleinen al vol stonden. We hadden de grote wiggen nodig. € 1,50 voor een kWh elektriciteit klinkt in eerste instantie duur, maar omdat de gemeente geen parkeergeld rekent, moet ze toch wat binnen krijgen voor de zorgkosten. De plaats is een wandeling waard, de wijngaarden een wandeling en het poëtische boswandelpad nog meer.
Drie prachtig gelegen, grote plaatsen voor campers op een goed gemaaid weiland direct aan het riviertje Urft. Je kunt elektriciteit en water krijgen. Anders moet je zelfvoorzienend zijn. Zeer ruime faciliteit met vriendelijke operators. De tips over de omgeving waren geweldig. Misschien wel het leukste is het kleine barretje of de oven of misschien wel het waterrad? We voelden ons zeer comfortabel en zullen terugkomen.

Klein maar comfortabel. Leuke, vriendelijke gastheren. Zeer centrale locatie. Alles in de prijs van 20 €, inclusief toeristenbelasting voor 2 personen. Geweldige locatie direct aan de rivier, op loopafstand van Rotkäppchen mousserende wijn en verschillende wijnboeren. Het kasteel van Neuchâtel is zeker de moeite waard om te beklimmen. We komen terug. Aandacht bij de ingang. 330 hoog en ze komt een beetje verrassend.
Aan de rand van de grote parkeerplaats zijn sommige parkeerplaatsen gescheiden door heggen. 'S Avonds echt stil. Geweldige locatie voor een bezoek aan het park en ook in de stad. Toilet voor een vergoeding, maar ook met douche in de prijs. Elektriciteit inbegrepen, water inbegrepen, maar je hebt een lange slang of een kan nodig. Al met al oké, en het park is echt geweldig. Natuurlijk, veel publiek gedurende de dag.
Rustig gelegen tussen zijstraat en rivier en dicht bij het stadscentrum. Toegang via slagboom, je moet eerst een code op de machine trekken. Lozen ok. Elektriciteit op de plaats. Door hagen enigszins gescheiden plaatsen. Leuke stad, de moeite waard!
Geweldige locatie, geweldig uitzicht, maar winderig. Sanitaire voorzieningen zijn ok, maar wc-papier moet je meenemen. Broodjesservice op de plaats. Maar al met al een camping met passend publiek, hoewel er veel campers zijn. Geweldig om te wandelen langs de kliffen.