@DILLIGAF

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

goede plek als je een van de vier baaien voor caravans kunt krijgen en maar een korte tijd wilt blijven. De plaats staat nu vol met borden waarop staat dat er geen campers en geen campings zijn. Zeer onvriendelijk, dus we brengen onze uitgaven liever naar een gastvrijere plek.

bezoek deze plek helemaal niet. We parkeerden en aten toen een apoplectische oude man ons met klemmen bedreigde. hij uitte allerlei bedreigingen. over het algemeen zijn de mensen erg onvriendelijk, boos en niet bereid om te glimlachen of hallo te zeggen. vermijd ze absoluut en geef ze niet het plezier om je slecht te behandelen.

Dit was een geweldige plek om te parkeren. Veel andere campers en een veilig gevoel. We hebben fietsen en een hondentrailer dus kon op de fiets naar de haven grotten - ongeveer 10 minuten. Ook kunt u een wandeling naar de jachthaven en het kleine vissersdorp - is de plek om een ​​veerboot over de Douro (1.50 € pp) en een tram naar de oude stad te nemen - ook 10 minuten. Veel plezier en kan aanbevelen.

Dit zou een 10sterren plaats moeten zijn gebaseerd op meningen en positie zijn, als er niet walgelijke acties van andere camperaars zouden zijn. Als je je kunt voorstellen dat deze ongerepte en prachtige plek wordt gebruikt als stortplaats voor chemische toiletten - de hoeveelheid wc-papier in de struiken, volledig wrakken - wat een prachtige plek om een ​​nacht door te brengen zou dit moeten zijn.