@DIRK-21
- 2014
- Fiat Sunlight V66
- 2024
- Integraal
Water lozen kan maar wel even met een emmertje ivm de kettingen die er hangen. Water innemen en toilet legen is ook mogelijk. Overnachten kan maar hebben wij niet gedaan.
Wat een heerlijke, rustige plek. We staan naast de olijfbomen en uitzicht over het bloemenveld. We hebben beide een heerlijke massage gehad van Anna. Er is niets, maar tegelijkertijd heb je álles! Stroom, water aanwezig. Grijs en zwart water kun je NIET kwijt. Dat kan in Alcover, 7 min verderop. Net buiten/voor stadje. Ohja en het pad er naar toe... kom niet als je een te grote camper hebt. Onze sunlight 7 mtr met fietsen paste wel.
rustige cp, zeer dicht bij het strand. wel wat geluidoverlast van 2 campings in omgeving. waterdruk laag. prima verblijf
wat een fijne plek! heerlijk zondrf niks, rust en ruimte en alpacas ❤️ vriendelijke gastheer
Prachtig ruim plekje direct aan het water sommige met stroom. Sanitair is prima. Inmiddels kost het sek 300. Inchecken middels website. Staat aangegeven bij de poort.
Sitecode: 101976
Fantastische plek! Heerlijk rustig. Wij konden m prima bereiken. Mede omdat het al even niet regent. Fijn aan t water.
prima plek! fantastisch in en uitchecken, zou overal zo moeten zijn. mooi plekje aan het veld met de zweefvliegtuigjes. voor iedereen vrij uitzicht op t veld. rustig overnachten. leuke omgeving.
Wat een heerlijke relaxte plek! We staan aan t bos en aan t dierenverblijf. plekje nr 7 is t voor ons! Zo fijn. Uitzicht op de kipjes, Bacon, t varken en volière. Hele dag zon!
Wat een fijne plek! We kregen het mooiste plekje nr 13. wijdse vergezichten en vliegtuig spotten! Zeer gastvrije beheerders en prachtig sanitair. Omgeving mooi om te fietsen
Prachtig rustig plekje om het huis heen. Allemaal vrij uitzicht. Wij stonden plekje 8 onder de perenboom. We hadden geen last van de weg. Sanitair prima. iig genoeg druk tijdens douchen en heerlijk warm! vriendelijke beheerders!
Wij staan er nu. Bij navraag blijkt het grasveld privéterrein te zijn, waar het gedoogd wordt te staan tot 23u. van 23u tot 7u is het verboden. Wij hebben nu nog geen idee of dat gehandhaafd wordt. Wij kiezen ervoor om op t asfalt te gaan staan. prachtig uitzicht!
wat een wereldplek! wat een uitzicht!
een parel! cp prima. heerlijke producten en leuke rondleiding gehad over het bedrijf afgesloten met een heerlijke lunch!
grote camperplaatsen achter het restaurant. heerlijk eten. heel fijn zwembad. redelijk dure plek €25
zeer rustige parkeerplaats. prachtige zonsondergang alleen staan blijft toch wel spannend soms. plaatselijke soos ging tot 2u door
prima rustig plekje. overzichtelijke camping voor jonge gezinnen. camping met zorg dat kun je zien. netjes. om te recreëren aan de rivier moet je van de camping af. klein stukje lopen.
Wat een prachtige plek om Cinque Terre te bezoeken! Je kunt naar beneden lopen of je laten brengen door de eigenaar. Bezoek van de stadjes per trein of boot of met een e- bike. Mooi erfgoed!
Goede plek om te overnachten. We stonden er alleen.
Prima plekje voor camping aan de zee. Prachtig uitzicht! Best een klim naar beneden en omhoog. Je hoort de snelweg inderdaad, wij hadden daar geen last van. Honden mogen niet onbeperkt op het strand
super leuk plekje! wij komen zeker nog eens terug! als sanitair allemaal in bedrijf is komt t helemaal goed.
Te duur voor camperplek. Boven op de prijs komt nog €9,50 reservering kosten. jammer. dorpje is leuk.
Wat een verrassend leuk plekje! Gemoedelijk, gewoon camperen, weinig voorzieningen, precies genoeg! Paarden, boerenzwaluw en een duif! En... Relaxt!
Verborgen pareltje! Prachtig uitzicht, prachtig meer, spannende weg er naar toe door Monte Bondone.
prima plekje op boerderij in bedrijf. sanitair schoon, maar gedateerd. vriendelijk ontvangst. prachtige omgeving!
super leuk kamperen bij de boer! prima prijs. aardige mensen. leuk plekje.
mooie plaats! leuk bij het schloss. heerlihk gegeten in het restaurant.
Prima plekje in mooi stukje Nederland. Vlakbij de stuw in de vecht waar je prima kunt recreëren. Vermaak van de bootjes en de sluiswachter. Camping gedateerd, maar dat is zeker inmiddels ook zijn charme. Vriendelijke eigenaren.