@DJMac
Lid van Campercontact sinds 2019
verbleef hier een week in januari 2020. Dit is een geweldige camping waar de toiletten schoon worden gehouden en het personeel vriendelijk en behulpzaam is. De camping biedt een minibus om u naar de kabelbaan te brengen die naar Les Arcs 1600 leidt. De stad ligt op ongeveer 20 minuten lopen en heeft talloze restaurants en bars. Er zijn twee supermarkten aan de overkant van de camping.
We stopten hier op een zaterdagavond. Er is een weg in de buurt die niet luidruchtig was. Er is een jachthaven en een restaurant in de buurt.
Probeerde hier te blijven na op 16 januari 2020 uit de tunnel te zijn gekomen. De beveiliging bracht ons meteen naar de parkeerplaats van Lidl, wat oké was. Redelijk stil en handig voor brood toen Lidl om 08:30 uur opende. Geen reden gegeven waarom je daar niet kunt blijven.
Er zijn 2 aparte gebieden voor campers. De eerste is € 5 zonder elektriciteit. De andere is € 12 per nacht met elektriciteit. We hadden moeite om dit te vinden, maar als je de weg naar het meer oprijdt, staat er een barrière recht voor je. Bij de slagboom kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor dat u doorlaat. Ik zou een verblijf hier aanraden. Goed uitzicht op het meer en een fietspad helemaal rond.
Geweldige plek aan de rivier. Tal van bars en restaurants aan de overkant van de rivier. Dit is nieuw en terwijl daar de enige faciliteiten waren, was de afvoer van afvalwater. De andere voorzieningen werden nog gebouwd. Zou dit opnieuw gebruiken.
Sitecode: 19251
We verbleven hier twee nachten voordat we teruggingen naar het VK. Dicht bij het strand en zoals eerder vermeld, is het strand direct aan de achterkant van de camping hondvriendelijk. Slechts een korte wandeling naar Duinkerken. Er zijn twee servicepunten op de site en deze kunnen worden gebruikt voor 5 €. De site zelf kost 15 € per nacht. Zou dit opnieuw als tussenstop gebruiken.
Dichtbij het dorpscentrum, waar tal van restaurants zijn. Dit moet een van de mooiste dorpen van Frankrijk zijn met zijn cirkelvormige straatontwerp. Ideaal voor een tussenstop of voor een langer verblijf.
Kan geen fout vinden op deze plek. Stil en vredig.
Schoon en verzorgd met alle voorzieningen die u nodig heeft. Moezel-fietspad ligt aan de overkant van de weg. We fietsten naar Schengen en terug op de verkeersvrije route. 10 minuten lopen naar tal van bars en restaurants. Het wordt alleen in de steek gelaten door verkeerslawaai, maar het wordt stiller na 22.00 uur.
Bleef een nacht. Restaurant was goed. Toiletten waren eenvoudig. Oké voor een overnachting.