@DRuss1965
Lid van Campercontact sinds 2026
Het personeel bij de receptie was erg aardig en behulpzaam. De prijs is hoog voor de geboden faciliteiten; de staanplaatsen waren enorm, maar wel stoffig. De faciliteiten waren oké, maar niet geweldig. Het restaurant/de bar was levendig en het eten was redelijk.
Sitecode: 196012
Geweldige locatie voor de Col d'Aspin, direct aan de rivier die door de vallei stroomt. De faciliteiten waren schoon (en heel ongebruikelijk voor Frankrijk: er was zeep en toiletpapier in de toiletten!), met een mooi zwembad en een prima restaurant (de salades waren heerlijk). De hele plek oogt een beetje gedateerd (de receptie kan wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken!) en de eigenaar kan wel wat hulp gebruiken, want hij moet vaak zelf van alles regelen - maar hij is een aardige man.
Geweldige camping. Goede faciliteiten, een heerlijk zwembad en een prima restaurant. Veilige ligging aan de rivier, op 20 minuten lopen van de oude stad en 30 minuten van de nieuwe stad. Sonya bij de receptie was fantastisch!
Superlocatie met winkels en restaurants direct voor de deur. Prachtig uitzicht vanaf de camping op de indrukwekkende Tourmalet. De faciliteiten zien er een beetje gedateerd uit, maar de prijzen zijn goed en weerspiegelen dat. Vriendelijke eigenaar.
Superlocatie, schone faciliteiten en (opmerkelijk voor Frankrijk) een wifi-kamer waar daadwerkelijk wifi is. Minpunt: het is ontzettend duur en je kunt er alleen contant betalen.