@DU52
- 2010
- Dethleffs AlPa
- 2011
Prima plek om te overnachten. goede V/E. gebrek aan afvalverwerking
plaats gesloten
Een geweldige parkeerplaats en een mooi oud stadje. Vanaf 14.09.20 is er ook een bakker - alles op loopafstand
Rustige locatie voor een overnachting. Pekvijvers gedeeltelijk met diepe uitloging. In de herfst, maar zijn 9,45 € zonder elektriciteit te veel voor de plaats.
Aandacht zorgvuldig overwegen of de plaats wilt. Na de ingang is 20 € verschuldigd, ongeacht of het 1 of 24 uur is. Niet erg vrij van bezoekers.
Dat moeten dus pitches zijn. De vrij nieuwe plaats is altijd een stop waard. Exploitant erg vriendelijk, sanitaire voorzieningen ok. Strand 15 minuten lopen. Inhoudingen voor de rustieke verwijdering en ontbrekende vuilnisbakken op het plein. We komen terug.
ok plek. De nacht werd onderbroken door adolescenten, die luid zongen zonder licht over het plein. Anders erg stil, let op de windrichting
Geweldige plek voor overnachting. Grote staanplaatsen, V / E + zoet water helemaal gratis. Elektriciteit voor 2 uur gratis - vervolgens een paar uur op slot.
leuke kleine plaats. Verse vis is verkrijgbaar bij de viskwekerij naast de golfbaan. V / E ok.
Absoluut een aanrader plek. Ruime parkeerplaatsen. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie. Met de fiets 10 minuten in het stadscentrum.
mooie plek, leuke fietstochten zijn mogelijk, zeer schone toiletten (geen douches). problematisch is het betalingssysteem, u kunt alleen inloggen op "groene" plaatsen, zelfs als "rode" stoelen al gratis zijn.
Sitecode: 51991
Sterk aanbevolen. Schilderachtige locatie, vriendelijk personeel, uitstekende sanitaire voorzieningen en gratis toegang tot het verwarmde zwembad met zeewater. Aanbevolen visrestaurant in de haven. Eten 1km
Space biedt alles wat je nodig hebt. Sanitair zeer goed, broodjesservice en zeer kindvriendelijk. Internet kan en zou beter moeten worden. Operator-paar en personeel erg vriendelijk.
Sitecode: 19389
Zeer goede overnachtingsplaats en voor stadsbezichtiging. Schone aansprekende los en laavoorzieningen. Op 23/10 gratis -poort was opeen.
Mooie en rustige plek, grote plaatsen, het centrum ongeveer 2 km. We komen terug.