@DaJoEd
- 2011
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
een stukje verderop, ongeveer 100 meter heb je een grote parkeerplaats waar je gewoon kunt overnachten aan zee.
Prachtige plek en ruimte voor heel veel campers. Je kan aan het water staan maar als je iets doorrijd dan kun je ook in de bossen staan. Mensen zeggen, de weg is slecht maar dat heb je als je in de natuur wilt staan. Gewoon rustig rijden en je komt er wel. Hele fijne en rustige nacht gehad. Fijn om te wandelen met de hond. Die van ons kon z’n eigen ding lekker doen. Wat wij heel fijn vinden.

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Als je 100 meter naar boven rijd heb je een prachtig uitzicht en alle ruimte en rust. Geen voorzieningen maar die heb je met een kleine wandeling naar beneden. Geen last van de weg en ruimte voor meerdere campers.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Dit is geen camperplaats meer, alleen parkeren overdag om te wandelen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Het is een natuur plek, geen gewone camperplaats maar zeer rustig en midden in de natuur. brug is afgesloten maar rijd eromheen en je komt op een zeer mooie plek aan de rivier. 100 meter voor de brug links het pad in, dan rechts aanhouden. wel wat door het gras maar het is de moeite waard. Voor de avonturiers onder ons is dit een schitterende plek!