@DaNa93
- 2024
Een fijne camping met goede voorzieningen aan het water op het gras gestaan. wordt een beetje sompig als het regent, maar het uitzicht maakt alles goed. over de brug en je bent in de stad, als je de blauwe lijn volgt kun je een leuke tour door de stad maken. Lekker makkelijk, gewoon de lijn volgen en je komt langs de bezienswaardigheden 👍🏻
Super fijne camping, met vriendelijke meiden aan de receptie. Mooie wandelroutes naar de baaitjes waar je heerlijk kunt zwemmen en snorkelen, wel rekening houden met het getijde want voor je het weet moet je een heel stuk omlopen☺️. Wat ons betreft een aanrader.
Voor 1 nacht meer dan prima. Veel te duur voor wat je krijgt. Wij betaalde €25,50 voor een nacht staan met stroom. 2 personen en een hond. Hele mooie plek maar erg slecht verzorgd. Een grote modderzooi, de plaatsen zijn vrij te kiezen, een keer het gras maaien zou geen overbodige luxe zijn. Alles is aanwezig maar is achterhaald en onverzorgd. Heel jammer want de locatie is super mooi en zeker iets van te maken.
super mooie plek. Het had veel geregend dus de plaatsen waren erg nat en drassig. In een boomgaard naast het Chateau heeft wel iets, het chateau is de maanden juli en augustus geopend. Ligt wel aan een doorgaande weg waardoor je steeds auto’s voorbij hoort komen. Er zit niks in de buurt. water en wc lozen water bijvullen stroom wij betaald 26 euro voor 1 nacht in september! Voor dat geld hebben we op mooiere plaats gestaan.
Een hele fijne plek waar we 1 nacht zouden blijven maar uiteindelijk hebben we er een nacht aanpast geplakt. Een mooie rustige plek langs een prachtige boerderij. Vandaaruit zijn we naar Omaha beach en het Amerikaanse militaire begraafplaats geweest. Heel leuk en lekker restaurant op 5 minuten lopen. De boer komt ‘s-morgens zijn 10 euro ophalen.
prima slaapplaats voor een doorreis. aan een meer bij de golfclub. Rustig en voelde safe. wij betaalden 8 euro voor een nacht incl water stroom en lozen grijs water.