@DaaTo
- 2017
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Sitecode: 197115
Prachtige plek met fantastisch uitzicht. Douche en toilet zijn erg schoon
Juli 2026
Wat een heerlijke plek!! Deze Nederlandse familie is zeer gastvrij. De kids komen gezellig een praatje maken. Prachtig fietsen in de omgeving en groente kopen uit eigen tuin 🤩
Normaliter zouden we niet voor zo een park kiezen. Duur en niet geschikt voor campers. Omdat onze kinderen hier staan gekeken of het mogelijk is. En dat is het!!! Er zijn 2 grote velden beschikbaar voor mensen die last minute willen komen. Dat is prima!! Grote plekken, schoon sanitair en zwembad beschikbaar. €25,00 per nacht alles inclusief. Wat ons betreft een echte aanrader 🤩
2023
De plekken zijn ruim en vrijwel alle plekken hebben prachtig uitzicht. Het sanitair is wat prijzig maar je stroom is gratis. Als je dan alles bij elkaar neemt is het een prima prijs. Onze complimenten aan de schoonmaakmedewerkers. Het was super schoon! Wij komen zeker terug. En voor diegene die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten: “geniet is van alles wat je mag doen! Je hebt al een camper. Dat is niet iedereen gegund”
We staan hier nu 2 nachten en willen eigenlijk nooit meer weg ;). Als je behoefte hebt aan onthaasting, ben je hier aan het goede adres. Hier vind je volledige rust tussen de konijnen, kippen en hond Axel. Max de eigenaar is samen met zijn dochters geweldig gastvrij. Mocht je de plek niet kunnen vinden, gewoon even Max bellen. Je krijgt hier geen spijt!!!
Wat een heerlijke plek. Ontvangst was zeer hartelijk. Sanitair is prima en keurig schoon. Mooie omgeving voor fietsen en wandelen. WiFi ook top! Kortom voor ons een dikke 10! Groetjes Luuk en Angela
2022
Een heerlijke plek met ruimte, rust en prachtige fietsroutes in de buurt. Plekken zijn groot, voor € 3,00 vrij stroom en keurig sanitair. Wij komen zeker terug! Luuk en Angela
Prima camperplek. Prachtige omgeving om te fietsen. Als je van vissen houdt mooie plek aan het kanaal. Kosten €16,50 per nacht inclusief stroom. Let op, wel contact betalen. Sanitair mag wat ons betreft iets schoner.
2021
Mooie locatie! Rustig, ruime plekken en een leuk stadje. lekkere bakker dus iedere ochtend vers brood. Centraal gelegen in fietsroutes. Je kan meerdere mooie routes rijden. Enige minpunt is dat er te weinig sanitair is voor de hoeveelheid plekken. Dames bleef wel schoon maar Heren niet.