@DaanRoos
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Voor ons misschien wel de mooiste camping waar we ooit zijn geweest. Prachtige locatie tussen de appelbomen, alles is nieuw en de eigenaresse is supervriendelijk. Op de camping hangt een hele prettige, relaxte sfeer. Ruim voldoende fietsroutes en voldoende restaurants in de buurt.
Nette camperplaats op prachtige locatie. Prijs is aan de pittige kant maar voor dat geld zit je wel op loopafstand van het centrum van Vianden. Sanitair is zeer schoon en er zijn meer dan genoeg douches en toiletten. Helaas was het water 's avonds lauw.
Super leuk plekje in het bos. Ingrid is een topper!
Heerlijke plek voor een tussenstop. Sanitair is ruim en netjes en de douche is goed warm. 's Ochtends lekker ontbijten of koffie drinken in het café van de vliegclub.
Prachtige camping met zeer grote plaatsen. Ontzettend aardige eigenaren. Omdat Trollstigen sinds 11 juli weer geopend is stroomt de camping iedere dag vrij vroeg vol. Sanitair van de vrouwen is prachtig, sanitair van de mannen is een beetje verouderd.
Wij hebben hier vannacht een nachtje gestaan met onze camper. Dit is echt een heerlijk rustige camping vlakbij een prachtig natuurgebied. Het gras wordt perfect onderhouden en het sanitair is erg modern en schoon. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Dit is echt een prachtige camping. Zeer mooie omgeving, goed sanitair en een uitstekend restaurant. Genoeg wandelroutes die op of vlakbij de camping beginnen. De kleine supermarkt in het dorp is een kwartiertje lopen.
Dit is echt een prachtige camperplaats. Alles is nagelnieuw en de douches zijn ontzettend ruim. Een afwasruimte ontbreekt maar gaat nog wel worden gebouwd. Ideale plek voor mensen met hond of met mountainbike, je loopt hier zo het bos in en er zijn genoeg routes voor mountainbikers met een afspuitplaats op de CP. Wij komen sowieso terug.
Alleen al voor de betrokkenheid van de eigenaren kan er vijf sterren worden gegeven, zelden zulke lieve mensen gezien. Daarnaast is het een prachtige camperplaats in wording, de plekken zijn ruim en mooi opgezet tussen de palmbomen. Het sanitair is netjes maar als het helemaal vol staat is het soms goed timen om een warme douche te kunnen nemen. Tenslotte vinden wij de sfeer op de camperplaats erg prettig. Wij komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Een heel nette en nieuwe camperplaats, mooie locatie midden in een leuk dorp tussen de bergen. Plaatsen zijn ruim opgezet. Sanitair is modern en erg schoon. Eigenaresse spreekt vloeiend Engels, verder hebben we niemand gesproken. Aanrader!