@DaapieTeepie
- 2014
Een niet aan te raden CP. Het ontbreekt aan alles wat je qua voorzieningen voor die prijs mag verwachten. We hebben 1 nacht gestaan, geen last gehad van treingeluid. Op doorreis naar en van Italië zullen we hier niet weer komen.
Een prima CP, ‘s nachts erg stil. Minpuntje is de watervoorziening. Het tappunt staat pal op het uitstortpunt van het chemisch toilet. Verre van hygiënisch!
We waren hier voor de 4e maal in tien jaar. Er waren altijd Nederlandse eigenaren, nu troffen we een Engels echtpaar. Camping is verkocht het afgelopen jaar. Kwalitatief is het er op achteruit gegaan. Vriendelijkheid laat te wensen over!
De laatste 10 jaar diverse malen gestaan. Was altijd prima, ook al zijn er geen voorzieningen, daar kun je je op voorbereiden. Afgelopen weekend weer geweest en kregen te maken met een tegenvaller. De beheerder vertelde dat het een camperparkeerplaats is. Dat betekent dat je niet buiten je camper mag zitten, alleen in je camper. Campers staat opeen gepakt met anderhalve m afstand. Geen veilig gevoel. Ik vraag me af of dit in NL zou kunnen.
Goede voorzieningen en uitvalsbasis voor fietstochten over het eiland. Enige nadeel is de stank van chemische bestrijdingsmiddelen voor de lelieteelt. Wij komen i.i.g. hier niet weer.
In juni heb ik een review geschreven over deze camping. Helaas was deze voor een andere camping bedoeld. Heb geprobeerd het te herstellen maar het bleek mij dat pas na verloop van 3 maanden kan. vandaar deze verlate excuses.
Een prachtige locatie, vriendelijke beheerders, mooie uitvalsbasis voor strandbezoek. Sommigen klagen over duurte van de plek, advies: gewoon doorrijden en zoeken naar de goedkoopste. Wij komen hier ieder jaar een keer en voelen ons hier thuis!
Op zich goede cmp , maar we konden maar 2 dgn staan: alle kampeerders moesten cmp af want er kwam een georganiseerde camperclub. Jammer en niet passend in dit jaargetijde (half juni). Op zich goed sanitair maar de douches bleven koud water geven. Wek een mooi zwembad en een prachtig strand.
Een verademing deze camping: eindelijk geen muggen en vliegen na op 10 andere plekken te hebben gestaan op dit prachtig mooie en rustige eiland. Geweldige plekken onder de lage dennen met veel schaduw. We stonden hier eind juni. Vanaf hier moesten (veel te snel helaas) naar Porto Torres voor de overtocht naar Genua. Prima restaurant met goede prijs/kwaliteit-verhouding.
We stonden hier tweede helft juni, wilden 4 overnachtingen maar zijn na 2 dgn gillend vertrokken. Wat een verschrikkelijke cmp. Zeer arrogante receptioniste die haar personeel afblafte in bijzijn van klanten aan de balie. Slecht sanitair, je staat je te douchen in andermans water. Onder de eucalyptussen vlak bij het zwembad verga je van de herrie en het barst er van de vliegen en de muggen. Enige pos. punt: prima restaurant maar wel duur.
Prima terrassencamping, wel ver lopen naar het strand, maar stonden daarentegen dicht bij zwembad. Perfect zwembad! Sanitaire voorzieningen prima voor elkaar en voldoende in aantal. We stonden hier 4 dgn medio juni. wel behoorlijk aan de prijs.
Een erg gedateerde camping op een potentieel prachtige plek vlak bij het strand. Het verouderde sanitair wordt wel goed gereinigd, defecten waar ook op de camping worden ‘houtje touwtje’ hersteld. De indruk is dat het terrein in jaren niet goed is onderhouden. De milieuplaats is erg vies en rommelig met open bakken evenals de sani-dumpplek. Wij hebben vier overnachtingen gehad omdat het zo heerlijk rustig was.
Een erg gedateerde camping. Het verouderde sanitair wordt wel goed gereinigd, defecten ‘houtje touwtje’ hersteld. De indruk is dat het terrein in jaren niet goed is onderhouden. De milieuplaats erg vies en rommelig, evenals de sani-dumpplek. Een potentieel goede plek vlak bij een mooi strand.
Een perfecte cp in een prachtige omgeving. Wat een mooi dorp! Goed verzorgde voorzieningen. Wat een uitvinding die aan/uit app, moest meer gebruik van worden gemaakt!! Heerlijk gegeten in het restaurant. Goede prijs/kwaliteit verhouding zowel voor de cp als voor het restaurant. Hebben 5 overnachtingen gehad en meer dan 150 km gefietst. Komen zeker een keer terug.
Eenvoudige overnachtingsplaats, alle voorzieningen wel aanwezig. Wij stonden hier eind augustus 1 nacht helemaal alleen. Wel veel vissers in de visvijver al vroeg in de morgen. Verder is er niets bijzonders in de omgeving.
Schitterende camping. Mooi aangelegd groen. Vriendelijke ontvangst. We waren hier eerder geweest in 1981, '82, '84, '85 en in 1995. Toen met de kinderen. Die vermaakten zich toen prima. Het ademt nog steeds dezelfde sfeer uit al waren we nu wat later in het seizoen. Veel gezelige muziekmakers, leuk publiek.
Zeer onvriendelijke ontvangst door de dame bij de receptie. Zo jaag je gasten in het harnas! We stonden van 16/8 op 17/8/22. Erg duur voor wat geboden wordt. Slecht gepositioneerde uitstort voor grijs water.
Wat een onvriendelijke ontvangst door de vrouw achter de balie. We waren moe en dan accepteer je maar. Als het vroeger op de middag was geweest waren we verder op zoek gegaan. Als je op zo'n manier met je gasten denkt om te gaan hou het niet lang vol. Geen aanrader.
Erg gedateerde campng. Voorzieningen zijn niet op orde. Toiletuitstort puinhoop, vies. Wordt duidelijk niet schoongemaakt. Milieustation is een chaos, al tijden waren de containers niet geleegd. Relatief hoge prijs voor gebodene: schandalig om zo een camping te exploiteren. De nadruk ligt hier kennelijk op het hotelgebeuren, camping wordt beschouwd als bijvangst. Eigenlijk zelfs niet 1 ster waardig!!
Een schitterend aangelegde CP, hier is over nagedacht tot in de details. Veel privacy op de plekken. Zeer origineel zijn de electrakasten. Ook de beplanting is bijzonder goed gekozen. Heel mooie omgeving en veel fietsmogelijkheden. Een oase van rust straalt af van de omgeving en van de CP en verdiend zeker 5 sterren.
We doen de IJsselbienale, begonnen in Kampen en tijdens de 3e etappe staan we op CP Reuvershoeve tussen Zutphen en Brummen. Een super CP waar geen negatief woord over is te bedenken. Heel vriendelijke ontvangst, alles wat je nodig hebt is aanwezig. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant.
Dure camperplaats waar we niet al te enthousiast werden ontvangen. Het leek wel of we niet welkom waren. De ondergrond van de camperplaats is gras en dit stond bijna twee kontjes hoog. Van het zwembad mochten we per gratie gebruik maken tegen betaling van € 10,00 pp. Daar hebben we bezwaar tegen gemaakt en uiteindelijk de helft ervan betaald (we stonden hier tenslotte maar 1 nacht). Geen aanrader!
Op zich een mooie camping maar als het nat weer is een smeerboel vanwege de ondergrond en kleine plekken. Wij waren hier medio juni 2016 en toen stoof het nogal. Geen sympatieke ontvangst bij de receptie. Even hele afdaling om bij het strand te komen.