@Daaron2025

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Leuke kleine camping. We kwamen spontaan aan; er waren geen plaatsen beschikbaar, maar we mochten wel op de parkeerplaats staan, die net zo fijn was als een gewone plek. Zeer vriendelijke beheerder. Schone toiletten. Leuke speeltuin met zwemvijver op de camping. Eén punt afgetrokken omdat er geen supermarkt in het dorp is. Je kunt broodjes kopen bij het restaurant. Douchen kost €1 per 5 minuten. Prachtige omgeving.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

We verbleven hier eind augustus 2025 in onze camper met onze hond en hebben er enorm van genoten. De camping is schoon en goed onderhouden, en de toiletten zijn altijd schoon. Warme douches kosten € 0,50 per 5 minuten en koude douches zijn gratis. De eigenaar was erg vriendelijk en gaf ons goede tips voor wandelingen. Bankjes en tafels zijn beschikbaar. Prachtig uitzicht, hemelse rust, geurige weiden en 's nachts een magnifieke sterrenhemel. Er is een kleine supermarkt in het stadje.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We raden deze camping van harte aan. De kosten zijn € 15 per dag, douchen kost € 2,50. Je kunt 24/7 gebruikmaken van de toiletten van het hotel. Het hotelpersoneel is erg vriendelijk en ze ontdooien zelfs hondenvoer in de magnetron; je zit midden in het bos voor heerlijke wandelingen. De camping wordt schoon gehouden en er is zelfs tuinmeubilair zoals stoelen en tafels beschikbaar (geweldig). We komen graag terug.