@Dachzelt246
- Mercedes Marco Polo
- 2022
- Mercedes
- Buscamper
Als je houdt van gezinnen met kinderen en eindeloos barbecueën en feesten tot middernacht, dan is dit de plek voor jou. Het is buitensporig duur. Er zijn twaalf wastafels voor honderden gebruikers. Het zwembad is slechts af en toe open en wordt in juli en augustus gebruikt door kinderen en moeders voor een snelle duik (in troebel water). Maar: het is een leuke plek. En wij gaan er niet meer terug.
Goede verbindingen naar Granada, maar het complex is toe aan renovatie. Prima voor 2 dagen.
We vonden de nogal gedateerde camping niet zo goed als vaak wordt beweerd. Het was te duur voor wat het was. Door het grote aantal vaste kampeerders oogde de plek wat verwaarloosd. Jammer, maar dat werd later in Las Negras ruimschoots goedgemaakt.
We vonden de camping, de service en de locatie uitstekend. Geweldig zwembad, praktisch een privéstrand en op loopafstand van Las Negras, een prachtige, ongerepte plek.
Geweldige locatie in een van de mooiste dorpjes van Spanje. Goede restaurants en andere voorzieningen zijn op loopafstand. Er is een zwembad en een kleine bar, en de sanitaire voorzieningen zijn prima. Ideaal voor een camper, maar niet geschikt voor grote voertuigen 😉. Die passen er sowieso niet echt in.
Weg van de kitesurfers en goede restaurants. Er is er eentje aan zee en eentje bij het lager gelegen plein, maar de menukaart is erg beperkt. Heel bijzonder: honden, die in augustus verboden zijn, mogen niet blaffen op het terrein. Als er toch een blaf klinkt, staat de eigenaar er meteen bij om de hond te waarschuwen 😵💫😂. Het resort is erg schoon en het personeel is uitstekend. Helaas is de hoofdweg een overlast; het is er te lawaaierig. ...