@DadyCool
- 2019
Buitengewoon vriendelijk geholpen. Dame hielp mij met de update om de acsi kaart op te halen. Dus korting. Heerlijke douches. Heel rustig en toch snel in centrum (3km) veel fiets en wandelmogelijkheden (Saale). Ik reis solo dan is het niet te duur. Tarieven gaan hier per persoon. Ik betaalde 89 euro voor 3 nachten met stroom en inclusief verplichte kür taks.
borden zijn duidelijk campers verboden
Heel mooi maar verboden te overnachten. Staat duidelijk aangegeven.
Tarief is nu 12 euro. Rustige plek en vlak bij de ingang van het park. geen mogelijkheden voor schoon en vuil water of toilet legen. Fijn dat iedereen de plek weer netjes achterlaat. Vlak voor die ingang een keurig toilet. Het park is prachtig maar nauwelijks meer een dierentuin te noemen. De nadruk ligt meer op mooie bouwsels. Al met al toch zeker de moeite waard.
Leuke plek aan het meer. Wel een beetje onverzorgd. Leuke omgeving en goede wandelmogelijkheden. Inderdaad zijn (nog) niet alle plekjes even bruikbaar. Normaal zal het hier stil zijn maar onze nacht helaas niet. Dronken persoon en schreeuwend kind verstoorde de nachtrust. Overdag best last van de aanwezige honden. Naar dat een bezoeker een grote hond los laat lopen. voelt niet voor iedereen prettig maar zal incident zijn.
Heerlijk rustige plek. kerkklokken gaan wel snachts door maar niet heel hard. Geen enkele voorziening, ook geen afvalbak. Paar korte wandelingen zijn uitgezet met verfstrepen op de bomen. Niet altijd duidelijk en niet echt spannende tocht.. Telefoon heeft niet overal bereik hier in deze buurt. Blijft fijn dat er dergelijke gratis plekken beschikbaar zijn.
Mooi aangelegde plaatsen. Lekker ruim en als verrassing aardige pingpongtafel beschikbaar. Wel jammer dat er (nog) geen loosplek is. muntensysteem werkt goed maar zo ben je wel heel snel door je euromunten heen. Er zijn goede wandelmogelijkheden (3 routes). Op deze plaats is een geldig gasvignet (keuring) volgens het reglement verplicht.
deze camping bestaat niet meer!
Helaas was de camping volgeboekt. we kregen als tip om via de site te boeken.
deze plek bestaat niet meer!