@DaftNotStupid
We parkeerden een tijdje buiten het gesloten restaurant totdat we ons realiseerden dat het naastgelegen Hotel Nardina Garden het parkeren van campers toestond (30 Dh per voertuig, 30 Dh per persoon). Het heeft ook een zwembad (30Dh).
Je krijgt waar je voor betaalt, wat een prachtige locatie is met directe toegang tot het strand dat zich kilometers in beide richtingen uitstrekt. Oscar en co zijn erg vriendelijk en behulpzaam. In deze tijd van het jaar, juni, raad ik je aan om op maandag te komen en tot vrijdag te blijven, aangezien de parkeerplaats en het strand in het weekend erg vol raken. Van honden houden helpt, maar is niet essentieel.
Sitecode: 19027
Ik heb het telefoonnummer op deze pagina verschillende keren geprobeerd zonder antwoord te krijgen, dus ik gebruikte Google maps en vond dit nummer dat werkt: +212 5 35 60 83 69
Britse chauffeurs opgelet. Als je niet snel door de open poort gaat, gaat deze dicht en werkt de toegangscode geen tweede keer. We moesten nog een kaartje kopen. Nadat ik was geparkeerd, realiseerde ik me dat ik naar de uitgang had kunnen lopen en de exitcode had kunnen invoeren. Dus wees gewaarschuwd.
Een klein paradijs. We kwamen voor 1 week, bleven 3 en wilden langer blijven. Onze staanplaats ligt direct aan de duinen met de zee op slechts 50 meter afstand. We kregen ons 7.20m beest (niet de grootste hier) zonder problemen binnen. De wind kan hier een probleem zijn, maar het helpt je koel te blijven. Personeel en andere gasten allemaal erg vriendelijk. Goed koud biertje aan de bar slechts € 1,30. We hebben een keer aan de bar gegeten, de lamsribben waren heerlijk.
Vroeger kampeerden we aan de andere kant van de stad, maar 'ze' stopten daar dit jaar dus besloten we om hier een paar nachten te blijven. We waren zeer aangenaam. Douches etc zeer schoon en goed onderhouden. Bushalte naar de stad, een klein strand en een groot hondenuitlaatgebied liggen voor de deur. Er zijn waterinlaat- en -afvoervoorzieningen voor drie campers tegelijk!!! Het zwembad bij de aangrenzende bar is een bonus. Nadeel is geen kampeergedrag.
Sitecode: 20503
Zeer aangename site. Schaduw van grote eucalyptusbomen. Turkse toiletten en koude douches. Geen aarde op elektriciteit. Kocht versgekookte langoustine van visser in busje. Geen brood te koop in de nacht (Ramadan) maar een aardige jongeman in de winkel gaf me een van zijn broden. Een paar zwerfkatten. Zes MHs - erg stil.
Sitecode: 19494
Een prachtige kleine oase, hoewel we hier de enige camper zijn. We hebben de gaurdien maar één keer gezien, toen we aankwamen en de receptie nooit werd geopend. Toilet en douche waren vlekkeloos. Enorme variëteit van volwassen palmen. Verwarmd zwembad open tijdens Ramadan. We zullen terugkomen.