@DamesVentje
- Ventje
- 2020
- Buscamper
Sitecode: 20334
Als je Brugge wilt bezoeken is dit een perfecte camping. Goede verharde plekken. Het sanitair is super, verwarmd, schoon en met goede warme douches. De busverbinding naar de stad is snel, zelfs op zondag komen de bussen vaak. Als je voor kampeergevoel komt, moet je hier niet zijn: de grote (veel!) witte bussen staan dicht op elkaar en de avond was toen wij er waren nogal lawaaiig. In een camperbusje mag je geen elektrisch kacheltje gebruiken.
Heerlijk rustige camping in landelijk gebied. Sanitair schoon en oké. We zijn hier 1 nacht geweest voor €12,00 voor 2 personen en campertje, elektriciteit kost €2,00. Spotgoedkoop en dus is prijs-kwaliteit heel goed in verhouding. De eigenaar verkoopt voor €5,00 biologisch gemaakte cider die lekker wegdrinkt ;-). Adres om terug te komen op weg naar het westen of zuiden of terug naar huis.
Prima camping om de stad Gien te bezoeken. De stad ligt op loopafstand. Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair . Douche- en afwaswater was niet warm genoeg. In voorseizoen zeer rustig met een mooi plekje aan de Loire en prachtig uitzicht op Gien.
er staat op CC dat de camping het hele jaar open is, toch stonden wij voor een gesloten hek want de camping gaat pas op 1 april 2026 weer open