@Damiano-M
- 2000
Mooie plek net buiten de stad. Echt kamperen, zonder oppervlakkig comfort tegen een betaalbare prijs. vriendelijke beheerders. Als ik sommige reacties lees, word ik echt verdrietig
Waarom een parkeerplaats opnemen die verboden is voor campers?
vrij, dicht bij de zee en verrassend vriendelijke wilde zwijnen...
Eenvoudige parkeerplaats die plaats biedt aan maximaal 10 campers. Helemaal niet op het niveau, geen diensten. Er is geen mogelijkheid om het huisvuil buiten te zetten. zo'n mooie Toscaanse locatie kan niet anders dan een fatsoenlijke parkeerplaats hebben waar kampeerders welkom zijn.
Gunstige omgeving voor een bezoek aan Orvieto en dicht bij de snelweg. Het enige minpunt is de passage van hoge snelheid, maar niet relevant gezien hoe comfortabel het is.
Zeer gunstige plek, de camping ligt praktisch voor het archeologische park. Supermarkt op 500m, stad op 1km. Gedateerde maar schone badkamer, camperservice absoluut aan te raden. Ongemakkelijk en onhygiënisch. Zeer goede prijzen.
Echt ongelooflijke locatie. Een unieke ervaring. Drinkwater en (ongedifferentieerde) afvalruimte zijn de enige diensten. Bar-restaurant alleen geopend voor lunch.
Rustplaats compleet met diensten aan de voet van een heel mooi Lucaans dorp. Bij aankomst was de poort gesloten maar met telefoonnummers die antwoorden en uitleggen hoe je binnen moet komen. optimaal
Uitstekende parkeergelegenheid voor een dag aan het strand in het hoogseizoen, 's nachts erg luidruchtig. de zee is aan de voorkant en het is prachtig. Zeker in het laagseizoen zal het minder lawaaierig zijn, dus geweldig om er een paar dagen door te brengen
Rustruimte tot in de puntjes verzorgd. Eenvoudig maar verzorgd in elk onderdeel, schoon, functioneel. de zee ligt op 50 meter afstand, het fietspad links van de uitgang leidt rechtstreeks naar Giulianova waar u alles vindt wat u nodig heeft. Meer dan gepromoot, ten zeerste aanbevolen.
Altijd een plezier om bij de sergeant te blijven. mooie en brandschone camping. Goed restaurant, ik raad Fiorentina aan. de prijs is iets hoger dan aangegeven in de presentatie. zij geven ongeveer € 40, - per nacht uit. vriendelijke beheerders
Zeer mooie en comfortabele rustruimte als uitvalsbasis voor het bezoeken van bosco-mixen en zijn omgeving. Vieze diensten, managers met de tegenovergestelde stijl: de robuustere die documenten heel vriendelijk, gastvrij en bijna in verlegenheid brengt door de arrogante, sclerotische en bijna psychopathische manier van doen van de andere manager die totaal niet in staat is in de gastvrije rol die hij heeft. verander de "manager" die volhardt in het plaatsen van twee kampeerders op één kampeerplaats.
Goede tussenstop om de omgeving te bezoeken. Bodem is van beton
Gewoon perfect. Kamperen met alle voorzieningen waar u de sfeer van een echte camping kunt inademen, niet in de stijl van een toeristisch dorpscamping. Niet erg dicht bij de zee maar met een aangename wandeling kom je er wel. Straatverkopers leveren fruit, groenten, kaas en gebak.
Deze camping verdient er 10 gezien de zee die niets te benijden heeft op de beste stranden van Sardinië. Helaas wordt de camping gerund door dorpelingen die niets investeren om het fatsoenlijk te maken. Angstaanjagende toiletten (de zwarte worden uitgeladen in het Turks bad tot grote vreugde van degenen die hun gezicht en tanden twee meter verderop poetsen), gras op het veld, prijzen van 6-sterrenhotels.
Hier zijn we bij de apotheose van Calabrië. Heerlijke camping op een perfecte locatie, slecht beheerd. Ik ga er al een heel leven heen en elk jaar en erger vanuit het oogpunt van diensten, terwijl de locatie er 10 verdient. Er is echter laden, lossen en elektriciteit.
Eenvoudige parkeerplaats zonder andere voorzieningen dan elektriciteit voor een paar kampeerders, maar op een fantastische locatie aan zee. Geweldige prijs gezien de nabijheid van het strand. Weinig schaduw en supermarkten in de omgeving
Klein gebied met alle services, zelfs als ze verouderd zijn tot de grenzen van aanvaardbaarheid. Dicht bij de zee maar nogal luidruchtig en stoffig omdat het dicht bij een parkeerplaats ligt. Zeer aardige en behulpzame beheerder.
Ik ben dol op ons, dus de evaluatie wordt positief beïnvloed. De camping is mooi maar slecht beheerd. Vreselijke toiletten, niet-bestaand onderhoud, het zou een houweelhemel kunnen zijn, maar het ziet eruit als een semi-verlaten gebied
Zeer comfortabele kleine camping, dicht bij zee deels in de schaduw en deels in de zon. Gemiddelde prijs. Goed beheerde, verouderde maar schone services. Dicht bij het nu beroemde trabocchi-fietspad waarmee u op de fiets langs de kust kunt gaan.
Parkeren met maximaal 3 camperplaatsen op de flat en binnen de lijnen. Geen service. Ik ben van mening dat een bergtoeristisch resort als Fanano een fatsoenlijke camperplaats moet hebben.
Parkeerplaats voor campers met alle voorzieningen handig voor een bezoek aan Bologna met bushalte voor het centrum. Zeer duur gezien het zich in een campergarage bevindt. Handige winkel met items voor campers, kamperen.
Eenvoudig parkeren in het centrum van het dorp, uitstekend geschikt voor het achterlaten van uw auto en om beurten over de prachtige paden in de omgeving. Geen service, verlicht.
Gratis parkeerplaats met sanitair, water. Geen afvoer. Toegankelijke dragers H. Geplaatst in een prachtige naturalistische context, nabij rivier, paden in alle richtingen. Restaurant in Badia Moscheta op 300m. Geen winkel.
Camping uitgerust met alle noodzakelijke diensten op een steenworp afstand van het dorp Salute Più Grote ruimtes, voetbalvelden, volleybal, grills, meer voor watersport. Schone badkamers en vriendelijk personeel. Ik zet geen 10 omdat er weinig schaduw is.
Comfortabele camperplaats zonder afvoerservice maar met elektriciteit en waterbelasting. Weinig schaduw, maar perfect gelegen om de beroemde bron te bezoeken en in de rivier te zwemmen. 8 euro als de manager besluit verder te gaan.
Handige en gratis camperservice net buiten Castel del Rio. Het afvoergat is smal en je moet proberen het te centreren. Op industrieel gebied
Handige beveiligde parkeerplaats vlakbij het dennenbos en het gratis Pinarella-strand. Op grasgrond met veel schaduw en op een vlakke ondergrond. Er zijn geen diensten maar als parkeerplaats is het, gezien de kosten van € 10 24 uur, een uitstekende parkeerplaats voor een paar dagen. Op korte afstand, ongeveer 1km, is een camperplaats met alles gratis. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders.
Off-street parking alleen om daar de nacht door te brengen. Heel stil en gratis
Zeer ruim stoffig voorplein en dichtbij drukke weg. Dus voor de rest zou ik daar maar één nacht doorbrengen.
Serviceplaats voor campers met laden en lossen op een enorm plein waar u tijdelijk kunt stoppen. Je kunt niet overnachten. Ik zet genoeg kantoor omdat het gratis is, ook al, toen wij er waren, weinig zorg.
Echt goede camperstopplaats zonder hoofddiensten (alleen elektriciteit) maar op een perfecte locatie om de kust te bezoeken. Schaduwrijke plaats naast Parco Saline di Cervia, 1 km van het belangrijkste winkelgebied. Plaats geen 10 omdat het na vergrendeling niet perfect schoon was, maar het is begrijpelijk. Het is perfect voor een dagverblijf, zelfs omdat je gratis camperservices in de buurt hebt !!!
Dit is een prachtige camping met alles wat je nodig hebt. Er is een Toscaans toprestaurant waar je ongelooflijke gerechten kunt eten. De camping is mooi, midden in de natuur, vlakbij de afrit van de snelweg. We gebruikten de plaats als uitvalsbasis voor trailrunning training en het was gewoon perfect.
Uitstekend parkeerterrein. Alle aanwezige diensten, functioneel en comfortabel. Zeer aardige en behulpzame managers. Verkoop van eigen producten. Het gebied ligt op 10 minuten lopen van het Circumvesuviaanse station Miglio d'Oro in Herculaneum dat naar Napels en de kust leidt. Perfecte uitvalsbasis om Napels te bezoeken en 's avonds terug te keren in de nodige rust. We komen zeker terug. Gefeliciteerd
Als rustplaats is het een normale structuur. Weinig vlakke plaatsen, nul schaduw en alle functionerende diensten. Aan de structuur zou ik 7 geven. Terwijl als ontvangst, beschikbaarheid en zorg voor de managers het meer dan 10 verdient. Gewoon voortreffelijk. Ik kom uit het zuiden en zie dat er mensen zijn die echt proberen een verschil te maken mij vervult met hoop. Gefeliciteerd inderdaad
Grote verlichte parkeerplaats op 500 meter van het centrum. Voor een vergoeding, € 1,50 per uur van 8:00 tot 02:00 uur, omdat er geen mogelijkheid is voor een dagtarief, erg duur. Geen camperservice alleen parkeren. Te betalen kolommen of met de Easy Park-app. Gratis van 6/01 tot maart.
Het is geen uitgeruste camperparkeerplaats, maar een plein met uitzicht op de fantastische zee van Polignano. Als het winderig is, ben je niet, maar als het mooi weer is, is de plek prachtig. We kwamen in de winter en ik weet niet zeker of we in de zomer kunnen stoppen. 10 punten verdienen alleen locatie ...
Goede parkeergelegenheid om Alberobello nabij het centrum te bezoeken. Geen service en vrij duur gezien de 3 euro per uur. 9 euro de hele dag maar je moet begrijpen hoe het werkt omdat we om 19 uur aankwamen, ik zette 9 euro en autoriseerde me tot 10 de volgende ochtend. Van 22 tot 8 betaal je niet 🤷♂️
Service aanwezig, laden, lossen
Parkeerplaats met alle nodige voorzieningen. Een beetje duur gezien enkele zwakke punten: niet alle plaatsen hebben kolommen en de toiletten zijn in een staat van verwaarlozing. Handig om de stad te bezoeken, maar je voor te bereiden op de beklimmingen...
Handig servicegebied langs de weg. Een beetje verlaten, maar nog steeds functioneel.
Uitstekende rustplaats op slechts een steenworp afstand van het centrum van het karakteristieke dorp. Vlak, verlicht, onbelast, gratis. Ik geef geen volledige cijfers omdat ik denk dat als een dergelijk functioneel gebied eenmaal is ingesteld, het niet kan vallen op het gebrek aan elektriciteit. Ook voor een vergoeding, maar doe hem dan aan....
Uitstekende rustplaats.
Sitecode: 20354
Gratis gemeentelijke parking nabij het centrum van Merano. Geen service maar handig voor een paar nachten. Op maandagochtend is er een markt die een halve parkeerplaats in beslag neemt en vervolgens aan de andere kant van de ingang parkeert.
Comfortabel en compleet servicegebied. Eén ster minder omdat er geen drinkwater is
Dit is veruit de beste rustplaats waar ik ooit ben geweest. Aan de voet van prachtige bergen, dicht bij ongelooflijk mooie paden. Het gebied, dat eigenlijk veel groter is dan veel sterrencampings, is enorm en goed uitgerust. De managers zijn erg aardig en brengen dit enthousiasme over op iedereen waarvoor een heel speciale sfeer heerst. Ik kan het ten zeerste aanbevelen
Enorme camping gerund door een groep van zestig-jarigen die een grote klap hebben. Niet handig om grijs water af te voeren naar een ander land. Ze reden ons met de auto. Kamperen bezocht door veel jonge mensen die, zelfs als ze beperkt zijn tot een ereplaats, een discreet geluid maken. Zeer mooie bierhal bar bij de ingang.
Gezien de kosten is het een goed stoppunt, dicht bij alles. Er zijn geen kamperfaciliteiten, maar er is een openbaar toilet, waar u water kunt krijgen. Dicht bij alles. Geen schaduw.
Perfect ...
Comfortabel parkeren nabij het centrum van de stad. Ik heb de services niet gevonden die iemand heeft aangegeven. Vergeet niet om meteen € 10 te betalen.
Parkeren zonder diensten in het centrum van Camigliatello. Vlak, verlicht en dichtbij alles. Jammer dat het gewoon parkeren is. Gratis.
Volledig parkeerterrein met services. Dichtbij het centrum, bij het meer en vele fantastische paden.
Uitstekende camperparkeerplaats. Op 50 m van de zee, schaduwrijk, zeer schoon, dicht bij het centrum, vriendelijk en behulpzaam personeel met de onvervangbare Lorraine aan het hoofd, die alles weet en alles in een oogwenk oplost. In de ochtend diverse invallen door verkopers die je naar het hele gebied brengen. Geweldige croissants en vers brood om 7 uur.
Zo comfortabel als het verdient 10. Het loopt zelfs mineraalwater uit de laadfontein. Heel dicht bij het stadscentrum. Het is jammer dat het gebied wordt gebruikt door lokale camperbezitters die een paar gratis kampeerplaatsen achterlaten.
Sitecode: 41980
Vlak parkeren dichtbij de beroemde slager / grill Mucciante. Geen service, maar zoveel adembenemend landschap dat het verplicht is om op een nacht te slapen.
Dicht bij het pretpark, gratis als u kaartjes koopt voor het park, kleine max 10 plaatsen. Aan boord van een weg die 's nachts verlaten is. Uitstekende gemeentelijke service
Een complete rustplaats, eigenlijk voelt het meer als een camping. Aan de zee, in de buurt van het dorp, verbonden door fietspad. Maand april 1 euro per uur inclusief alles, behalve warme douches. Zeer aan te bevelen.
Eenvoudig parkeren op het land bij de zee, eerlijke prijs, je kunt niet blijven overnachten. Geweldig voor een dag
Parkeren zonder diensten erg rustig in de buurt van een grote en uitgeruste coop. Het is gratis, vlakbij het centrum.
Kleine parkeerplaats met gratis services max. 6 zitplaatsen. Zeer gevaarlijke afvoer van afvalwater. Aan de voet van Radicofani 1 km lopen naar het karakteristieke dorp.
Handig parkeren om de Muse te bezoeken. Niet groot dan ongelegen met 7 meter en meer
Gratis openbare parkeergelegenheid en vrij rustig.
Semply een parkeergarage met een gedeelte speciaal voor kampeerders. Het is tenminste gratis!
Dit is wat ik "Serieuze camperstop" noem. Nieuwe, grote persoonlijke boxen met alle services die u nodig hebt. Geheel omheind en video beschermd (zelfs als het een deel van ITALIË is). Goede stop om Trento te bezoeken. Aanbevolen
Goede plek om te slapen, niets anders. Gewoon een openbare parkeerplaats, geen diensten.
Strategisch gebied om Venetië te bezoeken. Groot, vredig, vlakbij het park, verbonden aan de taxiboot die je naar de stad brengt naar Murano, 900 m bushalte. Managers erg aardig. Ik had een probleem met mijn computer en ze hebben me geholpen. Stefano is een geweldige en vriendelijke man. Ik hield van deze plek!
Ik was er gewoon om ons te laten uitladen. Kleine parkeerplaats (max. 10 voertuigen), flat, onbeladen cargoservice, goed verlicht en dichtbij de stad.
Het is geen parkeerplaats maar een parkeerplaats, op een provinciale weg, verlicht met toiletten. Geen belasting, geen ontlading, geen stroom. Handig om naar het dorp te lopen, maar als het dorp met de oranje vlag, zou een stoep op 150 meter van de parkeerplaats bij de ingang van het dorp het kunnen zeggen.
Perfect gebied om San Marino te bezoeken. Het is vrij groot, vredig, groen en gratis. Camper service, geen licht, alleen een parkeerplaats. Dichtbij de kabelbaan die je naar het centrum van de stad brengt.
Water, elektriciteit en lozen gratis. € 1,20 per dag. Voldoende parkeergelegenheid. Cyclus die rechtstreeks naar het stadscentrum leidt. Dit alles zorgt ervoor dat het constante geluid goed verdraagt.
Deze plek is geweldig. De managers zijn fantastisch, de natuur is uniek. Kristalheldere rivier, prachtige landschappen.
Prima voor een paar nachten. Het is maar een parkeerplaats, maar het is in de buurt van de stad, relatief rustig, vlak en vuilnisbakken in de buurt. Op de rivier hadden we een mooie wake-up. Aanbevolen als u gewoon in slaap wilt vallen.
Het maakt deel uit van een Camper-dealer waar je bij Camper kunt kopen, het kunt repareren, onderdelen kunt kopen en kamperen. Ik merkte dat ik niet in staat was om te tanken. Alleen camper service geen camping of nacht stop toegestaan
Goede plek om te verblijven. Geen diensten alleen een parkeerplaats. Een beetje lawaaierig vanwege groepen rondrijden met auto's, maar draaglijk gezien het feit dat het gratis is!
Het is geen parkeerplaats maar een parkeerplaats die niet vlak is. Prachtig panorama. Donkere pesto's nachts.
Niets bijzonders. Zeer luidruchtig en vrij duur voor wat het biedt of niets. Koop geen bulk wijn. Het kan je een fles kwaliteit kosten in de supermarkt. Zeer vriendelijke en behulpzame managers. Als je het fietspad neemt, bedenk dan dat het 6 km is van San Candido, waar je de trein verlaat
Sitecode: 20271
Deze plaats verdient een volledige sterrenwaardering. Het is gewoonweg perfect: groot zwembad, grote kampeerplekken, prachtige locatie. De mensen die de plek runt zijn vriendelijk en altijd beschikbaar voor hulp. Het is schoon en goed georganiseerd. Ik zag persoonlijk dat de baas rondging om op te pikken. Sterk aanbevolen
Goede plek om voor een korte tijd te verblijven. Geen services. € 2,50 is niets omdat je van 8 tot 19 kunt blijven en 's nachts is het gratis. Een beetje luidruchtig. Perfect voor een bezoek aan de stad