@Dampflok
Sitecode: 19070
De ruimte is groot, maar het is in feite gewoon een parkeerplaats. Het ligt op 2 km van het stadscentrum. Daarom is de prijs van 303,00 SEK exclusief elektriciteit veel te hoog.
Een prima parkeerplaats. De terreinbeheerder zorgt voor netheid en een ordelijke afvalverwerking. Hartelijk dank, we komen graag nog eens terug, Edith en Marcel
Deze plek bestaat niet meer. Gelieve uit de directory te verwijderen.
De plaats is goed gelegen, maar veel te duur. We zijn hier 4 keer geweest en de plaats was 's avonds altijd vol. Vandaag slechts 5 stacaravans. Jammer, slechte reclame voor Wernigerode.
De plaats is veel te duur, kost EUR 14,00 vandaag op 02 juli 2022
Zeer goede rustige plek nabij de oude stad. Restaurant "Zum Neustädter Platz" op 200 m een echte aanrader.
Sitecode: 19934
Plaats is centraal gelegen. Alleen elektriciteit en wifi beschikbaar. NOK 250 duidelijk te duur.
17.07.2019 Mooie plek aan de haven. Helaas geen V u. E. Zeer schone toiletten. Bezoek het Havbrukssenter (zalmkweek) aanbevolen.
11 juli 2019 De plaats is sinds 2017 verhuisd. Geen zicht op de zee. Slechte metro. Geen wifi. De prijs bleef op NOK 300, maar het is het niet waard. Voor deze prijs zou hij campingcomfort moeten bieden.
07.07.2019 De plaats is erg mooi, is schoon en biedt alles wat je nodig hebt. De prijs is goed. Veel dank aan de gemeente Maurnes.
Östersund: De vorige plaats bestaat niet meer. ongeveer 20 kampeerders waren in de volgende plaats. Verander alstublieft. 01. juli 2019. Östersund, Lugnviksvägen, Staanplaats aan het meer (grind). ongeveer 20 zitplaatsen. Zonder V / E. Kosten: gratis. 1 km van het centrum. Coördinaten: N 63, 11, 15.2, 014, 37, 43.9
27.Juni 2019 We hebben de plaats niet gevonden met de opgegeven coördinaten. Ook niet met de straatnaam.
11 juni 2019. De plek is prachtig gelegen. Kosten DKK 150 / EUR 18. Is te duur voor de basisuitrusting.
19 juni 2019. De plaats ligt op een prachtige plek. De prijs is in het hoogseizoen SEK 280 zonder elektriciteit, met elektriciteit SEK 340, incl. WC / douche. Maar het is een beetje te duur.