@DanK
Lid van Campercontact sinds 2015
Locatie-gewijs deze parkeergarage is groots; U kunt lopen naar het strand en een bus vertrekt vanaf de parkeerplaats naar Jesolo busstation, waar u een bus kunt nemen naar Venetië. Als zodanig is het een goed alternatief voor de echt druk en dure cp / campings in de omgeving. De enige waarschuwing die ik zou geven is dat het luidruchtig kan worden als mensen komen en gaan laat in de nacht.
We gebruikten het water / afvoer hier, maar daarna parkeerden we een paar km verder naar het westen langs de rivier bij de waterval (Cascada), waar parkeren gratis is, tegenover een boerderij. Aangenaam, hoewel je de drukke weg kon horen.
Licht hellende uitwijkhaven aan de rand van een zijstraat. Geen teken dat parkeren is toegestaan (maar niets zegt dat het was verboden!). Op loopafstand van de stad en het meer.
Echt mooi cp met staanplaatsen, van elkaar gescheiden door bomen. Vers water, afvalwater en zelfs gratis wifi! Kleine kiosk biedt kaarten van de stad. EuroSpesa supermarkt een paar honderd meter naar het NO. Korte wandeling naar het historische centrum - erg mooi. We bezochten het museum voor moderne kunst, die was uitstekend als je van dat soort dingen houdt.