@Danhan
Een plaats zoals een plaats moet zijn ๐๐ Top wandel en - fietslocatie ๐๐ En een warm ontvangst door de eigenaar, die je helpt waar hij kan ๐๐
een mooi verzorgde campingโฆ met vele wandel mogelijkheden ๐ฃ en goede accommodaties. ๐ zeer vriendelijk ontvangst ๐๐ด๓ ง๓ ข๓ ท๓ ฌ๓ ณ๓ ฟ
voor deze camperplaats kan je niet minder geven dan 5 sterren. Een warm ontvangst, een mooie omgeving, die ideaal is om de streek per fiets te verkennen. Een vernieuwd sanitair en alle andere aanwezige fasciliteiten om een fijn verblijf te hebben op deze camperplaats.
Campers die zagen over deze camperplaats wegblijven aub. Dit is een toplocatie onder het motto..Keep it Simple. Leuke wandelingen vanuit het dorp (aan de kerk) Water, electro, sanitair..alles is voorhanden..en de prijs..is meer dan ok. Wij noteren deze plaats in onze camperboek.
Deze camperplaats is een meerwaarde voor mensen die van rustige kleine camperplaatsen houden. Super vriendelijk en gastvrije eigenaars die zeer behulpzaam zijn. Ook het klein zelfbedieningswinkeltje met streekproducten is een meerwaarde. Een mooie uitvalbasis om de omgeving te verkennen-per fiets of te voet. Enig punt om rekening mee te houden zijn de muggen 's Avonds...Meer camperplaatsen als dez
Toffe camperplaats.te boeken via de site van het zwembad. Electriciteit mee in de prijs inbegrepen. water duur. Leuke omgeving om te wandelen en te fietsen. En het Centrum van Tongeren is ook de moeite om te bezoeken.Tof museum Het Gallo Romeins museum.
Een goede camperplaats om Vallencia te bezoeken. Camperplaats ligt niet ver van metrostation (20 min rijden en je zit in het centrum van Vallencia)..camperplaats best vooraf reserveren..zat vol rond kerstperiode. ook de nodige maaltijden en drank vooraf voorzien. ( buiten brood niet veel te verkrijgen).