@Danhy

Ja
2016

Sitecode: 71979

Perfect gebied als je de verbinding en rust wilt verbreken, met Ivan & Iryna luxe gastheren die al het mogelijke zullen doen zodat je niets mist. We komen zonder twijfel terug als het minder warm is, hoewel hij met het zwembad goed heeft kunnen opschieten. bedankt voor alles.

Sitecode: 72040

Indrukwekkende natuur.

Gebied met alles wat nodig is om aan onze behoeften te voldoen. Dank aan deze gemeente voor het meedenken aan ons collectief. Zeer goede ligging, rust en geweldig uitzicht. Stad (interessant).

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Goed gebied met alle noodzakelijke diensten voor auto's, alle recent vrijgegeven en goed gedefinieerde percelen. Goede verlichting.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Gebied met alles wat nodig is voor campers, rustig en schoon, dicht bij het centrum met supermarkten met alles wat nodig is, er is ook een bakker.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Allereerst wil ik het gemeentebestuur van Villagordo del Jucar bedanken voor dit gebied. Zeg dan dat het een gebied is met basisvoorzieningen, water laden en lozen, 's nachts is er verlichting (die werkt) wat erg helpt. Opgemerkt moet worden dat we zonder enig probleem een rustige nacht hebben doorgebracht, maar het is waar dat het een hondenuitlaatgebied is en helaas waren we op dat moment bladeren aan het verbranden (vervelend.)

Zeer goede omgeving met de nodige diensten en in een zeer mooie stad. We hebben een zeer rustige nacht doorgebracht in het gezelschap van verschillende campers. Heel goed voor de gemeente, bedankt.

Goede omgeving om uit te rusten in een klein stadje, maar in het weekend is het niet aan te raden om te stoppen vanwege mensen die lastig willen vallen. Sorry voor de gemeente maar we komen niet terug.

Sitecode: 62024

Dit gebied is prima, wat er gebeurt, is dat ze het hebben gesloten, ik veronderstel dat het te wijten is aan covid19, het zou moeten worden gemeld, om nutteloze verplaatsingen te voorkomen. Zoals is gebeurd.

De omgeving is prima, het heeft de nodige voorzieningen en op korte afstand ligt het stadscentrum.

goed gebied met basisvoorzieningen, goed gelegen in een zeer zorgvuldige en mooie stad.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Voorlopig gebied, (het voetbalveld) terwijl de camperplaats wordt gerenoveerd. Veel rust en zeer goede uitzichten. (Mooie stad waar je niet kunt passeren en niet hoeft te bezoeken)