@Daniel-Degrave
- Burstner Eliseo Campervan
- 2022
- Buscamper
Sitecode: 81983
zeer rustige en verzorgde camping met alle voorzieningen super gelegen om te fietsen langs het kanaal open van 1.5 tot 30.9
Wij zijn al vier maal op deze camping geweest en vinden het nog steeds een geweldige plaats dicht bij zee en winkels alsook de mooie dorpjes met leuke markten laatst geweest in mei 2023
zeer mooie camperplaats en zeer goede ligging om te fietsen en te wandelen in de mooie natuur dicht bij een goede bakker en een paar restaurants alsook een kleine winkel met alle voorzieningen gewoonweg perfect Daniel
Sitecode: 81983
Rustige en zeer goed gelegen en perfect onderhouden camping met een mooie natuur en aan het water en kanaal de Nevers. Sanitair in perfecte staat en zeer net onderhouden
Super rustige camping in een mooie natuur en een fantastisch restaurant die zeker een ster waard is met een zeer goede prijsklasse iedere plaats zíjn eigen sanitair en de VIP plaatsen een eigen buiten keuken
Voor mij is dit een voorbeeld camperplaats met alle voorzieningen en gelegen in een zeer toeristische regio waarom zou er voor deze prijs douche en toilet moeten zijn? als men soms 20€ betaalt waar er bijna niets is in andere plaatsen
Ik vind dit een mooie en rustige camperplaats met alle voorzieningen en voor onze satelliet was er geen probleem en ook de wifi werkte perfect. Verder zeer goed gelegen om enkele kastelen langs de Loire te bezoeken, zelfs met de fiets langs het water, verder kan je lekker eten in het stadje dat op een korte wandelafstand is gelegen, wat wil je meer voor deze prijs.
Dit is een voorbeeld van vriendelijkheid en van behulpzaamheid zeer goede kleine camping met alle voorzieningen en een uitgebreide uitleg van wat er te beleven valt in de regio met de nodige documentatie en bovenop een lekker kopje koffie bij aankomst hier geweest 14 en 15 juni en komen er zeker terug
Hier gestaan september 2017. Leuke en rustige plaats nabij sportcentrum en op een 1km van het dorp zeer goed gelegen aan de vele wandel- en fietsroutes die hier starten, kortweg goed en een veilig gevoel.
Dit is de ideale plaats om de stad te bezoeken, maar vooral om te fietsen langs het Canal du Midi. Hier 2 nachten gestaan in september en het was perfect (is geen campingplaats)
Prima camperplaats zeer rustig en goed gelegen met een zeer veilig gevoel. Dichtbij de mooie stranden en op wandelafstand van Argeles Plage met zijn vele horeca zaken en shops, mooie fietsroutes naar de nabije kustplaatsen.
Zeer goede camping met alle voorzieningen en perfect gelegen om het mooie Brantome te gaan bezoeken en ook de mogelijkheid om te fietsen en te wandelen. Zeer vriendelijk onthaal.
Hier geweest op 25 en 26 november 2017. Perfect gelegen camperplaats voor bezoek aan de omliggende dorpen met alle voorzieningen, ook wifi.
Geweest in mei 2017. Super camperplaats met circa 90 plaatsen en met alle voorzieningen, ook wifi en men mag gebruik maken van de voorzieningen van de camping zoals douche en zwembad tegen kleine vergoeding. Camperplaats alles inbegrepen 10€.
Aangekomen op 29.4.2017 en van slagbomen en flotbleu niets meer te bespeuren alsook van de elektrische aansluiting. Alles is gedemonteerd en men moet nu inrijden via de camping en ge kunt er enkel nog waternemen en wc lozen en overnachten tegen 5 Eu per nacht.
Zeer rustige en goede camperplaats, alleen moet het adres veranderd worden in Rue de Verden inplaats van Verdun anders niet te vinden met GPS.
Ik sluit mij aan bij de vorige beoordeling. We waren hier 15 september 2016 en stonden er met mensen met een caravan uit NL. En toch een goed en veilig gevoel op deze gezellige en rustige plaats
OP 200m van de camperplaats is er een cafetaria en eetgelegenheid als ook een zeer goed restaurant op circa 500m en er is ook een speciaal wandel en fietspad aangelegd van aan de vijver (camperplaats) speciaal naar de Menenpoort toe circa 1 a1,2km Ge zijt ook dichtbij het natuur en recreatie gebied de Palingbeek op circa 3km met tal van fiets en wandelroutes
Mooie, rustige plaats bij zeer mooi rustiek dorpje. Aan te raden is om niet te laat aan te komen.
Zeer goede, rustige plaats. Ook een goede uitvalbasis voor een mooie wandeling of fietstocht.
Zeer aangename plaats in het centrum, met mooie wandelmogelijkheden en voor bezoek aan groot oorlog gedenkteken en begraafplaats.
Vindt het een zeer interessante plaats om te staan Daarbij erg goed gelegen om te fietsen en te wandelen zeer groot warenhuis vlakbij
Normaal goede plaats maar zeer schuin (blokken zeker nodig) In het weekend kan het zeer onrustig zijn vanwege naast liggende feestzaal en er bijna ieder weekend huwelijks feesten zijn die duren tot circa 6h in de morgen en daarbij ook de parking volledig word bezet door de feestgangers , verder mooi dorp met een zeer mooi kasteel en zeer mooie fiets route van 40 km op oude spoorbaan
Zeer mooie en grote plaats om enkele dagen te verblijven vlakbij water recreatiepark en historisch dorp met enkele goede restaurantjes en bakkers camperplaats voorzien van loos en water punt alsook goed onderhouden toiletten en buiten was plaats ,alle voorzieningen om te picknicken en rustig onder de bomen te zitten zeer goed onderhouden park
Prachtige ruime plaats boven het Lac de Lissac speciaal voor campers oprijden via de grote parking voor wagens aan het Lac. Ingang met jeton kan men kopen aan de paal zelf: 4€ voor verschillende dagen te staan, elektra 4€ voor 12h, lozen en water nemen ter plaatse gratis. Zeer rustig om te overnachten en op 30m van de plage. Zie foto's. Aan te raden voor liefhebber van zwemmen wandelen en fietsen
Super locatie om te overnachten op de camping zelf voor 10€ per nacht met grote ruime plaatsen en alle voorzieningen ,zeer goed onderhouden douches en toiletten zelf met wasmachines