@Daniel-Eibisch
Lid van Campercontact sinds 2020
de plaats ligt heel centraal in het midden van de stad. Ideaal om te winkelen bij Lidl naast de deur en om de stad te verkennen.
Zoals door velen al geschreven, een geweldige SP met een prachtig uitzicht. De weg rond het meer is al een avontuur voor grote gsm's, maar de aanpak van de SP is gewoon een grapje. Heel steil en je sleept over heggen en het dak. Ik heb ook nog nooit zo'n ingewikkelde slagboommachine gezien. De 8 punten voor de hele geweldige plek met geweldige uitrusting.
Was hier de tweede keer en bleef drie dagen. Je moet zelfvoorzienend zijn, zoals het hoort voor een stacaravan. Mooi fietspad direct aan het veld. Een heerlijk gebied. Ook deze keer was ik zeker de laatste keer voor ons
Sommige recensies moet je hier negeren, als je een plek naast Saint Tropez te duur vindt voor € 11,50 kan je er niets aan doen. Er moet ook worden vermeld dat dit een SP is en geen camping. Daarom moet zelfvoorzienend zijn in termen van elektriciteit en toiletten. Wie meer vraagt, heeft het hier mis. We zijn hier voor de tweede keer en komen graag terug.
Ik heb nog nooit een SP bezocht die bijna net zo schoon was als deze. Dus als u op douches en toiletten vertrouwt, vindt u hier alles in topkwaliteit. De plaats is logisch en zeer goed ingedeeld. Er is ook een wasbak voor iedereen. Een bezoek is echt de moeite waard
Zeer idyllische plek, voor sommigen is het niet duidelijk hoe ze moeten staan. Een groot plaatje zou logisch zijn. We komen graag terug. Ideaal om te wandelen of te fietsen. Het dierenverblijf inspireerde ook onze kinderen.
Het was onze tweede keer hier en we zouden graag terugkomen. € 15 is volkomen legitiem voor de hoofdstad Dresden. De kinderen blazen stoom af in het skatepark. In 5-10 minuten te voet ben je midden in de stad. Meer heeft een SP niet nodig.
de SP ligt in de nabijheid van het IFA Ferienpark Hotel. Elektriciteit is aanwezig, wat ook in de winter erg handig is. In de zomer is de plaats ook een bezienswaardigheid, in de regio kunnen geweldige fietstochten worden gemaakt. De site is momenteel gesloten vanwege bouwwerkzaamheden.
Zeer fraai gelegen SP die ook door caravans gebruikt kan worden. De SP grenst direct aan het zwembad. Ook ideaal voor fietsen en wandelen, de regio rond de Eibenstockdam is een droom voor natuurliefhebbers. We komen graag terug
nieuw gecreëerde SP met elektriciteit zeer mooi gelegen. Op ongeveer 50 meter naast de Saaleturm. De plaats is gratis, de enige mango is dat je snel vastloopt als het regent. Afgezien daarvan is een reis ook de moeite waard vanwege de geweldige schilderachtige omgeving
In tegenstelling tot de specificatie heeft de plaats geen sluitingstijd. We stonden hier op oudejaarsavond, de plaats is nog steeds geweldig. Of het nu te voet of met de fiets is, prachtige excursies zijn hier mogelijk.
Alles was geweldig, zelfs met elektriciteit. Dit is geweldig nu in het koude seizoen. CP is heel groot gehouden. We komen graag terug
Zeer nieuwe en goed onderhouden SP, die zonder kosten kan worden gebruikt. Zelfs elektriciteit is beschikbaar. Ver en verwijdering is ook mogelijk. We komen graag terug als we in de buurt zijn.
Eenvoudige plek zonder alles met een stevige ondergrond. 'S Nachts is er een royale verlichting. Heel dicht bij het water, alles wat een parkeerplaats nodig heeft. Kom nog eens
Eenvoudige SP in het midden van het bos met een grote weide als basis en een zeer mooie operator. Ideaal om te wandelen.
Een CP zonder franje, zeer schoon. Grote percelen met bomen als zonnescherm. We kunnen fietsen, SUP enz. Buiten laten. De kleine extra prijs voor de SP ernaast hebben we graag betaald. De omgeving is ook erg leuk om te fietsen en peddelen.
Geweldige plek voor een eerlijke prijs. De douches, water etc alleen op een bepaalde tijd zijn beschikbaar, je kunt verwachten. Het is niet veel dichter bij het water. We komen hier zeker nog eens terug.
prachtige plek direct aan het meer, veel mooier je kan niet in de regio staan. Douches zijn in tegenstelling tot de beschrijving niet beschikbaar, de toiletten en de container zijn gesloten en exclusief voorbehouden aan de zeilers van de club. Tegenover de bushalte bevindt zich een openbaar toilet dat overdag kan worden gebruikt. Water, elektriciteit enz. Ontbreken ook. Je moet komen, om zo te zeggen, met volle watertanks en lege cassette, dan heb je een geweldige tijd hier. Voor 5 € per dag echt heel goed.
Ideaal voor overnachtingen, we gebruiken de plek graag voor de trips naar Italië. Geen 10 minuten omweg van de snelweg.
Geweldige plek om te staan, vanwege de royale lay-out, er is voldoende ruimte beschikbaar.
Geweldige plek, niet 200 meter van het water. De 3 gespecificeerde SP zijn enorm geschikt voor grote mobiele telefoons. De baan ligt direct aan het fiets / wandelpad, het geheel is zelfs gratis. Verwijdering is mogelijk en gratis. Een Rewe is in de buurt, vul het met water voordat alles goed is. We komen graag terug.
Om goed te staan, zeer centraal in de stad. Om 5 tot 10 minuten naar de boulevard te gaan. Helaas zijn veel auto's op de site. Eén en exit op één punt, waardoor de chaos gedeeltelijk wordt veroorzaakt door hoge bezetting. De andere plaatsen zijn meestal ook vol en daarom helaas geen alternatief.
Zeer goede centrale locatie, openbaar vervoer is gemakkelijk te voet bereikbaar in 10 minuten.
Top nieuw gemaakte SP met zeer grote plots. Alles beschikbaar V en E direct aan de rivier en een geweldige belevenisbad
Gratis CP direct bij het waterpark met sauna. Direct gelegen aan het pad dat ideaal is. Helaas gemengd parkeren, is een radicaal geparkeerd. De deuren slaan ook tegen de camper.
Top, een van de weinige gratis CP aan het Gardameer. Daarnaast een toplocatie, 5 minuten naar de stad. We komen graag terug.
We wilden over deze plek beschikken (ARAL-tankstation / autowerkplaats), helaas niet mogelijk omdat de machine niet in bedrijf is. We hebben ook foto's gemaakt, dit systeem werkt al lang niet meer.
Super grote gebieden als pakjes, alles op service beschikbaar wat nodig is, graag weer.
Zeer ruime staanplaats, prachtig aangelegd. Helaas konden we niet betalen, er was nergens iemand. Sorry daarvoor.
Prachtig uitzicht op de zee, bij ons was het erg winderig. Het wasgoed was na een uur droog. Verderop sta je helemaal zonder markeringen op de weide. Graag opnieuw.
De parkeerplaats is praktisch in het centrum, niet op 5 minuten lopen. We vonden het leuk, aan het water. Wat heb je nog meer nodig? We komen graag terug.
Zeer rustige CP, kwartier van de kust, elektriciteit is beschikbaar, maar alleen met 100 meter kabel als je achteraan staat. Verder ideaal om Etretat te bezoeken
Je kunt niet veel beter staan in Normandië, direct aan het water. Dat is precies hoe we ons een CP voorstellen. Water en lozen, alles. Voor 7 € echt meer dan redelijk.
Zeer modern ontworpen, alles beschikbaar wat je nodig hebt. Vlak achter de klif, droomplek.
Geweldige plek met een prachtig uitzicht op het water, zonder pakjes. Heel leuk, we komen graag terug als we in de buurt zijn.
10 minuten van de snelweg hebben we deze plek voor overnachting gebruikt. Alles ter plaatse wat je gratis nodig hebt. Echt geweldig.
Plaats direct op het klimbos met restaurant, 's avonds werden we hartelijk begroet op het plein. V + E beschikbaar, alles was geweldig we zullen zeker terugkomen.
Aankomst om 20:30, daar word je weer weggestuurd, want vanaf 20 uur wordt niemand meer opgenomen. Een onbeschaamdheid voor een parkeerplaats.
Je kunt niet veel dichter bij de Atlantische Oceaan staan, het uitzicht direct vanuit de camper is gewoon een droom. Ondenkbaar in Duitsland of Italië bijvoorbeeld om zo'n plek gratis te krijgen. Hiervoor moet je de enigszins verwaarloosde plaats aanvaarden. Alle kampeerders, die geen genoegen nemen met frippery, zullen de plaats geweldig vinden.
De eigenlijke parkeerplaats bevindt zich aan de overkant van het water. Maar velen staan recht op het water, wat gemakkelijk wordt aanvaard. Het enige voordeel van de veldkant is de schaduw in de hitte en de vaste grond. Direct aan het water is het uitzicht een droom.
Kleine SP voor in onze visie 4 Mobile. We kwamen laat aan na de openingstijden van het restaurant. De vriendelijke eigenaar vroeg niet eens om geld. Voor een nacht om te rusten zeer aangenaam. Zoals ik al zei, we konden het restaurant helaas niet testen.
Ik geloof veel dichter bij het water en in het midden van een geweldig landschap, je kunt er niet tegen. Een echte aanrader voor kampeerders die zonder opsmuk een prachtig uitzicht willen hebben.
Het veld is nergens officieel als zodanig gemarkeerd. De plaats is gratis, dus geen V + E-elektriciteit of andere beschikbaar, wat niet slecht is, is eerder bekend. Gemengde plaats samen met auto. De badkamer zelf is zeer aan te bevelen, vooral met kinderen een droom.
Het veld ligt in een prachtige omgeving, volledig stil afgezien van een enkele trein. De waterski-faciliteit en andere sportfaciliteiten bevinden zich direct naast de SP. We komen graag terug.
Zelden zo'n geweldige en goed onderhouden plek gezien voor betaalbaar geld. De planken zijn al groter dan nodig, de bakker om de hoek heeft zelfs de zondag geopend. Het kan ook rechtstreeks in de badkamer worden betaald, en dan zijn er niet oneindig veel munten nodig. We komen graag terug wanneer we in de buurt zijn.
Tophoogte met V + E, alles wat je nodig hebt. Met 12 € per dag waarschijnlijk het goedkoopste aan het Gardameer. Water is al inbegrepen in de prijs. Afstand 400 meter naar het water. De politie ernaast, het kan nauwelijks beter.
Een mooier uitzicht en dichter bij het meer kan niet echt geweldig zijn. De prijs voor een pitch zonder V + E of andere is echter een grap. Bijna 30 € is gewoon te veel voor een uitgezet parkeren aan het water.
Sitecode: 12044
Update! Helaas is de plaats alleen op de dag en vertrek. Vanaf 20 uur gesloten met bakens op straat. Dus niet langer aanbevolen, jammer.
Het veld ligt heel dicht bij de snelweg, op minder dan 5 minuten van de A9. Verbonden met gepast geluid, maar draaglijk. Het is niet nodig om lange afstanden af te leggen. Nog steeds gratis, alles geweldig, niets meer is nodig.
De site is gelegen direct aan het parcours, Top. De aanpak is helaas slechts matig gewist, de toegang tot de rechter, dus een beetje avontuur. Ondanks zijn ideaal om te wandelen, rodelen en skiën.
De site is in de top centrum van de stad, het uitzicht op Dresden en de Elbe een droom. Elektriciteit is alleen beschikbaar in de eerste twee rijen. 18 € plus een extra 2 € voor water en 2 € voor het verwijderen en 5 € macht, maar is erg duur.
Pitch vrijwel midden in het centrum van de stad, winkelen overal waar mogelijk binnen 10 minuten, zeer goed uitgangspunt voor een wandeling. Fiets pad leidt vandaar direct naar Elster mee. Geen V + E
Prachtige plek direct aan de Elbe, het komt rechtstreeks uit de SP aan het fietspad langs de Elbe. Verwijdering, hebben we niet gevonden willen om terug te komen.
Zeer mooie faciliteit, hadden het geluk om op de waterkant. Buiten het seizoen hebben we met vieren betaald 23 € / nacht met ASCI. Zeer hoge kwaliteit van de sanitaire voorzieningen en de netheid.
Geen V + E voor een fantastisch uitzicht, kon de verzorgde toiletten van het hotel worden gebruikt. Dit alles gratis, komen we op de volgende tour over.
Sitecode: 20986
De aanpak van deze plek is een beetje avontuur, afhankelijk van het verkeer, natuurlijk, het is het waard. We hebben gevoeld zeer comfortabel. Alles wat je nodig hebt, zelfs eten wordt aangeboden. Er is zelfs een automaat voor koele drankjes - echt geweldig. De bus naar de stad begint direct buiten het speelveld, vrijwel uit de camper in de bus. We zouden graag terug te komen
de locatie van de camperplaats is uitstekend, u kunt direct op het water zien. Zeer beschutte en rustige locatie. We zouden tijd graag weer hier staan. In 10 minuten ga je naar de stad met een restaurant en Co Er is geen aan-en afvoer dat we op 4 kilometer afstand hebben gevonden.
een prachtig gelegen parkeerplaats naast de hal. de standplaatsen zijn grind en deels als weiland. De prijs bedraagt, indien gewenst, bij 8 euro per dag plus 2 euro elektriciteit. U badkamers zijn zeer schoon. U kunt lopen direct aan de Saale zitten echt mooi.
Nieuw sanitair in opdracht. Zeer mooie parkeerplaats uw hartje begeert met alles. Is zeer goed ontvangen, zeer vriendelijke familiale ontvangst.
Sitecode: 12044
Ideale plek om te overnachten, dicht bij de snelweg. Plaats voor vijf campers. Harde ondergrond. We zullen deze plaats vaker op doorreis gebruiken.
Goedkoop alternatief voor de campings. Geen faciliteiten beschikbaar, maar echt zeer centraal gelegen.
We zijn met Pasen geweest hier, helaas, elektriciteit is niet overal beschikbaar. op het bovengedeelte nergens stroom. Het volledige bedrag is dan toch berekend. De loosplaats is erg vuil.
Voor alle echt zelfvoorzienende camperaars een echte droom. Het ligt direct aan het water. In april ook mogelijk. Enige nadeel is dat ook normale auto hier parkeren. Geen lozen mogelijk. Daarom zijn we na 3 dagen verder gegaan.
Zeer goed ontwikkelde camperplaats. Ik kan me niet herinneren ooit zulke grote staplaatsen in Italië te hebben gezien. Aan de treinen kan men wennen. Zeer aan te bevelen
Zeer mooie locatie, vanuit elk punt een prachtig uitzicht op het water. Ondanks dat, zijn de prijzen hoog voor een camperplaats. Douches hebben geen deuren. Prachtig gelegen om te fietsen en te wandelen.
Dicht aan het water, een prachtig stukje natuur.
Zeer moderne plaats vlak bij de Therme. De kosten 2,50 € / nacht, worden terugbetaald bij gebruik van de Therme. Echt mooi, we komen zeker terug 👍
Zeer mooie nieuwe plek met camperservice. Zeer goed onderhouden, wij betaalden buiten het seizoen 10€. Alleen de douche hebben we niet gevonden. We zullen hier zeker terugkomen 👍
Mooie locatie voor een camperplaats, prachtig uitzicht direct op de skipistes. De keerzijde is alleen dat er weinig stopcontacten beschikbaar zijn, moesten de aansluiting delen met vrienden. Vooral in de winter, niet echt een voordeel. Het restaurant bij de bowlingbaan is uitstekend en zeer goedkoop.
Heel mooie plek en ideaal als uitgangspunt voor een bezoek aan de stad Lazise, binnen 5 minuten bent u in de stad. Het water is zichtbaar vanuit bijna elke plaatsen van het lagere deel.
Een heel mooie plek met alle luxe die het hart begeert, indoor speeltuin, een overdekt zwembad, dat vrijwel alleen kan worden gehuurd en gebruikt. Sanitaire voorzieningen, zoals je bijna nergens vindt. We komen graag terug.
Zeer mooie plek met een uitstekende sanitaire voorzieningen. Helaas kun je dit doen vanuit de kinderen speeltuinen niet zeggen. Zeer verwerkt en niet meer bediend. Alle restaurants gesloten in oktober om een self-gegeven 5 sterren plaats waar je meer verwachten.
Zeer mooi CP met uitzicht op een deel van de oude stad. Stroom en V / E beschikbaar, stroom voor € 1 tot 12 uur. Op elk moment graag weer. Na wat voelde als 300 treden van een trap is men in de binnenstad.
Sitecode: 19822
Zeer aardige beheerder, de aankomst doet denken aan een militaire straat. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Zeer centraal in de stad, buiten het seizoen wilde niemand geld van ons hebben. Echter een extreem luidruchtige CP. Vanaf 's morgens vroeg komen er massa's reisbussen. OK voor een nacht.
Naar onze mening perfect, met 24 €. Hoewel niet goedkoop, echter met inbegrip van alles. Uitstekende sani en uitzicht die je zoekt. We waren hier 2 dagen en komen terug als het is op onze weg is.