@Danilo212
10 minuten naar het strand voelt best ver. Maar ook in augustus is er voldoende ruimte op het strand. Strandbar extreem duur. De plaatsen op de camping liggen vrij dicht bij elkaar. Sanitairruimte groot en schoon. Zeer dure winkel met een klein assortiment, maar er is geen alternatief aangezien de dichtstbijzijnde andere winkel 16 km verderop ligt. Geen zwembad. Af en toe luide feestmuziek tot laat in de nacht. 2 wasmachines zijn niet genoeg voor de grootte van de ruimte.
Afgelegen, grote ruimte; Gerund door een aardig ouder echtpaar. Op 3 augustus waren ongeveer 50 plaatsen bezet. Veel plaatsen met schaduw. Prachtig rivierbadgebied op 5 minuten lopen. Sanitair ouder maar schoon. Helaas zijn er nergens winkels. Ook geen broodjesservice. Vooruit plannen is daarom een must.
Goed: - Ligging direct aan zee - Broodservice - handzaam formaat en daardoor dichtbij sanitaire voorzieningen slecht: - Een in april aangevraagde reservering voor een zitplaats op de eerste rij voor augustus werd afgewezen, maar er werden toen vrije zitplaatsen ter plaatse gereserveerd. - Volgende winkel op 4 km afstand - slechts één wasmachine - geen zwembad - geen speeltuin - Schaduwrijke plaatsen alleen vlak naast de drukke hoofdweg
Er is niets behalve de (onbewaakte) kampeerplaats zelf - geen toilet, geen elektriciteit, laat staan vers/afvalwater. Voor een verblijf langer dan 7 uur rekent u dan € 30,-. Dat is behoorlijk brutaal.