@Danina
- 2007
Zeer nette camping. Vriendelijke ontvangst door een klant die na de uren van de eigenaar de klanten onthaalde.
Wij kwamen op deze camping aan rond 18 u 00. Op onze vraag of wij voor een nacht konden verblijven met de camper kwam een wedervraag of wij gereserveerd hadden. Dat hadden wij niet gedaan. Het antwoord was kortaf neen, maar je zal wel nog idts anders vinden.
Op deze coördinaten kwamen wij op een deels leegstaande boerderij terecht. Niemand thuis. De weg er naartoe is zeer smal en kruisen met andere wagens is quasi onmogelijk.
Wij stonden hier 2 nachten van 23 tot 25 augustus. Deze camping is ook open voor niet-leden als er plaats is. Heel vriendelijke ontvangst. Alles zoals het hoort. Camping ligt op loopafstand van het strand.
Rustige camping. Mooie plaatsen. Je hebt alles wat je nodig hebt. Eenvoudig sanitair.
Rustige camping. Kleine plaatsen. Sanitair sterk verouderd. Goede plaats om Vitoria te bezoeken. Vriendelijk onthaal.
Wij stonden hier twee nachten. Vriendelijk correcte ontvangst. Id-kaart of CCE-kaart afgeven als borg. Mooi en net sanitair. Afgebakende plaatsen met hagen. Plaatsen niet zo groot, maar voldoende voor 2 personen. Heel vriendelijke ontvangst en bediening in het restaurant. Eenvoudige kaart maar lekker en ruim voldoende. Van hieruit mooi fietsen door de bossen voor een bezoek aan Schloss Augustus en het jachthuis Falkenlust in Brühl.
Mooie camping. Ideaal voor bezoek aan Salamanca. Bus stopt op de camping en rijdt tot centrum van Salamanca. Prijs per rit 1,45 euro pp. Mogelijkheid om aan verminderde prijs te eten in het testaurant van het bij de camping horend hotel. Goed sanitair.
heel mooie camping. Vriendelijke ontvangst. Heel mooi en net sanitair. Goed restaurant. Goed gelegen voor fietstochten in natuurgebied en naar L 'Estartit.
Wij staan hier van 6 juli tot 9 juli 2021. Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. Zeer net en modern sanitair. Mooie douches. De camping is zowel overdag als 's nachts rustig. Mooie omgeving. Met de fiets ongeveer 20 km langs de Donau.naar Linz. Een 2 km naar Feldkirchen, alwaar je inkopen kan doen. Ook twee geldautomaten in het dorp. Mogelijkheid om dichtbij in de meren te zwemmen. Om terug te komen.
Mooi gelegen camperplaats langs het kanaal. Er zijn geen faciliteiten. Ondergrond is beton. Ideaal gelegen voor fietstocht langs de oude scheepsliften of bezoek aan de nieuwe lift.
Gedurende de maanden september en mei wordt deze campervoorziening ingenomen door een kermis. De ligging is zeer gunstig om de stad te bezoeken
Goede camping in de natuur. Rustig. Zeer vriendelijke uitbater. Goed restaurant met telkens een lekker dagmenu.
Sitecode: 19056
zeer hartelijk onthaal. Deskundige uitleg inzake gebruik openbaar vervoer naar het centrum van Boedapest. Men boekt voor u ter plaatse voor een bezoek aan het Parlement of aan een van de bekende thermen. Het sanitair is wat gedateerd maar wel zeer net. Mooie campeerplaatsen. De geluidsoverlast van dalende vliegtuigen en van de trein is beperkt in tijd. 's Nachts is het stil.
Mooi gelegen camping op een 13 km van Bojnice. Zeer verouderd sanitair. Wij waren er begin juli 2018 met een camper. De camping was toen nog niet druk bezet. Paden en begroeiing geven een slordige indruk. De toiletten waren net. in de sterk verouderde douches is er weinig privacy.