@Danina
- 2007
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Wij stonden hier één nacht. Goede douches en net sanitair. 1 € voor 4 minuten douche. Aanmelden bij de aangrenzende PUFF bar. Vlotte ontvangst. Ideaal gelegen om Civita di Bagnoregio te bezoeken. Maar best met de camper rijden naar de (betalende) parking in de stad en de shuttlebus gebruiken tegen 2 € heen en terug per persoon. Te voet vanaf de parking kan ook (30 minten, klimmend).
Sitecode: 20375
Vriendelijke ontvangst. Goed gelegen om Lecce te bezoeken met fiets, langs een veilig fietspad. Mooi zwembad. Wij tweemaal een lekker ontbijt genomen. Aan te bevelen.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Volgens mij is dit geen camperplaats/camping meer. De borden langs de weg verwijzen wel nog naar de Agricampeggio Paliano, maar op die plaats wordt er nu een vijfsterren hotel uitgebaat.
Juni 2026
Goed gelegen om te voet naar het centrum te gaan. Rustige nacht gehad. Goede loosmogelijkheden en naspoelen.
Dit is inderdaad een Camping-Car Park met zeer goede faciliteiten voor campers. Prijs 19 euro. Net sanitair. Goede douches. Afwasmogelijkheid is goed. Lozen afvalwater en casette. Kortom zeer goed. Reserveren via app
Zeer nette camping. Vriendelijke ontvangst door een klant die na de uren van de eigenaar de klanten onthaalde.
Wij kwamen op deze camping aan rond 18 u 00. Op onze vraag of wij voor een nacht konden verblijven met de camper kwam een wedervraag of wij gereserveerd hadden. Dat hadden wij niet gedaan. Het antwoord was kortaf neen, maar je zal wel nog idts anders vinden.
Op deze coördinaten kwamen wij op een deels leegstaande boerderij terecht. Niemand thuis. De weg er naartoe is zeer smal en kruisen met andere wagens is quasi onmogelijk.
Wij stonden hier 2 nachten van 23 tot 25 augustus. Deze camping is ook open voor niet-leden als er plaats is. Heel vriendelijke ontvangst. Alles zoals het hoort. Camping ligt op loopafstand van het strand.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden