@Danny-777
gemeente Veurne.....zo n mooie plaats laat je toch niet zo...gras te lang ,snoeiwerk niet gedaan enz... onderhoud ze aub met dank
een zeer goede locatie met een uitzonderlijk vriendelijke beheerder, zijn kennis van andere talen probeert hij via translate. alles nieuw dus alles oké. dichtbij de zee, tram,bus, restaurants enz dus toppie. een kleine aanbeveling toch...maak werk van een Nederlandse vertaling van alle informatie.
een heel goede stop voor richting Spanje en terug. 10 euro oke extra voor stroom aan u de keuze extra voor douche is trop vertaling in Nederlands was spoorloos Patrick die komt vragen of er baguette pain chocolat of croissants moeten zijn is toppie en waren echt lekker
doe zo verder in de afwerking dit zal top worden en zijn
alles is er en dat klopt bijna volledig. doch bv op plaats 24 sta je onder een boom met alle duiven en....op je kop en dat kan niet. ook tv antenne kon geen ontvangst hebben. goedkoop excuus dat boom pas in januari kan gesnoeid worden. dus alles prima behalve plaats 24 waar je wel wat op je dak.luifel..zetel handdoeken en kop kan krijgen
Sitecode: 1974
ideale stop onderweg zeer lekker gegeten bij le club ong 500mt van cp
heel goede stop voor onderweg rustig.
op zijn Frans. gratis als je in het winkeltje van de eigenaar iets koopt. wel we hebben zeer lekkere mosseltjes gekocht, heerlijk gesmuld want het zilte en zoute smaak je
euhhhhhh het valt eigenlijk niet te beschrijven. oud en versleten cp
zeer vriendelijk onthaal, en behulpzaam. kort bij strand en bars en supermarkten aangenaam verblijf daar
heel goed maar hoelang nog? giganten van mobilhomes staan vooraan en beletten zeezicht van anderen. ...de kleintjes... logisch toch dat grote jongens achteraan staan of niet soms
Plaats was afgesloten op 21/8. Geen idee waarom of hoe lang.
Is inderdaad een heel mooie plaats, lekker dicht bij strand, mooie voorzieningen. Sanitaire blok is niet helemaal dat wat het zou moeten zijn dit kan veel beter.
Gewoon SUPER! Zeer mooie locatie, zeer verzorgd zelfs brandschoon sanitair. Prachtige uitvalsbasis voor fietsers