@Danny-Groeneveld
Wij betaalden 80 euro voor 2 personen en 2 nachten inclusief elektra, milieubelasting en goede wifi. Eigenlijk fors aan de prijs. Rustige familiecamping met enkele doortrek plaatsen. Medio mei gaat het naastgelegen openlucht zwembad open en dat zal het nodige geluid (en gezelligheid?) opleveren. Entree zwembad niet inbegrepen. Modern en schoon sanitair. Receptie telefonisch niet bereikbaar en pas bemand om 15.00 uur.
Wij kwamen voor dichte deur. Camping is in jaar 2023 wegens omstandigheden per 1 oktober gesloten.
Groene camping. Ietwat oud aandoend maar schoon sanitair. Inchecken bij woning beheerder links voor de slagboom Wij stonden hier de laatste 2 dagen van september 2023 en betaalden 23.50 per nacht voor camper en 2 personen. WiFi op onze plek helaas uiterst traag.
Betalen 150 kronen kan via zuil met Maestro bankpas. Stroom is inclusief dus gewoon inprikken. Plek pal aan het water. Vuilcontrainer aanwezig.
Keurige grote schone moderne camperplek met alle noodzakelijke voorzieningen. Vlak bij centrum van 's Hertogenbosch, dus altijd Bossche Bollen dichtbij. Inchecken efficiënt met betaalautomaat. Hier betaal je ook je stroom als je eenmaal op je plek het nummer van je stroompunt hebt opgezocht. Voorbeeld voor andere gemeenten zoals mijn gemeente Haarlemmermeer.
Nette en tijdens ons bezoek zeer rustige camping op hele mooie plek. Wij betaalden circa 37 euro camper en 2 p voor een nacht. Schoon sanitair en goede wifi. Aanrader voor fietsers: vraag fietskaartje bij receptie en rijd de Bölini route van circa 25 km. Makkelijke route die beide meren aan doet en ook het dorpje Interlaken.
Sitecode: 19103
Tip voor bezoekers: maak vooral een aantrekkelijke wandeling (klein uurtje) door de aangrenzende biotoop. Prachtig natuurgebied direct achter de camping met water, broedplaatsen voor vogels, een forellen trap en gecreëerde zitplekken.
Wij waren hier laatste week april 2022. Restaurant nog dicht ivm corona. Veel vaste plaatsen. Wij betaalden voor onze 6 meter bus met 2 personen 25 euro per nacht (aanmerkelijk meer dan in Campercontact wordt vermeld) inclusief sanitair en elektra. Groene omgeving. Wandel- en fietsmogelijkheden. Wifi in prijs inbegrepen.
Op 29-09-2021 gearriveerd met als plan als eerste actie en ter afkoeling een frisse duik in het zwembad te nemen. Teleurstelling: alhoewel nog met water gevuld en meerdere kampeerders aanwezig is het zwembad ivm einde seizoen al een week geleden gesloten. Iets om rekening mee te houden.....
Ja ietwat gehorig door auto's en treinen, maar daar wen je gauw aan. Prima en modern uitgeruste plek om zowel Fano als Pesaro per fiets te bezoeken. Er ligt een geheel vrij en 's avonds verlicht fietspad tussen beide havenplaatsen op steenworp afstand van de CP. Langs dit fietspad liggen in beide richtingen zandstranden, waarop het goed toeven is. Fano heeft oude stadspoort uit 9 nC en een gezellige stadskern. Bezoek ook haven en pier in Pesaro.
Wij belden naar camping op 27/09/21 maar ze waren al sinds 12 september gesloten.
Wij betaalden 25 euro (camper 2p incl.electra). Direct aan ook snachts zeer drukke weg en aan parkeerplaats. Onderdeel van verderop gelegen horeca complex met bar en zwembad. Telefoneer om hek te laten openen. Bad was gesloten ivm besloten groep. Taxidienst bij receptie van/naar Pompei (totaal 20 euro kwijt). Bel na bezoek chauffeur voor ophalen. Goede wifi. Eenvoudig sanitair is schoon. Water op elke plaats.
Mooie groene camping tevens plek voor outdoor activiteiten voor groepen. Wij betaalden met camper 48 euro (2p en 2 n). Circa 500 meter vanaf meer. Bar met koud bier open (15 september 2021) maar restaurant niet. Goede gratis wifi op terras. Rondje meer uitgezet van 19 km fietsen, meerendeels meer helaas niet zichtbaar en drukkevweg met voorbij snellende auto's. Mooie fietsroute direct bij meer lijkt niet mogelijk.
Wij betaalden 65 euro (camper 2n en 2p). Veel plekken voorzien van schaduwdoek. Goede wifi. Schoon zwembad met zout water en bar. Verrassend is vrijliggend fietspad op oude trambaan (geopend 2020) naar het strand van Pisa. Je moet wel eerst over 2 km druk bereden weg om er te komen.
Prima plekken op 2 grote velden. Modern sanitair. Vriendelijke beheerster. Vanuit camping prima fietsen. Aanbeveling igv warm weer is bezoek aan strandbad Natuurpoort Nederheide (4 euro pp) bij Milheeze op 10 km.
Rustig camping in buitengebied met 14 ruime plaatsen rondom open veld met jeu de boule. Vriendelijk beherend echtpaar startte camping 3 jaar geleden. Weinig schaduw door nog jonge bomen. Meeste plaatsen privé sanitair (pre ivm corona) modern en schoon. Wateraansluiting op iedere plek. Af en toe helikopters ivm vliegveld (leuk, geen last). Breda en Tilburg per fiets goed bereikbaar.
Wij stonden hier 2e week september 2020. Eenvoudige minicamping met keurig sanitair en prima wifi. Vriendelijke ontvangst. Vanuit hier mooie fietstochten naar bijvoorbeeld Doetinchem of Arnhem. Vooral fietsen langs de IJssel is fraai. Supermarkt op 2 km afstand.
Wij waren hier eerste week september 2020. Vriendelijke ontvangst. Plaatsen aan rand van groot veld. Modern en schoon sanitair. Mini kinderboerderij en kinderspeelplaatsje op terrein. Mooie omgeving om te fietsen. Fietskaarten in bruikleen gekregen. Goede wifi ontvangst op onze plek.
Wij waren hier eerste week september 2020. Kamperen bij de boer. Vriendelijke ontvangst. Plek op grasveld. Prima uitvalbasis voor fietstocht naar Nijmegen, Groesbeek of rondje Ooijpolder. directe omgeving wel behoorlijk heuvelachtig. Goede WiFi ontvangst op de plek.
Wij stonden hier eerste week september 2020. Prachtige plek bij kleine haven en aan de Waal. Schepen varen hier af en aan. Schoonhoven op 10 minuten lopen is leuk plaatsje om te bezoeken. Sanitair op camping is modern en wordt goed onderhouden. restaurant en buitenterras is een pre. Vanuit hier per fiets zowel Gouda als Dordrecht bezocht.
Hier gestaan eerste week juni en inclusief stroom en toeristenbelasting 19 euro betaald. Wij konden wel gratis de wasmachine gebruiken. Op een aantal vaste tijden (vermeld op bord op camping) wordt om onbegrijpelijke reden de stroomvoorziening tijdelijk gestaakt. De plek is fraai gelegen, sanitair behoeft een upgrade.
Prachtig ruim terrein uitkijkend op fraaie bergen. Wij waren hier 1ste week juni 2019. Eigenaar Victor heeft redenen om camping niet open te stellen, maar na telefonisch contact konden wij hier uiteindelijk toch 2 nachten heerlijk rustig staan.
Prachtig uitzicht. We stonden hier 2 nachten met 1 andere camper. Uitslapen is er niet bij want boer maakt je gewoon om 9 uur wakker om zijn geld op te halen. Ondanks dat we stroom gebruikten hoefden we maar 5 euro te betalen. Compensatie voor steenkoud douche in sanitairgebouw uit het jaar nul? Vlak en goed fietspad langs Somme richting Amiens met onderweg bezoek aan graf van Jules Verne.
Wij stonden hier 17 mei 2018 met 4 andere campers. Mooie plek voor wandeling aan het meer. Vlakbij een Thermen zwembad. Einde straat links af en na 100 meter bij de hoofdweg een afhaalpizzaria. Prima pizza's, maar let op, de grote pizza's zijn werkelijk huge.
Om 12.00 uur voor gesloten hek. Telefoonnummer gebeld en gehoord dat pas om 15.00 uur we welkom zijn!!! We zijn doorgereden.
Wij stonden op 12 mei 2018 hier voor een gesloten hek. Een telefonisch contact leverde niet op dat er iemand voor ons open deed. Zeer teleurstellend. Wij hebben besloten Warschau maar niet aan te doen en zijn verder getrokken.
Wij waren hier eerste week mei 2018 nadat we eerst bezoek aan Sanok (15km) hebben gebracht. Kosten buscamper en 2p en elektra 50 s per nacht, waarop ivm ACSI kaart 10% korting gegeven werd. Grote camping met riante plaatsen. Sanitair OK. We stonden bijna alleen (mei laagseizoen?). Plaats bedoeld voor het organiseren van evenementen voor groepen. Er zijn een bar en een restaurant op het terrein.
Prima camperplaats met ruimte voor 5 campers. Gratis en bovendien inclusief wifi, koud water, afvalbakken, en stroom. Wat wil een Hollander nog meer? Mooi gelegen in ietwat glooiend gebied. Evengoed fietstocht van 23 km gemaakt en lekker ijsje in aardig plaatsje 3 km verder. Rustige omgeving en tijdens ons verblijf (5 mei 2018) geen activiteiten op sportvelden te bekennen.
Perfecte plaats om vanuit hier Auschwitz te bezoeken. Wij waren hier eind april 2018 en betaalden circa 22 euro. Belangrijkste tip die ik kan geven is : koop vooraf in de boekwinkel bij de ingang de uitstekende Nederlandstalige museumgids met plattegronden en uitleg per onderdeel voor omgerekend 5 euro en ga pas na lezing (wij de volgende dag) ingelezen op bezoek.
Camperplaats borden niet aangetroffen. Eerst op grote vrachtwagen parkeerplaats rondgedoold en uiteindelijk op parkeerplaats bij Burger King (illegaal?) overnacht. In centrum van Lauenau op 1 km lopen uitstekend maar goedkoop gegeten in Grieks restaurant Akropolis.
Afgebakende plekken op camping. Vriendelijke ontvangst. Sanitair prima. Lekker gegeten in restaurant op camping. Op fietsafstand Weinheim, prachtige oude stad. Broodjes elke dag verkrijgbaar. Supermarkt niet ver weg.
Mooi plekje met gratis stroom en water met verzoek vrijwillige bijdrage tbv Rode Kruis. Let op: er zijn slechts 3 aansluitpunten voor electra dus kans op geen stroom bij drukte.
Wij stonden 9 mei 2017 voor gesloten slagboom en niemand te bekennen. Bordje gaf aan receptie open tussen 17.00 en 18.00 uur. Geen telefoonnummer vermeld en/of belknop voorhanden. Nummer in nkc app gebeld. Voicemail ingesproken. Nu op andere camperplaats en nog steeds niet teruggebeld. Geen warm welkom dus. Wellicht incidenteel...
Prima ruime plekken aan verharde grasgrond. Voor 13 euro (NKC prijs) gebruik (met sleutel) van faciliteiten vakantiehuis. Prima sanitair en keuken. Sterk Wifi alleen in het pand. Vriendelijke eigenaren. Toegangshek wordt s avonds afgesloten. De Grote Peel met uitgezette wandelroutes is op 5 minuten fietsen vlakbij. Verbeterpunt is ontbreken afvalscheiding. Wij komen hier mogelijk terug.
Wij waren hier oktober 2016. Niet al te ver gelegen vanaf de A3 snelweg. Vier keurig verharde plekken met leuk oud stadje op loopafstand en daardoor zeker de moeite waard.
Waren hier sept. 2016 en betaalden met ACSI korting 21 euro. Keurige camping met grote gescheiden plaatsen. Tussen de middag van 12-14 slagboom gesloten dus wachten. Goed en schoon sanitair. Broodjes iedere dag vers verkrijgbaar. Op 100 meter van Donau-Ilz Radweg, fietspad van 55 km. Door glooiend landschap voor geoefende fietsbenen. Fietspad richting Passau indrukwekkend oorlogsmonument na 3 km.
Mooie plaats aan rustige haven. Modern sanitair. Wij betaalden (sept 2016) inclusief 2 euro stroom 13 euro per nacht (2p). Uitstekend wifi signaal op de plaatsen vlak bij sanitair gebouw. Volgens beheerder overal wifi, maar op andere plaatsen minder sterk signaal. Niet uitgeprobeerd. Direct aan de Donau en de donauradweg (fietspad tussen Passau en Wenen).
Hier 1 nacht gestaan. Er zijn 4 verharde stroomplaatsen. Bij vol is er ruimte genoeg om buiten de camperplaats te staan op grote parkeerplaats. De stroomautomaat meldt 1 euro voor 24 uur, maar in de praktijk deden wij er circa 8 uur mee, dus tijdig bijvullen. Rustige plek. Plaatsje overgeslagen ivm doortrekken. Water toevoer en afvoer en punt voor ledigen toilet aanwezig.
Wij stonden hier 3 nachten in mei 2016. Vriendelijke ontvangst. Tevreden over onze plaats en modern zeer schoon sanitair. Recreatieruimte met boeken en spelletjes. Uitstekende uitvalbasis voor fietsen midden in landelijk gebied met Apeldoorn en Zutphen en Deventer op fietsafstand. Wij betaalden 14.50 all in. Zonder gebruik sanitair 11 euro. Wij komen hier vast terug (als ook de zon weer terug is).
Tarief april 2016 is EUR 12.16
Wij waren hier medio april 2016 en betaalden 18 euro.
Nachtje gestaan. Helemaal achteraan en redelijk rustig. De uitbater schenkt prima bier.
Wij durfden de gok niet aan (zag er nat uit) en stonden bij zwembad 100 meter verder. Vermoedelijk illegaal. In 5 minuten lopen in leuk stadje Oudewater, alwaar scènes van Swiebertje destijds zijn opgenomen. Standbeeld van Swiebertje bekeken. Geen voorzieningen uiteraard dus hoeveel sterren geef je dan?
Op 21 september 2015 hier overnacht. Camperplaats oogt wat rommelig en plekken waren door overvloedige regen nat. Wij konden op verhard gedeelte staan. Goedkoop ; met stroom 7 euro. Vriendelijke beheerster. Gratis WiFi. Mooi fietsgebied.
Hier gestaan op 20 september met slechts 3 andere campers dus ruimte zat. Vriendelijke ontvangst. Eigenaar is zelf enthousiast camperaar. Mooie omgeving voor fietstochten. Eenvoudig sanitair. Onhandige plek van vrouwentoilet langs urinoir. 2 douches, helaas tijdens ons bezoek defect. Koude douche met om de 2 minuten licht uit en aardedonker. Wel stoer.. Plek met stroom 9 euro. Douche 1 euro.
Prima plek op loopafstand van Zelhem. Parkeerplaatsen worden nauwelijks gebruikt. Mogelijkheid glas, papier en beperkt restafval kwijt te raken. Gemeente, waarom maar 2 campers toelaten en niet bijvoorbeeld 4?
Wij stonden hier maart 2015. Er zijn vier verharde plekken op terrein van boerencamping. Goede fietsmogelijkheden in bosrijke omgeving. Modern en goed onderhouden sanitair. Kamp Westerbork op circa 3 km afstand.
Startende camping gerund door enthousiaste eigenaar. Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. De aanwezige verharde camperplaatsen direct bij de ingang zijn bijna klaar. Wij mochten met onze kampeerbus daarom op het verharde pad nabij het (schone) sanitair staan. Prima voorziening voor waterlozing, water inname en cassettetoilet. Camping moet nog door publiek worden ontdekt, we stonden er alleen. Camping omringd door weilanden. Zeer landelijke omgeving. Vanaf hier fraaie fietstochten mogelijk, zoals om het Zuidlarenmeer.
Wij waren hier medio mei 2014. Inderdaad prima uitgangspunt voor bezoek aan Sarajevo met tram 3. Kaartjes ter plaatse te koop. Retour centrum kost 3 Bosnische marken. Helaas was historisch museum met geschiedenis over belegering langdurig gesloten ivm geldgebrek overheid. Op de camping wordt volop verbouwd. Het moet vast mooi worden, maar van het restaurant en de nieuwe receptie staat alleen nog de fundering. Wij kregen de sleutel van het huisje voor gebruik van toilet en douche. Morgen gaan we circa 22 euro per nacht moeten neertellen. Wifi met beperkt bereik nabij receptie beschikbaar. Prima BBQ restaurant op circa 800 meter.
Prima plek om van uit hier met autobus Mostar te bezoeken. Wij stonden hier 12 en 13 mei 2014 en betaalden 10 euro per nacht. Uiterst vriendelijke beheerders (zoon en moeder). Schoon sanitair. Winkel en bar op 600 meter. TomTom Europa heeft beperkte kaart. De camping is vanaf Dubrovnik naar Mostar te vinden door circa 8 km voor Mostar bij benzinestation rechtsaf richting Buna te gaan. Hierna volg je de borden. Camping grenst aan het water.
Wij waren hier op 7 en 8 mei 2014 en de enige gasten dus lekker de ruimte. Camping is pas 2 jaar oud. Pal aangrenzend is een andere camping. Goed en schoon sanitair en uiterst vriendelijke en behulpzame beheerder Marko. Gratis en sterk wifi signaal op heel terrein. Groot meer en natuurpark dichtbij. Flink stuk gefietst in veelal heuvelachtig terrein. Kiezelstrand via trap vanaf camping te bereiken. We betaalden 16 euro per nacht inclusief alles.
Totaal ongeschikt als slaapplaats vanwege de kerkklokken die op 100 meter van de plek ieder uur van de nacht oorverdovend slaan. Gehele nacht wakker gelegen. Plek ligt wel op aantrekkelijke locatie in leuk dorp.
Aparte camperplaatsen op ruime rustige camping. Van de 4 genoemde plaatsen zijn er eigenlijk maar 2 als je je luifel uit wilt tenminste. Er zijn daar ook maar 2 stroompunten. Apart servicepunt voor campers eveneens op de camping. Vriendelijke ontvangst. De nachtprijs komt inclusief toeristenbelasting op 12 euro. Voor wifi moet worden betaald (11 juli 2013)