@Danny-en-Anja
- 2016
Leuke camping aan een meer. zeer vriendelijk ontvangst. Nieuw en schoon sanitair met heerlijk warm water. Mag van alles gebruik van maken. Sauna, hottubs en kano’s aanwezig. Nkr 450 all in.
Super leuke camping direct aan een meer. Zeer schoon toiletten en douches. Geheel complete keuken met afwas, kookplaat, magnetron en wasmachine en droger. Voor ons een pareltje.
Mooie plek met alle voorzieningen voor SEK 280. Wel achteraf maar aan het bos met een wandelpad naar een meertje en het dorp . Wij voelden ons veilig en hebben een rustige nacht gehad.
Prachtige camperplaats met super vriendelijke eigenaren en goede voorzieningen. Ruime schuine plaatsen zodat ieder vrij uitzicht heeft over de velden. Schoon en net sanitair. Mooie fietsomgeving en dicht bij het bos voor een fijne wandeling. Komen hier zeker nog eens terug.
Hebben deze vandaag bezocht maar is in mijn ogen een camperplaat. Camping gedrag is verboden. Tevens mogen geen ramen, deur openstaan, of levelsysteem gebruiken. Dit kan een boete van € 150 opleveren. Voor 24 uur parkeren vragen ze €32 .
Perfecte minicamping met zeer ruime plaatsen rondom een vijver. Vriendelijk ontvangt met koffie en lekkere koek. Leuke omgeving om te fietsen en wandelen. Koffie met gebak op zondagochtend lekker en gezellig. Kortom prima plaats voor herhaling vatbaar.
Perfecte camperplaats. Aardige mensen. Goed en schoon sanitair. Ruime plaatsen met prachtig uitzicht. Leuke winkel erbij met eigen en locale producten. Dichtbij mooie wandel en fietsroutes. Komen zeker nog eens terug.
Hele mooie en schone camping met schoon en net sanitair. Super aardige eigenaar die zeer behulpzaam is. Zeker een aanrader om te verblijven.
Wij hebben een goede ervaring. vriendelijke ontvangst, schoon sanitair en normale prijs voor camping. zijn inderdaad veel vaste bewoners , maar heb me geen moment onveilig gevoeld. voor stadscamping niks mis mee.

Vriendelijk ontvangst, en konden camper op grasveld plaatsen waar we wilde. Sanitair wat verouderd maar schoon en gratis. Was en afwasmogelijkheid aanwezig. Geen WiFi. Mooie omgeving om te wandelen. Prijs €14 all in.

Mooie plaats aan het meer. Incl stroom en water. Zeer net en lux nieuw sanitair. Leuke wandelmogelijkheden in de directe omgeving.
Mooie camping op de top van een heuvel, bij een hotel met een mooi uitzicht. Nieuw en schoon sanitair. Overdekte kampvuur cirkel, overdekt terras bij afwas en keuken. Volleybal veld, voetbal/basketbal veld, en speeltuintje met een kantine om een drankje te nuttigen. Tevens kan je gebruik maken van de wellness in het hotel. Zeker een aanrader, ook als je van wandelen houd. 400Krn p.n. 2 pers