@Danny-en-Linda
- 2019
- Bürstner Delfin T 690 G
- 2020
- Ander
Samen met 2 andere gravelers deze camperplaats gereserveerd. We mochten netjes naast elkaar staan op een heel rustige plaats net achter het sanitair. Alle voorzieningen en super goede douches. Zelfs op de dag van vertrek kregen we de gelegenheid om 's morgens nog een kleine tocht te rijden. Een heel erg vriendelijke eigenaar in een verrassend mooi stiltegebied. Wij komen zeker terug!
Een erg verzorgde camperplaats in een uiterst rustige omgeving. Erg proper sanitair, lekker verwarmd. Er is kortbij een warme bakker. Een grootwarenhuis op een paar kilometer. Wij waren er om te fietsen en te wandelen, maar er is zoveel meer te doen. Wij komen graag terug🙏

Een camperplaats zoals we er nog niet te veel gehad hebben. Een vriendelijk onthaal, een perfect onderhouden terrein en de rust die er heerst is heerlijk. Ik kom zeker terug!!!!

Sitecode: 22004
Een leuke locatie voorzien van alles wat je nodig hebt. Water, elektriciteit, douches. In jet restaurant is een maaltijd te verkrijgen aan een zeer schappelijke prijs. Waarom dan maar een 4? De nabijgelegen autoweg is nogal druk bereden en dus lawaaierig. Maar wij komen zeker terug
Dit weekend een plaatsje kunnen bemachtigen in Hoeve 't Hof Bellewaerde. Wat een mooie locatie. Rustig, stil en proper sanitair. Er is ook een kleine winkeltje voorzien en vers brood als je de avond ervoor reserveert. Ik zou het nog vergeten, een super vriendelijke eigenaar. Niks is te veel gevraagd. Een gewone kerel zoals jij en ik. Voor de Fietsliefhebbers onder ons. Een droom van een locatie. En ui.....goed betaalbaar hoor!!!!
De camperplaats ligt bijna in het centrum van Valkenburg. Een heel nette accommodatie, prachtig zicht. Er is een kleine shop waar je kleine inkopen kan doen. Zalig
Een leuke camping. we zijn hier met de camper met als doelstelling om te fietsen op de Amstel wegen Het café was super gezellig met de houtkachel aan

Nieuwerkerk, mini camping De Vrijbuiter. Tot nog toe de grootste ruimste camperplaats in ons nieuwe avontuur. De ondergrond van de camperplaatsen zijn van gras maar voldoende verhard. Een vriendelijke ontvangst op de receptie. Meer zakelijk maar dit is geen probleem.
Camperplaats nummer 2 in mijn prille ervaring met de camper. Deze keer gekozen voor Nederland en heel erg dichtbij. Kruiningen! De Plantage is een mooie, verzorgde locatie. In de verte hoor je wel de wagens rijden over de autoweg wat een klein minpuntje is. Morgen gaan we zeker een bezoekje brengen aan de landwinkel.

Onze eerste ervaring is een feit. We hebben gekozen voor een plaats welke ons welbekend was. Jammer dat De Vrede, de taverne verbonden aan de welbekende brouwerij gesloten is door de ons welbekende feiten. De camperplaats op zich is voorzien van alle nodige faciliteiten. Hier bovenop is er 's morgens een broodjesdienst voorzien. En tot onze grote verbazing komt ook de ijskar langs Leuk!