@DannyWesterlaken
- 2014
Wij stonden op de camperplaats met grind. Direct aan het haventje. Toiletgebouw keurig netjes. Goede plek om op de fiets de omgeving te verkennen.
Gisteren naar deze camping gereden op basis van de reviews en de afmetingen. Staat duidelijk tot 8 mtr. Ons werdt verteld dat we met 8 mtr te groot waren. Teleurgesteld weer vertrokken. We kunnen dus niets zeggen over hoe het er was. Maar wil ook niet de score naar beneden halen. Vandaar de 3 sterren. Camping le Port de Neuvic had gelukkig een prachtig plekje aan het meer voor ons.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Prima camping. De beoordeling van Fred is niet reëel. Wij, met camper 7.95 lang en 3.10 hoog, konden prima het pad naar de camping op. De aankomsttijden staan keurig vermeld, en net zoals zoveel campings hebben zij ‘mittagruhe’ tot 14.00. Vriendelijk ontvangst en mooi uitzicht.
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Prachtige nieuwe camperplaatsen in het bos. Mooi aangelegd en ruime plekken. Ook een vriendelijk ontvangst. Het douchegebouw is schoon en de douches zijn lekker warm. De locatie vonden wij top, lekker rustig en toch overal dichtbij.
2021
Top plek, zo langs de snelweg. Gewoon het terrein oprijden en achter elkaar opstellen. Metertje vrij laten op voorganger. Er komt vanzelf iemand langs om te betalen. Mooi schoon sanitair en mogelijkheid om broodjes te bestellen. Geluid van de snelweg niet over zeuren. Dat weet je als je hier gaat staan.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

Leuke camping, ruime plaatsen en een relaxte camping eigenaar. Keurig verzorgd sanitair. Wij hebben een mooi rondje op de fiets gedaan. De B42 komt langs de camping. Lekker rustig, geen enkele andere fietser tegengekomen. Een verfrissende duik in de mooie zwemvijver is ook een aanrader.