@Darling
- 2001
geweldig uitzicht! aan het strand en dicht bij de boot om over te varen. De voorzieningen doen er niet toe. Heel druk overdag. je boft als je plek hebt!
Voor de 2e x op deze camping. Vriendelijk ontvangst. mooie plek, niet op de duinenrij, die was vol. Je loopt zo het strand op en 10 min wandelen naar het centrum. camping Point du jour heeft animatie! Daar hebben we ons gewoon aangesloten. Leuk! 3sterren omdat het sanitaire gebouw zo oud en armoedig aandoet. Zo jammer, maak er wat van, zou ik zeggen.
Bomvol en bloedheet ☀️ maar superblij met een plekje! Ze staan te dringen🚐🚐Wij waren er rond 12 uur daarna vol. prima plekken. Goed geregeld. Dichtbij strand dus heerlijk. Tip voor de organisatie: laat de afvalverwerking niet opstropen met zoveel bezoekers (165campers!)
Heerlijk in de duinen, onder de bomen of op het veld. Wel ‘zoeken’ naar een plek waar je niet scheef staat(niet te doen zonder blokken) Steek de weg over en je loopt een ‘trap’ af naar een schitterend strandje. Vrijheid blijheid voor €12,40 per nacht met z’n 2tjes zonder stroom. Prachtige wandeling naar Cap de Frehel👍
Mooie vernieuwde camping (sanitair en receptie heel mooi) Het strand ligt nu vol zeewier, daarom kom je de zee niet in. En het kost per nacht nu €30,00 voor 2pers. en een camper. Best prijzig vinden wij.
Onbegrijpelijk dat er nog reviews en foto’s zijn van deze camping! Een heel vriendelijk ontvangst. er was nog maar 1 plek over dus schijnbaar hebben heel veel mensen deze camping wel ontdekt! Het strand is 5 minuten lopen en spectaculair met die golven en prachtige rotsformaties. Wij blijven iig 2 nachten,want we hebben elektrische fietsen gehuurd om het schier hier te verkennen!
schitterende camping aan het meer met zeer ruime plaatsen. Nieuw sanitair. Zwembad en jeu de boulle baan. En een kantine met heerlijke pizza’s 🍕 die wordt gerund door een allerhartelijkst gezin!
wauw, wij vonden deze camping in 2001 leuk met de kinderen. maar nu is het leuk, luxe en mooi!! Heerlijk gestaan voor 1nacht. Planning is de Jura. vandaar😊
Vanaf vandaag is het sanitair gebouw (wc’s, douche! chemisch toilet legen) gesloten ivm zwervers. Prachtig ruime camperplek op loopafstand van het gezellige centrum. Onze complimenten gemeente Kampen dat jullie dit faciliteren 👍
Rustig mooi gelegen camping op fietsafstand van het centrum van Groningen. Modern en schoon sanitair; heerlijke (gratis!) douches. Behulpzame en vriendelijke campingbeheerders.
Echt een heerlijke camping! Vriendelijke Nederlandse beheerders, ruime plekken, groot sanitair gebouw(schoon, helemaal goed) en heerlijk rustig aan het riviertje waar sommige zaten te hengelen. grote speelplaats voor kinderen en hondenveld 🐕. Het dorpje is oud maar uitgestorven. er was 1 restaurantje.
In 1 woord:geweldig!! Vriendelijk ontvangst, grote plaatsen, keurig aangelegd, schoon sanitair en op het nieuwe veld helemaal nieuw, vlakbij een strandje en in een schilderachtige omgeving waar je alles op het fietsje leuk kan bekijken. en dat voor €17,90! fantastisch 🤩
Lelijk terrein maar dichtbij het leuke plein. prima voor een nacht. Je moet het zelf gezellig maken als je strak met de campers naast elkaar staat. Onbegrijpelijk dat mensen hun camper strak naast de jouwe willen zetten terwijl er genoeg ruimte is🤷♀️
fantastische camping dicht bij de oude, schitterende stad Dinan. Vriendelijk ontvangst, ruime plek, schoon sanitair. Chemisch toilet lozen bij het tennispark een km verder. vandaar geen 5 sterren
Leuk! Nederlandse eigenaren. Zojuist aangekomen: vriendelijk ontvangst, door de telefoon al toen ik belde(had meteen door dat ik een Nederlander was😊), schoon sanitair, ruime plek. en de zon schijnt ☀️
Je hebt gelijk! Wij kwamen om 16.00 aan en we hadden een plek! Geweldig!🤩
Camping is open hoor! We werden hartelijk ontvangen en de receptioniste wist nog dat ik gisteren gebeld had. Dat vind ik attent. De trein dendert hier idd voorbij! En geeft ook nog een geluidssignaal. (ik vind het gaaf!) We zijn net aangekomen (15.00 uur) de camping ziet er keurig uit! Yellow camping en kost €28,00 incl. Strand dichtbij en met de camper sta je onder de dennenbomen. Zie foto
wij waren hier vorige week voor 2 nachten om San Sebastián te bezoeken. Bus stopt dichtbij. Camping is heel oud, sanitair is koud en oud. prima plaatsen. het is dat er niet iets beter in de buurt is…voor 2 personen €26,00 per nacht zonder stroom Tja
Vanmiddag in de stromende regen aangekomen. Wat een vriendelijk ontvangst. We mochten de plaatsen bekijken en kiezen waar we wilden staan. En 2 gratis drankjes in de bar, waar al heel wat mensen lekker zaten te eten. Rondje camping gelopen na geïnstalleerd te zijn; mooie grote plaats. meteen de douche getest. Fantastisch! De luxere, niet het sanitair bij de bar. Met de ACSI kaart €21,00 voor 2 personen met stroom.
Prima camping. Ligt bij het centrum(20 minuten lopen naar de kathedraal)mooie, grote plekken. Goed, schoon en zelfs verwarmd sanitair. vriendelijke dame bij de receptie.
leuke plek, midden in de stad. Gezellige kroeg op het plein en een paar chique restaurants. Op zaterdag markt. Te gek zo’n gratis plek!
In 1 woord: fantastisch! Vlakbij de kust, grote plaats, heel vriendelijke mevrouw bij de receptie en het sanitair is superschoon! onze complimenten 👍
Sitecode: 20907
Hele grote camperplaats op een bijna vlak grasveld vlakbij het dorp waar een indrukwekkende fototentoonstelling is. Allemaal gratis! Prima geslapen; heerlijk rustig.
je hoeft niet verder het schiereiland op, deze camping heeft het. Strand,zee, speelgelegenheid volop en vooral veel ruimte en jij bepaalt waar je wilt staan. Voor €18,60 per nacht op een plek zonder stroom met uitzicht op zee. Fietsend bekijk je de rest van Quiberon 😍
Prima om een nacht te slapen; heel rustig en de stad en het oude stadsgedeelte te bezoeken. Corcarneau is prachtig!
Een hele dure camping €32,00 per nacht voor 2 personen en een camper. Ouderwets sanitair maar wel schoon. Speciale camperplaatsen, erg ongezellig. Dicht bij zee, dat is fijn. Prijs/kwaliteit niet in verhouding. vandaar 2 sterren.
rust, prachtige omgeving, unieke locatie midden in de natuur. De bewoners vinden het prima waar je staat; komen niet eens kijken😊 schone toiletten met wc papier. wat een service, want het kost niets. Calvados geproefd en gekocht; fantastisch!
wat een mooie plek voor een camping midden in de bergen. hartelijk ontvangst en alle ruimte. wij waren er 14 mei 2023
fantastisch leuke camping! ruime plaatsen. Voor €14,20 per nacht ga je echt niet buiten de camping staan. Wat een hartelijke mensen! Aanrader. het stadje is ook prachtig!
Het is rommelig en het sanitair heel oud, maar schoon. Voor ons een fijne ‘vrijheid blijheid camping’! en ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
Een droom om hier te staan! camperdeuren open en vanaf je bed naar het strand, de zonsondergang en de golven kijken. voor €4,00 kom je erop en het mannetje zei dat we konden overnachten. ook al staat er een bord met verboden. er stonden nog 4 campers
Een camping waar je van geniet! zo leuk met die gekleurde huisjes! Goed en schoon sanitair, heerlijk zwembad met ligweide, winkeltje, bar met lekkere pizza’s en biertjes en vriendelijke mensen. top!
Entree prachtig. terrein vreselijk: overkappingen op zandgrond alsof je in een stalling staat. zwembad en winkel gesloten (weekend open) maar wel €31,00 betalen. Sanitair verouderd en veel beestjes 🐜 receptie vriendelijke vrouw. restaurant sacherijnige man. Strand aardig eindje lopen. Viel ons tegen.
camperplek met sjeu; wat een prachtige terrassen aan de rivier, klimtoestellen en een gemeenschapsgebouw in aanbouw. en dan nog heerlijk ruim en rustig staan. I love it!
prima plek om door te reizen; rustig, kost niks😃
Sitecode: 42010
fantastische camping! nieuw schoon sanitair. plaatsen aan het water. waterfietsen, kano’s, roeibootjes en vuurplaatsen vrij te gebruiken. er wordt vers brood gebakken. heel vriendelijk personeel. echt een aanrader. En een speeltuin voor de kinderen. geweldig!
superplek! je loopt over de enorme keien naar de zee of je steekt de weg over en loopt het prachtige plaatsje met z’n gekleurde huisje in. te leuk!
prima plek aan het water. heerlijk om te zwemmen en te bbqen. veel vliegverkeer maar dat stoort ons niet. picknickbanken naast je camper. en water laden lossen en toilet lozen. super! gratis! top👍
Adembenemend! vooral de zonsondergang 🌅 prachtig gelegen aan de kust met uitzicht op zee op grote plaatsen. heerlijk wandelen langs het kustpad linksom of rechtsom. vriendelijke campingbaas.
super camperplek voor €16,00 in de rust met een heel goed en gezellig restaurant en op het fietsje naar het centrum door de duinen is geweldig. de paal voor water doet het niet😔das jammer.
Sitecode: 19132
mooie locatie. ruime plekken met heggen, sanitair is prima maar gedateerd. het is er rustig en goed bereikbaar👍 4 sterren is het zeker waard.
mooie ruime camping. heel vriendelijke beheerders. mochten zelf een plek uitkiezen. prima sanitair. en gratis( met polsbandje) naar het buitenzwembad(met 35 graden is dat echt super!)
Sitecode: 21973
we kunnen geen ster geven. we hebben het gezien en met het mannetje gesproken. hij was heel uitnodigend en blij. maar wij verlangde naar een douche of zwembad. niet gebleven. maar het is echt heel schattig en bijna aandoenlijk dat hij dit zo graag doet; mensen uitnodigen om op zijn erf te overnachten.
super camping! prachtig uitzicht op de IJssel; pontje brengt je naar de overkant. of je wandelt of fiets over de brug. camping heeft alles; vrijheid blijheid 👍
top locatie op het heerlijke Terschelling! super camping. Vriendelijke eigenaren Jan en Bianca. nieuw sanitair. kost verders niks.
supercamping! schoon sanitair. hele vriendelijke camping bazin👍
wat een superplek! op beton! (de brouwerscamperplek was drijfnat, dus geen plek) en het sanitair is top! ;warme douche, toilet, afwas, alles onder 1dak. aanrader👍
Dit is echt een superleuke camping! aan de overkant van Deventer aan het water. vriendelijke beheerder. Rust en ruimte. Je mag staan waar je wilt. en ‘s avonds een vuurtje stoken. sanitair is schoon. voor €1,00 lekker warm douchen. we komen zeker terug!
Top plek! Schoon. Grote plaatsen. Veel beter dan op de Boulevard.
Plek aan zee! Je loopt zo naar het strand. Sanitair werd netjes schoon gemaakt. Tagje voor de douches; perfect. Vriendelijk ontvangst. Even lekker bijkomen voor €28,00( zonnepanelen dus geen elektriciteit)
Erg leuk! Prachtig dorpje. Het kerkje met de begraafplaats is indrukwekkend. En het ijsje bij de tearoom is heerlijk.
Balen! We hebben betaald, maar je kunt ook niet betalen! Geen reçu. Gebeld met vvv die zegt dat de gemeente er een brief op moet plakken. Anyway, het centum is vlakbij; erg gezellig. Veel winkeltjes, restaurants en een jazz bandje die live speelt
We zijn er net! Gelukkig is er plek! Pasje hadden we al en dat is makkelijk! Prima plek! In de zon, in de wind, vlak bij zee en strand. Vakantie 🏖
Prima plek aan het water. Op het fietsje door het mooie stadje en langs het Slot gefietst. Betaald met de parkeerapp.
Prima plek. Vooral omdat je bij de jachthaven heerlijk kan douchen!! Niets betaald. We kwamen na 17.00 uur aan. Op het fietsje naar het centrum, top!
Prachtige plaats aan het meer. Overdag veel gezinnetjes, gezelligheid. ‘s Avonds rust en een enkele auto, want je staat vlakbij de doorgaande weg. Vuurplaats, uitzicht, rust en plek zat!