@Dave-en-Suus
- 2009
Augustus 2026
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Prima plek!Veel te fietsen hier en aardige eigenaresse.Zelf inschrijven via formulier en bij vertrek deze weer met contant of qr af te rekenen.En ja...geen sanitair...wij vinden dat niet nodig daar je toch als camperaar dat zelf al hebt!Mocht je dat echt niet hebben dan is er een toilet en douche beschikbaar. De camperservice is hier ook prima voor elkaar.
Juli 2026
5 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

een camperplaats zoals het hoort,mooie ruime plekken met allen een weids uitzicht.Op de website is de actuele bezetting eenvoudig in te zien en check je ter plekke zelf in en uit als je weer vertrekt. Vele fietsroutes,hoop bezienswaardigheden en vanaf de cp links af loop je zo het bos in.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Sitecode: 195753
prima servicepunt voor afvoer grijs water en chemisch toilet.Je kan er makkelijk bij en het systeem spoelt automatisch.Er waren 6 plekjes met stroom maar wij hebben alleen de service gebruikt en niet overnacht.Wordt aangeboden door de gemeente👍top geregeld
3 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

keurige cp,zelf plaatsje kiezen op het ruime veld achter het restaurant. Alles aanwezig en mogelijkheid om ter plekken te eten. Op fietsafstand van het stadje(lopend niet te doen over de provinciale weg)
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden