@DaveWei
- Lenen
net aangelegde camping met veel voorzieningen. erg fijn zwembad. vlakbij Bordeaux en ideaal om bij te komen. De sport voorzieningen zijn matig. de douches waren ruim en er was warm water echter werd er niet vaak schoon gemaakt. de plaatsen van de campers zijn klein en ligt zwart zand dus het gauw vies. restaurant op de camping is echt een aanrader! heerlijk!
Locatie is echt top, 1km naar het centrum van de stad. Centrum is erg mooi. Camping voorzieningen zijn basic, maar je hebt alles wat je nodig hebt. prijs kwaliteit is top.
simpel plekje voor een nachtje. Inmiddels 10 euro voor 24 uur. betaalautomaat werkte niet, werd ook niet opgenomen door het telefoonnummer wat er hangt. voor doorreis ideaal en grote plekken
eigenaar van de camping gaf aan dat het voor 5 jaar dicht is geweest en nu voor 2 jaar weer open. was erg duur, 38 euro voor 2 pers en een hond. de douches waren een hoge druk spuit met koud water en de wc’s zijn een gat in de grond. camping is erg armoedig zwembad ziet er niet uit.