@David-B
- 2016
Betaling systeem een beetje old school, geld in plastiek Zakje en in de ton steken, samen met 1 helft van een ticketje, het andere achter je ruit. Proper grasveld, redelijk effen. Je mag zelf je plaatsje uitzoeken, welk veld is wel afhankelijk of je wel of geen stroom gebruikt. Eigenaar heel vriendelijk en behulpzaam.
Modderpoel, parkeren op een maanlandschap, parkeerplaatsen heel oneffen. Enige voordeel is dicht bij het centrum.
5 sterren zeker waard, alles in de prijs in begrepen. proper sanitair gratis te gebruiken, gratis lozen van afval water en toilet, gratis water en nog een prachtig uitzicht op de brug. Als je een lichte slaper bent, veel lawaai van de wind die op de lijnen van de zijlboten speelt, een muzikaal concert van constant getingel als of de wind door duizenden windklokken speeld. Wij zelf hadden hier geen last van.
Camper plaats ligt binnen de milieu zone, enkel bereikbaar met Euro 6 Camper.
Deze plaats kan verwijderd worden. Er is een weide speciaal voor Campers enkele 100de meters verder.
Diefstal. €3 voor spoelwater max 30l, kraan met aansluiting slang werkt niet.
Parking ligt net binnen de milieu zone, dus niet bereikbaar voor oudere campers. Dit is heel spijtig. Een pad vrijmaken voor iets oudere campers zou toch wel mogen.
Op de Parking is tijdelijk een Corona test center aanwezig, daardoor parking open toegankelijk en gratis te overnachten.
Mooie rustige locatie, vlak bij een wandelbos. mooi aangelegt. waterzuil en elektriciteit nog niet in orde, maar ze waren aan't testen, dus zal wel niet lang meer duren.
Mooie en rustige camping ook om langer te staan. Vriendelijke uitbaters. Proper sanitair. Speciaal stukje voor campers vlak bij de bar, in een camping voor de rest uitsluitend stacaravans.
Duur voor wat het is, 1 volwassenen en 2 kids + stroom, al €17,50. 1 douche voor meerdere campers. Vuil extra betalen om achter te laten. goede plek om slot te bezoeken, maar dat is ook alles.
Als camping voor meerdere overnachtingen is dit een mooie plaats. speciaal verharde parkeerplaatsen voor campers, met persoonlijk grasveldje. Wandeling tot centrum kan men volledig door parken, en paden naast binnen waters.
Mooie CP plek, vlak bij zee, met zicht op de baai en Mont-Saint-Michel. 8 plaatsen waaren vol toen ik aankwam, op autoparking stonden er nog, dus bij gaan staan. s' Morgens tijdens ontbijt buiten, gendarmes gepasseerd, maar zijn gewoon door gereden zonder opmerking te geven.
Openbare parking aan museum. Groot grasveld net achter asfalt, perfect om met kinderen te spelen. Wandelen naar stads center 30min via een paar parken, rustig en goed te doen, maar paar drukke stukken om van het 1ne naar het andere park door te steken. (Jardin des Plantes is wel de moeite om door te wandelen, weg van de drukke baan.)
Camping blijkt volledig verlaten. Geen campeerwages & campers meer te bespeuren op het hele terrein.
Minpunten: Iets wat dure stopplaats, er werd verteld dat men gebruik kon maken van het zwembad, maar dit kon blijkbaar niet als men op camperplaats staat, receptie onvriendelijk als ik vroeg voor een oplossing. Pluspunt: Vlak naast Raftingcenter, en mooie wandelwegen.
Heel mooie verzorgde camping. Mooie ruime plaatsen.