@DavidLange
Lid van Campercontact sinds 2026
Over het algemeen een erg fijne camping, met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Helaas was er geen toiletpapier in de toiletten en de douches waren redelijk – als ze werkten, wat niet altijd het geval was. Er is een kleine winkel en een restaurant bij de ingang waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Wij hebben onze boodschappen gedaan in Cannes – de treinreis duurt slechts 20 minuten en het is ongeveer 15 minuten lopen.
Een erg mooie camping met meerdere staanplaatsen en een prachtig uitzicht. De prijs van €23 plus toeristenbelasting, zonder elektriciteit of sanitaire voorzieningen, is echter wel aan de hoge kant. We waren er met drie andere kampeerders die er al langer verbleven. Voor één nacht was het prima, maar naar mijn mening was de prijs toch wat te hoog.

We waren oprecht verrast: op basis van de recensies en een prijs van €14 per nacht hadden we een eenvoudige staanplaats verwacht – in plaats daarvan troffen we een camperplaats aan die maar halfvol was, met schone sanitaire voorzieningen, rustig en enigszins afgelegen. Met de trein ben je in 28 minuten in het centrum van Valencia. Het enige nadeel: er is geen kaartjesautomaat op de camping – kaartjes moeten bij de receptie worden gekocht.

Normaal gesproken zou ik 4,5 sterren geven, wat helaas niet mogelijk is. We voelden ons erg op ons gemak. De douches en toiletten zien er gloednieuw uit. In plaats van een volwaardige fitnessruimte is er een kleinere, omdat de eigenaren blijkbaar fan zijn van Hyrox. Het zwembad is uitnodigend en Amy is erg attent. De hygiëne in de fitnessruimte, bij het zwembad en rond de ligstoelen zou verbeterd kunnen worden; dit is echter makkelijk te realiseren. De douches en toiletten waren brandschoon. Er was geen toiletpapier bij de wastafel.