@DdW
- Adria Super Sonic
- 2024
- Mercedes
- Integraal
helaas vandaag 31-1 gesloten. maar de aardige eigenaar regelde voor ons een plek op een andere Camperplaats. we komen zeker een keer terug.
helaas vandaag gesloten. staat niet in de app. de aardige eigenaresse heeft echter geen contact met Campercontact en wil of kan dit niet veranderen.
In tegenstelling tot vele anderen werden wij niet zo vriendelijk ontvangen. Harde klap op de camper en de opmerking dat het overal staat dat de lengte maximaal 7 meter mag zijn om op het grasveldje te staan. meer is het volgens ons niet. Advies rij door naar camping la Murree.
Helaas zijn honden hier niet toegestaan. Wij wilden morgen naar deze camping maar zien nu op de website dat honden niet zijn toegestaan. Ik begrijp het wel want er zijn heel veel niet opgevoede honden.
erg rommelig , sanitair prima. broodservice.
Camperplaats is weer open. Geen stroomaansluiting meer. De plaats is nu gratis.
Sitecode: 19098
28 september 2021 gesloten
Rustige camping. Sinds juni 2021 nieuwe eigenaar. Camping ziet er goed verzorgd uit.
op22 september gesloten. voor niks hierheen gereden. jammer. honden verboden staat aan de gevel.
Waren er met onze camper van 8 meter en 4400 kg, Met veel moeite boven gekomen. prachtige lokatie. goed sanitair.
op 21 september gesloten
camping is gesloten in 2020. jammer want er zijn weinig campings in de buurt.
Mooie ruime plaatsen. Sanitair niet open ivm de Corona crisis.
Stonden hier voor de tweede keer. Echt nooit meer. Tot ongeveer drie uur s’nachts slippende auto’s. En bijna elk kwartier heel hard vuurwerk. Onbegrijpelijk dat hier geen politie tegen optreedt.
Te triest voor woorden. Schrappen deze plek
Vandaag 18-2-2010 helaas gesloten. Staat niet in de app vermeld. Heel jammer.
Twee plaatsen die slecht te vinden zijn als het donker is. Geen voorzieningen, 9 euro is veel te duur.
Mix parkeerplaats bij hotel en wellness centrum. Toegang via slagboom van hotel. Geen voorzieningen.
Stonden al slaap klaar en werden toen zeer onbeschoft weggestuurd. Was op zaterdag avond om 22.00 uur.
Hier geweest op 19 augustus 2015. Snel doorgereden. Overal stuk gegooide bierflessen. Hangplek voor jongeren. 7 km verderop is een prachtige plaats bij de grotten en watervalletje.