@De-Broezers
Lid van Campercontact sinds 2019
Alles compleet, schoon en netjes. Met ontzettend vriendelijke eigenaar. Naar volle tevredenheid 3 nachten gebleven.
Prima plaats, blokken nodig. Smalle toegangsweg, maar plaats is geasfalteerd en rustig. Zeker niet schrappen.
Is geen CP meer, er hangt een A4-bordje bij de ingang vd parking 'verboden voor campers van 22.00-08.00 uur. Zijn dus doorgereden. De kerk is wel heel mooi, er wordt een onverwacht goede laservoorstelling gegeven van hoe de fresco's er oorspronkelijk hebben uitgezien.
Geweldige cp, rustig, behalve bakken voor gescheiden afval geen voorzieningen. Achter het dijkje mooie wandelroute 5km rond roeiboten en makkelijk fietsen naar Grevelingen. 2 nachten gestaan.
Nieuw aangelegd, veel ruimte, super sanitaire voorzieningen. Niks op aan te merken.
Heerlijke plek en gastvrije ontvangst. Verkoeling gezocht in riviertje in dal en 's avonds heerlijk eten bij Gasthaus Adler in Forbach. Veel wandel - en fietsmogelijkheden. Wilden 1 nacht staan, het werden er 2. Zalig!
Voor ons een heerlijke plek, stonden met 3 campers in een gigantisch weiland. Verkoeling in het nabijgelegen riviertje /beekje. In Rückholz een luxe bakker met minimarkt, in Wald een kleine supermarkt (geen Mastercard, bank t.o. de winkel) en vergeet vooral de kaas van de fabriek richting Rückholz niet (24-uurs automaat, cash).
Zeer complete en schone camping, en met zwemmeertje een uitstekende start van onze vakantie. Supermarkt in dorpje ernaast is gesloten vanwege verbouwing (of wij hebben hem helemaal gemist), half uur fietsen naar centrum van Augsburg.
Wat een fantastische plek, precies zoals wij ze zoeken. Er staat een brandschone Dixie naast het veld, verder geen voorzieningen. Een prachtig uitzicht, heerlijk rustig en 'savonds mooi sterren kijken. Dichtbij een korte yoga-wandeling mogelijk en een bakkertje in het gehucht langs het weggetje naar beneden. Probeer daar ook de worst.
Wat een fantastische plek. Geen voorzieningen, maar die missen wij niet. Overdag en 'savonds aanloop voor potje ballen, hond uitlaten, picknick of zonsondergang, daarna rustig. Prachtig uitzicht en natuurlijk even langs Weingut Herbster (je staat toch tussen de druiven nietwaar).
Prima camperplaats. Rustig, ruim en met zwembad, supermarkt en centrum op loopafstand.
Voor ons fantastisch: rustige plek, op loopafstand van charmant dorpje. Wilden betalen bij de tabakshop maar het bleek gratis. De tabakshop was tevens bar, dus even een biertje gedronken met de locals. Bakkertje ook op zondag open.
Makkelijk fietsen naar en zicht op Mont St Michel. Lozen en 4 ampère prima, maar wc en douche niet in werking. Ook betalen voor water. Naar onze mening wat te duur.
Nette camping, hanteert in december hoogseizoenprijzen. Verouderde douches. Tijdens ons verblijf ging boiler kapot, kregen geen korting. Prima verbinding naar centrum (metro lijn 5).
Sitecode: 72035
Wij verbleven hier 1 nacht. Zeer nette, warme en schone douche en toilet. Wel wat geluidsoverlast van verkeer. Bakker (24-uurs) en kroegjes op loopafstand.
Prima CP met alle voorzieningen en fijne ontvangst. Ook brood- en pizzaservice. Leuk gefietst (let op in winter laatste ferry naar Isla C om 17.30 ipv 18.30).
Fantastische camping: schoon en ruim sanitair met warm water, vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen en dicht bij het strand. Stad op loopafstand met typisch Spaanse barretjes.
Prima CP met loos- en watervoorziening (koppelstuk gebruiken) voor doorreis, waren de enige. snachts en sochtends wel wat veel autoverkeer, beter om zo ver mogelijk van de vz-plek af te staan.
Krappe camping, moeilijk manoeuvreren. Duits sprekende eigenaar, sanitair ok, wel warm water in familiedouche. Hele dorp letterlijk uitgestorven, ook camping restaurant dicht. Strand en maan waren beste onderdelen. Volgende ochtend snel weer weg.
Prima ruime CP aan dorpsrand, voelt veilig. Toiletten gesloten, vuilniscontainers naast de parking. Rustig, sochtends wel wat verkeer maar wij stonden dan ook direct naast de weg. Veel minimercados en typisch Spaanse barretjes.