@De-Flor
De site op zich is wel mooi, vlakbij het centrum en toch rustig. Enkel spijtig dat er 2 van de 6 plaatsen permanent worden ingenomen door een gezin met caravan, auto en camper. Tegen dit soort misbruik zou de gemeente moeten ingrijpen. 4 dagen is de maximum duur. Vele camperaars hebben helaas rechtsomkeert moeten maken omdat er geen plaats meer was.
Ook hier weer enkele caravans op de camperplaats. Dit is een foute evolutie die we steeds vaker zien. Spijtig dat dit getolereerd wordt, zo wordt het voor echte campers steeds moeilijker om nog een plaatsje te vinden. Caravans horen op een camping, niet op een camperplaats. Graag handhaving door de gemeente.
De camperplaats koste voorheen €5,00 en dat is de juiste prijs. De huidige €10,00 is te duur voor dat het is. Slecht onderhouden sanitaire installatie, toiletten defect. Het stadje aan de baai is wel mooi, evenals de omgeving om te wandelen.
Vanop deze plaats eenvoudig met de bus naar het centrum van Salamanca: Schuin tegenover is een Plenoil benzinestation en daarnaast een mini/BMW garage. Buslijn 21 stopt vlak voor deze garage en op minder dan 15 min ben je in het centrum voor €1,65.
Parking wordt vooral gebruikt door gewone personenauto’s. Weinig respect voor de camperplaatsen. Er zijn nochtans voldoende parkeerplaatsen in de buurt. De gemeente zou de plaatsen duidelijker kunnen markeren.
Prima plaats, mooi aangelegd. Vlakbij wandel en fietsroutes. Ook alle voorziening aanwezig en zeer proper!
Veel te duur en veel te kleine plaatsen. Dit mag maximum 3 EUR kosten.
Zwembad is permanent gesloten.
Sitecode: 72089
Parking voor campers intussen afgesloten met slagboom.☹️
Ook caravans zijn hier blijkbaar toegestaan??? Geen controle. Spijtig voor de echte motorhome eigenaars, voor hen zal er hier binnenkort geen plaats meer zijn. Trieste evolutie...