@De-Jongkies
Wij hebben in juni 2,5 week op deze camping gestaan en ondanks de mindere reviews hebben wij genoten. Heerlijke onder de bomen gestaan. Geen vakken je mag zelf je camperplek zoeken als het maar in het camper/caravan vak is waslijnen en hangmat mogen opgehangen worden. Sanitair schoon, douche warm water, afwasbakken lauw water. Rustig strand en restaurant prima, uitzicht op zee. Flora en fauna mooi. Personeel vriendelijk. Mooi fietspad aangelegd
Gegarandeerd bruinvissen spotten, heel de dag doo door.En aan de overkant op het veld rond 16:30 veel herten. Hele mooie plek
Een camping met een mooie ligging tegen de hoogste duin aan en met 2 dakterassen voor de mooie zonsondergang. Wij kregen een vriendelijk ontvangst met thee en niet gelijk de excursies in je maag gesplitst. Vriendelijke en bescheiden familie, gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Alles is hier op orde en ziet er allemaal verzorgd en schoon uit. Met Aziz op excursie geweest in de 4x4 drive auto, waar jezelf in mag rijden, fantastisch.
Wat een prachtplek en lieve mensen hier.... Verder niet te veel zeggen, anders hebben we geen plekje meer als we hier weer snel terug komen 😀 Bart en Belle, BEDANKT, 10 campertjes verdiend 😂 De Jongkies, Tessy en Aad
Prachtige rustige locatie, schoon sanitair en aardige havenmeester. Lekker binnenkomende en uitgaande bootjes bekijken..