• Camperlocaties

@De-Letzebuerger

Ja

Bezit

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

De reis was een beetje avontuurlijk met onze camper (7,4m) met een grote overhang. Zeer aardige ontvangst, rustig, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Eenvoudig maar met liefde ontworpen. Heel proper. Helaas veel muggen. Vergeet de spray niet. We kochten verschillende lokale, enigszins ongebruikelijke producten. Tomatenjam, pompoenjam, aloëcrème, oranjebloesemhoning. Wij adviseren

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wij verbleven hier voor één nacht. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie. Sanitair tot nu toe schoon, zij het verouderd. Om Toledo de volgende dag te bezoeken mochten we onze stacaravan op hun parkeerplaats parkeren en hoefden we geen toeslag te betalen voor een laat vertrek. Bus op de hoofdweg maar helaas niet mogelijk met hond. De receptie bestelde een taxi voor ons waar we onze hond mee konden nemen. Prijs € 9

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

zeer goede ontvangst, zelfs heel kort voor sluitingstijd op de dag. Mooie, grote plaatsen gescheiden door heggen. Nieuw, schoon sanitair. het is mogelijk om stokbrood ed te bestellen voor de volgende dag. U kunt ook ontbijt krijgen voor 7 euro. Wij raden aan

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wij waren er op 14-9-22. Bij het restaurant hoort ook een klein hotel. daar kun je voor 7 euro lekker ontbijten. Voor de rest zoals al beschreven in andere reviews

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

2 verschillende prijzen, afhankelijk van de locatie van het veld. We waren in de buurt van de weg naar de zakelijke zone. Aangezien er 's avonds niet veel verkeer is, stoorde het ons niet. Schoon gedeeltelijk gerenoveerd sanitair en mooi zwembad. Goede locatie voor het verkennen van La Rochelle en Ile de Ré met de bus. Goede winkels en bakker tegenover de camping. Aanbevolen voor 2 nachten

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Zoals eerder beschreven. Zeer schoon, alles beschikbaar en vriendelijk personeel. Mooi zwembad. Negatief is het internet. Met een prijs van 33, - € voor 2 personen met hond in september, moet dit tegenwoordig worden opgenomen. 5.- € voor een dag of 7.5 voor 3 dagen. Dat is afzetterij. Dat komt waarschijnlijk door de nieuwe operator. De camping is onlangs overgenomen door Sandaya

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Rustige locatie en zeer vriendelijk welkom. Mooi gelegen aan het meertje. Schoon sanitair. Broodjesservice is ook handig. Omdat we doorreisden, brachten we hier slechts één nacht door.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Maart 2019. We waren gewoon op zoek naar een plek om te verblijven. Meer was het niet waard. Gemengde parkeergelegenheid. Niet geasfalteerd. Als het regent, moet het erg modderig zijn. Tot laat veel lawaai door blaffende honden en 's morgens vroeg veel verkeer. Alleen in de meest extreme noodsituatie

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Zoals al door velen hier beschreven. Voor het afwassen is er ook gratis warm water. We vonden het ook geweldig dat afvalscheiding goed wordt gedaan en dat het onkruid niet chemisch wordt "gedood" op de weg maar verbrand. Het enige nadeel: de sanitaire voorzieningen zijn niet verwarmd en op dit moment (maart 2019) was het koud. We raden deze plaats aan

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Zeer stil. Wij waren er begin maart. We kwamen aan na het sluiten van de receptie die geen probleem was. Een envelop op onze naam werd gedeponeerd. Het was begrijpelijk dat de supermarkt niet open was, maar er was de mogelijkheid om vers brood te bestellen. Nieuwe toiletten, super schoon en lekker warm. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. dank u wel