@De-Tatrahond
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 161921
Toen we aankwamen op een doordeweekse dag was het heel rustig en konden we een mooi plekje uitkiezen. Tegen het weekend stroomde het vol met Polen, die echt overal hun caravan, tent of camper neerzetten en overal tussendoor liepen. Toen waren er dus ook echt te weinig toiletten en douches, en deze werden niet goed schoon gehouden. Afwasplek in slechte staat en slecht verlicht. Restaurant was vriendelijk en prima.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Juni 2026
Prima camping, schaduwplekken genoeg. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Vanaf de camping naar het centrum van Pilsen is 5,6 km over fietspaden.
Prijs in 2026 is 850,- czk! (wijziging doorgegeven) Uitzicht is mooi, maar dat is ook alles. Je zit dichtbij een vliegveld, toiletgebouw is ver lopen Er staan veel bomen, maar daar heb je weinig schaduw van.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Prima camping op een leuke locatie. Sanitair is voor Poolse begrippen prima. Restaurantjes en supermarktje in de buurt. Lekker aan het water staan en genieten van alles wat door de Dunajec vaart. Wij betaalden 86 slotty voor een camper, 2 volwassenen, zonder elektrisch.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Groot grasveld met daarnaast een hok met 3 wc's, 1 urinoir en 2 douches, niet erg veel als het hier vol staat. Ook waren ze niet erg schoon. Erg veel lawaai van bezoek op het terras van het hotel, en van een groep die in de overkapping zat, allemaal behoorlijk veel alcohol op. We kregen er niet een erg vertrouwd gevoel bij. Wij betaalden PLN 130,- voor 1 nacht.
Gastvrij ontvangen. Heerlijke rustig camping met een keurig schoon toilet. Meer heb je niet nodig.