@De-Verheijtjes
Sitecode: 195853
gezellige kleine familiecamping aan de baai. even de dorpsweg oversteken en je kan de zee in

camping is vanaf Pasen dit jaar open. Mooie plaatsen tussen de olijfbomen. perfect sanitair. Kleinschalig, het zwembad is nog leeg maar bij minimale boeking 3 nachten mag je in de wellness! mogelijk om naar Pula te fietsen

fijne camping om te verblijven. mooie ruime plekken. gedeeltelijk geheel nieuw sanitair. op ongeveer 100 meter kan je het fietspad op, voie verte, dat via het bos loopt tot aan de Ville Close van concarneau. ongeveer 5 km ver
Tussen de wijnranken waan je je in Italie, heerlijk rustig genieten hier. Het restaurant is zeker een aanrader. Heerlijk gegeten in een relaxte sfeer. Zeker een plaats om naar terug te keren.
Prima uitvalbasis om Milaan te bezoeken. Goede verbinding met de tram. kaartjes te koop bij de eigenaar.Heerlijk rustig staan na de hectiek van de stad.
Mooie en veilige camperplaats. Verona goed bereikbaar met trein! Na afloop van een bezoek aan de opera in verona (00.30) opgehaald door de eigenaar tegen geringe vergoeding. Klasse!!! Super schoon sanitair.