@De-Viooltjes
- 2011
Goed bereikbare Camperplaats. 100m van de A820 ruime plaatsen tussen de notenbomen. zonder stroom of je moet 100 meter kabel hebben douche gratis .in het winkeltje zijn notenolie en folie gras verkrijgbaar. zeer rustig. hebben genoten van de rust.
rustige plek bij visvijver. uitbater restaurant zeer vriendelijk. menu vertaald met Translate app. lekker gegeten tegen redelijke prijs. daardoor geen overnachting kosten. komen zeker terug.
mooie plek om te overnachten rustig met een veilig gevoel. snel vol dan plaats bij de Carrefour
was hier 30 maart 2025 mooie lokatie achter slagboom pal langs de route en toch geen geluid van de weg prima plek komen zeker terug.
vrijdag 27 maart in vinaros aangekomen hebben daar twee dagen gestaan .is een goede overnachtingen plek .we voelden ons veilig en het was rustig.
gisteren was de plek onbereikbaar aan beide kanten afgezet.
leuke eenvoudige camping. hier 2 dagen op doorreis gestaan. prijs kwaliteit verhouding goed € 12.20. een aanrader.
Fijne plek aan de Maas we hebben hier 2 dagen gestaan. voor 10 euro en 22ct toeristen belasting met stroom enzo.
heerlijke plek voelt inderdaad als thuiskomen. vriendelijke ontvangst door Frans en Francine .regelmatig een gezellige avond met saté of hamburger. top!!
mooie rustige lokatie vriendelijke eigenaar die erg behulpzaam is. blijkt ook een goede kok, s’avonds heerlijk gegeten een aanrader. de viooltjes
We werden hartelijk ontvangen met welkoms drankje door de eigenaren van de minicamping. Beide Roemenen, maar hebben 14 jaar in Nederland gewoond.Gaven tips van de bezienswaardigheden in de omgeving. Niets was teveel om het je naar de zin te maken TOPPERS!!
Een mooie camping voor een paar dagen. Vriendelijke ontvangst, goed om te fietsen langs de Moezel. Een minpunt is de speeltuin in het park, met veel gegil van kinderen tot 22uur.