@De-jong-mijnen
Lid van Campercontact sinds 2020

prachtige locatie, schoon, goed verzorgd, aardige beheerder. enige minpuntje is veel verkeergeruis
Te weinig sanitair voor ca.30 campers/caravans. de sauna kon niet gebruikt worden, was al aan andere gasten verhuurd? Voor een simpele plattegrond van de stad vroeg de beheerder ook €1 terwijl die op andere campings gratis is, sanitair zou gemoderniseerd en uitgebreid moeten worden. leuke stad
helaas zijn wij het niet eens met de positieve revieuws, sanitair niet schoon, zowel de Wi-Fi als de droger doen het niet. Nogal verwaarloosd momenteel.
alle goede berichten kloppen. N.B.alleen cashbetalingen
Sitecode: 19011
perfecte camperplaats, heel ruim aan meer eenvoudig sanitair, geen douche, aardige familie
prima plek om de 11 steden te bezoeken, lekker op de fiets. er is een toilet aanwezig, rustige kleine weide
tip..eten op de camping. er wordt heerlijk gekookt voor weinig zlotys wij zijn ook goed geholpen door Rob de eigenaar met het maken van een raampje
mocht er op deze (goede) camping geen plaats zijn, kun je uitwijken naar het stadje Boguszyn, camping de kleine stad, van een Fries echtpaar. ook aan te raden
leuke rustige camping.goed verzorgd. foto doet geen recht aan de plaats
een stevige klim wordt beloond met een uitzicht op de stad. Goede voorzieningen. bus naar de stad en terug komt frequent langs. prima camperplaats. Hans en Ina.
vriendelijke camping.eenvoudig schoon sanitair. klein huske om koffie /thee te maken.ijs en frisdrank.picknicktafels. fietsafstand naar Delden. aanrader!
prettige camping. samitair prachtig. wifiverbinding slecht. wandeling rosengarten aanrader.
Prijs is idd geen 21 maar 34 euro, is het ook zeker waard. Mooie rustige plek een verademing na een andere drukke camping. We vinden het een aanrader